joi, aprilie 11, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Nu vrem să alarmăm pe nimeni, dar citiți urgent asta. S-a întâmplat în România, la Timișoara

Un roman din Arad, Pop Sebastian, pasionat de tir sportiv, a trăit in aceste zile o experiența terifiantă, in Timișoara, care l-a marcat destul de tare. Atât de tare încât a povestit si prietenilor, pe Facebook cu lux de a ce s-a întâmplat. Înarmați-va cu cel mult 4 minute din timpul dumneavoastră și citiți povestea sa cutremurătoare. Vă va pune pe gânduri, având in vedere ultimele atentate din Europa.

M-am mai enervat eu pe multe chestii în ultima vreme dar pe asta trebuie sa v-o povestesc neaparat……Fusăi la tir aseară în Timișoara impreuna cu Robert Fundeanu. Nu la camioane (TIR),la poligon de tir unde tragi cu arma letala într-o țintă, asistat de un instructor. Demult vroiam sa merg dar tot timpul intervenea câte ceva asa că, ieri am sunat pentru o programare și am găsit doua locuri de la 21:45.

Am ajuns la clădirea de lângă Iulius Mall puțin înainte de ora stabilita și am parcat în curte cumincior. Clădirea trebuie sa fi fost ceva depozit sau fabrica ceaușista pentru ca tradiționalul lift de marfa (nefunctional) strajuia o fosta rampa de încărcare care te ducea cu gândul inapoi în timp în anii 80-90.

Urmarind indicatoarele, am ajuns la etajul trei în fata unei uși metalice cu vizor care se deschide doar pe dinauntru, de deasupra căreia ne urmarea o camera de luat vederi cu infrarosu. Sun și după câteva secunde ni se deschide. Un tip foarte amabil ne poftește înauntru și ne recomanda o cafea sau ceva răcoritor pana ne înregistrează documentele.
În interior cred ca erau sase mese rotunde cu cate 5-6 scaune, câteva încălzitoare cu gaz și o mulțime de materiale și regulamente despre arme de foc.

Am ales repede o revista de pe masa despre Glock și o răsfoiam cu mare interes așteptând cu ceva emoție prima tragere cu muniție reala.Nu,nu am făcut armata în uniforma statului, am facut-o mai târziu, dupa facultate, la Coca-Cola în costum. Am parcurs procedurile de înregistrare și pregătirea teoretica.Intre timp zona de tragere s-a eliberat și a venit rândul nostru.

Ca arma de tragere am ales un Glock 34, arma de 9 mm, un fel Glock 17 dar cu țeavă mai lunga. Este una din cele mai bune arme de tir. Mi-a plăcut simplitatea și claritatea explicațiilor instructorului atât despre arma cat și despre REGULI, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului.

Căștile pe urechi, primul glonț pe țeava, iau linia de ochire…BUUM! A fost secunda în care mi-am dat seama ca filmele sunt povesti, mi-am dat seama ca cel mai important lucru poate fi la un moment dat doar atat…de care parte a țevii stai.Am cerut permisiunea sa ne facem câteva poze ca doar avem telefoane tari și trebuia sa ne lăudăm și noi pe unde am fost și ce am făcut, ca toți băieții când dau de ceva „jucarie” noua.

Am tras fiecare câte 30 de gloanțe și la final cu țintele în mana, foarte mândri am ieșit din poligon în sala,sa stam cuminți la o masa, sa fumam o țigara și evident sa împărtășim experientele.

Trecem în sala…si în drum spre masa noastră din capăt vedem la o alta, în așteptare, următorul grup, patru de data asta. I-am auzit vorbind și în lumina nu foarte puternica am văzut niște ochi care ne priveau realmente cu ura ,studiind în același timp țintele pe care noi le purtam foarte mandri. Cei patru erau ARABI.

