marți, iunie 6, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Asta va pune capac! După ce că motorina e 9 lei mai suntem și furați la pompă. Priviți cum!

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Dâmbovița s-a autosesizat după ce un șofer de tir a postat live pe Facebook cum din pompa unei benzinării de lângă Găești în loc de motorină iese aer, potrivit G4Media.ro.

”Vii la pompă să alimentezi şi uite, ia să vedem, înregistrează? Ia uitaţi! Ia ziceți, băi fraţilor, veniţi şi alimentați. Furt pe faţă! Cică am băgat 300 de litri de aer. După ce că e 9 lei motorina, am primit aer”, a spus bărbatul în înregistrarea de peste 35 de minute.

După minute în şir în care din pompă a ieșit doar aer, aparatul a înregistrat o cantitate de 403 litri, potrivit bărbatului.

În timpul filmării a venit și un echipaj de poliție, iar apoi IPJ Dâmbovița a anunțat că Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Dâmbovița s-a autosesizat în acest caz.

Potrivit Adevarul.ro, zilele trecute, o altă benzinărie din Dâmboviţa a fost amendată de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), deoarece a afişat un mesaj considerat ofensator la adresa femeilor: „Cu stimă, vă rugăm nu schimbaţi tampoane sau OB în incinta staţiei; ruşine să ducem mizeria dumneavoastră.”   În urma afişării mesajului, benzinăria a fost amendată cu 5.000 de lei.   Reprezentanţii CNCD transmit că hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi – adică şapte.

Foarte interesant și..  Cele mai periculoase 12 virusuri din lume

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.