Acasă Evenimente Asta va pune capac! După ce că motorina e 9 lei mai...

Asta va pune capac! După ce că motorina e 9 lei mai suntem și furați la pompă. Priviți cum!

0

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Dâmbovița s-a autosesizat după ce un șofer de tir a postat live pe Facebook cum din pompa unei benzinării de lângă Găești în loc de motorină iese aer, potrivit G4Media.ro.

”Vii la pompă să alimentezi şi uite, ia să vedem, înregistrează? Ia uitaţi! Ia ziceți, băi fraţilor, veniţi şi alimentați. Furt pe faţă! Cică am băgat 300 de litri de aer. După ce că e 9 lei motorina, am primit aer”, a spus bărbatul în înregistrarea de peste 35 de minute.

După minute în şir în care din pompă a ieșit doar aer, aparatul a înregistrat o cantitate de 403 litri, potrivit bărbatului.

În timpul filmării a venit și un echipaj de poliție, iar apoi IPJ Dâmbovița a anunțat că Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Dâmbovița s-a autosesizat în acest caz.

Potrivit Adevarul.ro, zilele trecute, o altă benzinărie din Dâmboviţa a fost amendată de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), deoarece a afişat un mesaj considerat ofensator la adresa femeilor: „Cu stimă, vă rugăm nu schimbaţi tampoane sau OB în incinta staţiei; ruşine să ducem mizeria dumneavoastră.”   În urma afişării mesajului, benzinăria a fost amendată cu 5.000 de lei.   Reprezentanţii CNCD transmit că hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi – adică şapte.

Foarte interesant și..  "Mă culc cu fiecare, pe rând". Povestea senzațională a unei tinere mame de 21 de ani căsătorită cu 5 frați

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentPriviți ce se întâmplă cu cei care mănâncă o lingură de miere seara. Este incredibil
Articolul următorUitați-vă bine! Este un templu construit cu o tehnologie care nu se găsește nicăieri pe Terra