Foarte interesant și..  Această casă ecologică din ROMÂNIA este în top 10 cele mai reușite în lume

Ne-am așezat la masa amândoi, am înghețat efectiv. Arabi în Romania, la ora 22:40 se antrenează cu arme letale în poligon!!!! Trebe ca s-a văzut ceva grav pe fata noastră de vreme ce indivizii nu ne-au mai aruncat nici măcar o privire înainte de a intra sa tragă însoțiți de celalalt instructor. Ei bine, ne-am cam speriat! Si pe buna dreptate zic eu. Instructorul, vizibil neliniștit, si-a cerut scuze dar trebuia sa intre în poligon sa nu-l lase singur pe colegul lui cu noii clienții. Am plecat și în drum spre casa ne-a luat durerea de cap instant pe amândoi.

După o vreme, încă șocați, am început sa rememoram câteva detalii: grupul de dinaintea noastră erau defapt tot arabi, doua femei și patru bărbați, instructorul nostru era înarmat în permanenta (lucru de care ne-am dat seama când am văzut tocul ieșind discret de sub geaca).

Sentimentul nostru a fost inițial de frica, văzând ochii ălora am simțit pericolul fizic. Când ai motocicleta și treci de primii 4000 kilometri ajungi sa simți fizic pericolul în trafic. Cunoscătorii știu bine despre ce vorbesc.M-am simțit la fel dar la intensitate ori 10.
Deci! Din 12 clienți după ora 21, 10 erau arabi care se antrenează în poligon, la mine în țara, cu arma letala!

Vorbind cu instructorul, am aflat ca în ULTIMELE DOUA LUNI, 80% din clienți sunt arabi. Evident ca știu și „organele” noastre abilitate.Trebuie sa precizez ca e destul de plin la ei și greu poți sa-ti faci programare zi pe zi.

Nu știu dacă realizați ce va povestesc eu aici dar lucrurile nu stau chiar roz. Acum doua săptămâni am fost în Serbia via Ungaria și am văzut celebrul gard al lui Orban la graniță. Văzând arabii încolonați la linii de tragere mi-am dat seama ca acel gard, acel soldat înarmat pana-n dinți care păzește frontiera nu e deloc exagerare!Sunt singurii care au înțeles ca se întâmplă și fac ceva.

Am un mesaj pentru ziariștii manipulatori ,pentru cei cu „pacea mondiala” și pentru prietenii mei:

În timp ce multi din băieții noștri se penseaza, isi descopera /aranjează barbile și frezele în așteptarea ciclului menstrual, în timp ce multi plâng de necazul refugiaților și ziariștii se întrec în păreri care mai de care pro și contra emigrație,i n timp ce primarul orașului meu CHEAMA ! CERE! …EMIGRANTI PENTRU ARAD…..arabii stau incolonati, barbati și femei, în poligon de tir cu arma letala și se antrenează cum sa va facă gauri în pantalonii strech și bufanti!!!

Prin urmare, de săptămâna viitoare, angajații mei vor avea sesiuni lunare de team building la poligon. Eu personal ma las de fumat și de vreme ce un glonț costa 1 leu pot sa trag lunar cel puțin 500.M-a prins, mi-am descoperit o nou pasiune și clar ma apuc de tir sportiv.De ce? Pentru ca e legal și e pe banii mei mai fraților!De aia!

Un polițist roman trage pe luna maxim 10 cartușe ca nu avem bani,un arab,la mine în tara,trage 50 la doua zile. In timp ce polițistul care trebuie sa ma apere și sa se apere trage din an în paști cu o arma de 400 de lei, „studentul străin ” se antrenează cu una de 900 , EURO. Deci nu avem sa dam un leu pentru un glonț tras de polițist dar avem 200 , pentru un metru de bordura rutiera???!!!!

Ma întreb, „studentii” aia chiar si-au descoperit pasiunile toți deodată și nu mai pot dormi noaptea dacă nu trag cu arma?!Poate îmi răspundeți voi.

Unii nu o sa citiți pana la capăt,alții veți spune ca exagerez. Eu va spun ca am văzut privirea ălora și nu am fost singurul, am văzut ce fac și de mâine știu ce fac eu.Ii rog încă o data pe iubitorii păcii mondiale, pacifistii ,integratorii de emigranți musulmani sa se abțină de la comentarii,fara sa doresc sa ii jignesc într-un fel….stiu ce vorbesc,am fost acolo,am vazut! Pentru cei care totuși insista în păreri și în continuare au ochelari de cal, le comunic ca le respect părerea da mai am un mesaj :F..K OFF!!!Sper ca am fost destul de coerent cu toate ca încă sunt marcat de aventura.

Ar mai fi multe de spus dar cred ca e destul. Thank you!I Love you!

Sursa

Articole asemănătoare

146 COMENTARII

 1. uite asa bai frate stramosii neau aparat tara de arabi musulmani luaiar dracii de jigodii si acum popanarii de la conducere pentru bani vind cote pentru refugiati o sa fie zarva mare sa tineti minte eu sper ca politicienii din R Moldova sa nu accepte asa ceva

  • eu am citit aproape toate postarile voastre si asi dori sa raspund cam asa ::daca acest poligon exista el este ilegal si ascuns bine de ochii autoritilor ,clientti sunt adusi sa faca astfel de trageri pe vorba si increderea altor clienti fideli si spun asta pt ca ,,PISTOLARUL-POVESTITOR ” SUSTINE CA : ERA PT PRIMA DATA ,S-A PROGRAMAT IN ZIUA SI ORA ,,X” ! PAI SCUZATIMA ,DAR CA SA AJUNGI SA FACI NISTE CURSURI DE ACEST GEN ,CRED CA TREBUIE SA INTRUNESTI O SERIE DE CONDITT PRECUM : TEST MEDICAL ,PSIHOLOGIC CARE SA ATESTE CLAR PT CE ANUME SERVESC ! DUPA CARE CU ACESTE DOCUMENTE TE PREZINTI LA POLITIE ,SAU LA INSTRUCTOR CARE LE VA PREZENTA POLITIEI ! TREBUIE COMPLETATA O CERERE CARE DE ASEMENEA VA AJUNGE LA POLITIE ,IN CARE SE VA EPLICA MOTIVUL PT CARE ESTI DETERMINAT SA EXECUTI TRAGERI CU ARMAMENT SI MUNITIE LETALA ,ABIA DUPA ACEEA VEI PUTEA AJUNGE IN POLIGON UNDE MAI URMEAZA SA COMPLETEZI CITE CEVA ,DUPA CARE TRECI LA O SERIE DE PROCEDURI SI ANUME : CUNOASTEREA ARMEI SI A MODULUI DE DE INCARCARE SI DESCARCARE ,O SERIE DE DE REGULI DE SIGURANTA IN POLIGON (cunoscatorii le stiu ),,DUPA CARE SE TRECE LA REAGEAREA EFECTIVA , ORI,, PISTOLARUL-POVESTITOR ” FAC PARIU CA NICI NU LE CUNOASTE SI NICI NU LE-A SPECIFICAT ,MACAR IN PARTE ,CEEA CE ARATA CLAR CA EL MINTE SAU A EXECUTAT O ASFEL DE TRAGERE INTR-UN POLIGON ILEGAL ,UNDE POATE VENII ORICE RETARDAT SI BOLNAV PSIHIC SA TRAGA ASA CUM A FACUT EL ! IMI ESTE GREU SA CRED CA ASTFEL DE POLIGOANE EXISTA LA NOI SI SCAPA DE OCII AUTORITATILOR IN DREPT SI MA REFER IN SPETA A CELOR S.R.I.,SI ALTELE , SI DE ASEMENEA NU CRED CA VREUN OM DE ORIGINE ARABA ,CARE TREBUIE SA TREACA PRIN ATITEA PROCEDURI NU AR FI LUAT IN VIZOR SI SUPRAVEGHIAT FOARTE ATENT AVIND IN VEDERE SITUATIA TERORISTA CARE AMENINTA EUROPA ! PLUS DE ASTA UN TERORIST CARE ESTE TRIMIS INTR-O TARA ,ESTE DEJA FAMILIARIZAT CU ARMAMENTUL SI MINUIREA ACESTUIA ! PROBABIL CA IN URMA ACESTUI ARTICOL EXPUS DE ,,PISTOLARUL-POVESTITOR ” SE VA TRECE LA IDENTIFICAREA POLIGONULUI SI A CELUI CARE A POSTAT ASA CEVA ! SI PT ,,CRISTI” ,CARE A POSTAT MAI SUS CA :SI EU FAC ASTFEL DE CURSURI SI CA POATE EL A SCRIS ARTICOLUL ,SI CA POATE EL ESTE SI VA FACE UN ATENTAT ,AI TRANSMIT CA ESTE CAM DEZAXAT MINTAL DACA ARE O ASTFEL DE GINDIRE SI CA NU ARE CE CAUTA INTR-UN ASTFEL DE POLIGON ,SI CA POATE ,DIN NOU AUTORITARILE VOR SESIZA CELE SCRISE DE EL SI VA DA UN INTERVIU MAI AMANUNTIT ANCHETATORILOR ,PT CA ,O ASTFEL DE AFIRMATIE POATE FI INTERPRETATA CA O ADEVARATA SI POTENTIALA AMENINTARE ! DOMNULE ,,CRISTII” ,NU TE JUCA CU VORBELE ,POT DAUNA GRAV ….!

 2. sincer,eu din primul moment de cand au venit asa-zisii „refugiati” in Europa am fost constient de pericolul ce-l reprezinta! insa ce pot sa fac? daca conducatorii din UE ar fi dat JUMATAE din banii pe care-i dau acum ca ajutoare sociale pt refugiati pt a stopa razboiul din Siria,nu ar mai fi avut motiv LEGAL sa vina! ca au venit cu un scop precis:eradicarea crestinatatii si instaurarea islamului

 3. foarte bine…pacat ca legislatia la noi e extrem de prost facuta. Mai nou nu ai voie sa ai arma de colectie cu gloante acasa. Pana acum ceva vreme, puteai sa ai arma de colectie (inainte de 1937) si maxim 10 cartuse. Si cand vine vorba de arme de autoaparare s-au schimbat lucrurile, maxim 25 de cartuse ai voie vs. maxim 100, cat era inainte. 25 de cartuse e o nimica toata, sincer…
  lege proasta sau naivitate din partea guvernului, zic eu!

 4. bai baiatule, eu zic ca ai vazut prea multe firme seara….si poate iti dorest
  te cred ca ai vazut…si te cred ca erau periculosi, dar se antrenau…nu ca sa-ti faca tie gaura in sosete, ce n-ai inteles este ca in Romania arabii se pot antrena intr-o sala de tir cu arme adevarate, pe cand in alte tari, asta ar fi cu adevarat un semnal de alarma….
  Romania nu este tara de cucerit, chiar daca tu asa ai inteles din mesajele „manipulatorilor ” dar este tara cu legislatie permisiva si nu prea dau autoritatile atentie la asa ceva….au alte treburi, mai ales ca este an electoral….

 5. De un sfert de veac cei mai mari dusmani ai Romaniei sunt partidele politice si cu parlamentul. Strainii au interesele lor si sunt ajutati din plin de romanii care ne conduc. Bineinteles ca si noi romanii ne facem griji asa cum isi fac ungurii dar te lasa ,,blocat” cand vezi ca cei care te conduc fac jocul strainilor inclusiv arabi.S-a aprobat de ei impotriva reactiei derespingere a populatiei ridicarea unei moschei in Bucuresti fara a fi nevoie(musulmanii care traiesc in Bucuresti au recunoscut ca moscheile care sunt construite deja sunt mai mult goale).Armata veche a tarii a fost trimisa acasa dupa 90 cu recompense si pensii mari ca sa nu fie tentati sa se revolte.Cea noua ,,scoate castane din focul Afganistanului”,politicienii americani ne indeamna sa-i primim pe arabi,dar ei nu se grabesc sa o faca.CHIAR NU E BINE DE LOC.

 6. Interesant si cred ca nu exagerezi. Poate ca cineva undeva stie ca trebuie antrenati cat pot de multi, conteaza sa stii catusi de putin sa folosesti o arma. Cred ca ma apuc si eu de sportul Tir.

 7. Sa va spun eu care am facut armata si am fost lunetist care am stat 6 luni in afganistan. Acest baiat are dreptate. Si nu cred ca exagereaza. Acele priviri le-am vazut acum multi ani.

 8. Stai chill ca i orice poligon te duci, sta al doilea instructor in spatele tau, cu glonț pe teava, nu a fost ceva iesit din comun. De cand l-a impuscat pe unul la București, is toti atenți. Glock-ul ii o petarda de pistol, nepotrivit pt tir. Cat despre arabi eu i-aș scoate azi pe toți din țară.

 9. Nu cred ca îi trimitea cineva sa se antreneze aici cu pistoale glock când acolo aveau acces ușor la arme de asalt.Câți dintre voi știu ca de când au invadat americanii Irakul orice familie are voie sa dețină o arma kalashnikov pt aparare sau cați stiu cat de usor se procura o arma in zonele de conflict si nu numai.Probabil ca nimeni nu știe pt ca lucrurile astea nu le auzi la tv.Eu locuiesc în casa(în Germania)cu 2 băieți din Afghanistan și nu sunt deloc ceea ce credeți voi.Nici eu nu sunt de acord cu venirea imigrantilor aici dar am înțeles,că oamenii astia au fugit din calea războiului.Bineînțeles ca toate lucrurile au fost aranjate ca pe fondul amenintarii atentatelor cetățeanul european sa își dorească un control mai mare al populației iar noi jucam jocul „elitelor” fără sa știm si nu ne opunem.Chiar și în număr mare arabii ar fi depășiți de soldații bine pregătiți și de tehnologia moderna de care beneficiază armatele Europei in cazul unei încercări de islamizare.Interesele sunt înfipte mult mai adânc iar noi oamenii de rand nu avem cum sa le știm. Comparați lumea cu un oraș sau județ din Romania și trageți concluzia ca așa cum cine are bani conduce un județ mituind primari prefecți politie etc așa se întâmplă cu lumea la un nivel mult mai mare și nu exista niciun serviciu ca diicot care se opune..în concluzie pt cine are bani e mult mai ușor sa conducă lumea….mă refer la grupuri de oameni,corporații,guverne..etc..așa ca nu știu ce ai văzut în ochii lor dar sunt sigur ca dacă te uiți în ochii unui interlop care se „antreneaza”pe străzi și nu în poligon ai fi văzut o privire mai înfricoșătoare.

 10. Bine punctat…Te felicit!In tara asta o sa puna straini stapanire pe noi 100% ,o sa fim sclavi lor ca si asa sunt destui la care lucram pe bani de nimic,batati de joc…..!!!!!

 11. Daca un cacat pute, il lasi pe unul care sti ca se va caca in casa ta, sa intre la tine ??? E mai usor sa nu-l primesti decat sa cureti dupa el !!!

 12. Dar o sesizare la SRI ai facut prietene? Daca intreaga ta poveste de aici nu e o brasoava? Un patriot nu sta si posteaza doar pe facebook sau… aiurea pe blogosfera, amice. Ia atitudine real!

 13. pai in primul rand acesti emigranti, in caz ca nu ati mai auzit va spun eu, au mai incercat si in trecut aceasi faza, au invadat pur si simplu alte tari, dar la vremea respectiva nu erau ei cu ” vai saracii, hai sa-i „adoptam” pe toti”, nu frate, au fost razboaie iar muslimii au pierdut. In al doilea rand Romania este o minoritate cel putin in fata multor altor tari, deci nu cred ca e chiar asa artagatoare pentru ei, dar daca nu ati vazut ce au facut deja in europa e aiurea. Vreau sa spun ca ei au voie sa faca proteste impotriva oamenilor din Anglia si sa marsaluiasca pe stradazile Angliei spunand ca religia muslimilor trebuie sa o daopte toata lumea , englezii neavand drepul la asa ceva, aceeasi chestie pe care o fac ei (refugiatii ), in tara altora, impotriva oemanilor / religiei din tara respectiva. In tari de exemplu ca germania mai nou fetele sunt atentionate sa nu poarte fuste scurte/ leggins sau orice fel de imbracaminte care ar putea sa atraga barbatii. Pana sa apara ei asa ceva nu s-a auzit. Eu nu inteleg cum poate lumea sa creada ca ei sunt inofensivi. Ahh, si da. Armele? Doar o prostie, compari tu atata lume cu ei, care fiecare s-a legat de o bomba si a facut buuum. Deci da, sincer decat sa vina ei aici si apoi sa vadeti in alte tari ce vedeti la ei, mai bine sa ramana tot razboiul acolo si sa nu il amestece cu toata lumea. Ups, prea tarziu

 14. Eu am impresia ca anumite persoane sunt perfect imbecile. In primul rand nu înțeleg cum cineva s-a gandit sa scrie o stire despre asa ceva si mai ales cum nimeni nu isi da seama de imbecilitatea asta, ba mai mult… Pun intrebari de genul: „Si nu ai anunțat politia?” ca ce? Ca esti tu un imbecil rasist? Sa precizez ca in Timișoara sunt arabi de foarte mult timp? Poate mai de demult decat unii imbecili care comenteaza acum? Brusc acum va temeti de ei. In Timișoara au fost mai multe atacuri cu arma cu urmari tragice chiar. Erau arabi? Nu, erau romani. Am impresia ca la multi dintre cei care comentează le curge saliva la coltul gurii de cat de prosti sunt.

  Doi la mana. Situatia noasta in afara e mai grozava? Sa va reamintesc ca suntem considerati niste hoti? Si oameni de ultima speta? Sau acum reactionam ca un copil de grădiniță care este batjocorit de alții si acum ca a crescut se comporta la fel cu cei mai mici decat el?

  Va dati seama ca sunteți mai idioți decat tipul rasist care isi facea selfiuri la tir si apoi s-a gandit sa faca pe tipul inteligent si responsabil…

  • Aveam de gand sa las si eu un comentariu dar ai exprimat perfect si gandurile mele. Totusi sa nu fi prea surprins/dezamagit cand vei constata ca asta e atitudinea majoritara in tara noastra. Cu fiecare zi care trece realizez ca vorba conform careia romanul este „tolerant” este un mit…ca sa avem si noi cu ce ne lauda. Suntem cat se poate de rasisti/xenofobi/bigoti…in apararea noastra trebuie precizat ca nici in societatile occidentale nivelul de competenta in judecarea fenomenelor sociale nu este cu mult mai ridicat. Cu tehnologia suntem deja in secolul XXII, dar ca si cultura si civilizatie evoluam mult mai lent. Cand vom avea intelepciunea sa invatam din mileniile de istorie inregistrata la care avem acces o lectie fundamentala? Nu poti combate un rau cu un alt rau.

   • Exact.
    Si inca ceva ce eu nu „inteleg”. Care ar fi solutia la aceasta „problema”? Sau si mai bine… Care este problema? Ca trag arabi la tir? Doar ei nu ar trebui sa fie lasati sa traga? Ar trebui sa ii lasam doar pe romani?

    • deturnezi atentia cu acuzatia stupida de rasism!
     problema nu e ca trag, unde trag, de ce trag, in ce trag…
     aici informatia pe care eu o vad a fi importanta este ca politistul roman NU trage. prin urmare, ipotetic, daca vei avea vreodata nevoie de ajutor politienesc, e clar ca NU are sens sa iti faci iluzii…
     apropo de aspectul asta, ma gandeam la tanarul din Iasi care merge chiar si la serviciu insotit de politai
     http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/incredibil-merge-la-serviciu-i-lucreaza-insotit-de-politi-ti-de-teama-cordunenilor–124118.html
     sau la ziaristii romani care sunt prinsi in dezvaluirile scandalului Panama papers, sper ca au, toti, asigurari de viata, chiar daca nu asa de grase precum ale mafiotilor dezvaluiti, ca macar familiile lor sa beneficieze de ajutor financiar daca li se intampla ceva – ca nu politia le va salva pielea, la o adica!

  • Corect, in Timisoara exista studenti arabi de zeci de ani si nu s-a intamplat nimic rau venit din partea lor.Problema pe care multi nu o inteleg legata de arabi este urmatoarea: Arabii care vin sa studieze la facultati din Ro sunt oameni educati care nu pun botul la prosteala si vrajeala ieftina propagata de unii Imami arabi, instigatori de ura si razboi! Doar cei fara educatie, cei care sunt analfabeti sau semianalfabeti se lasa foarte usor manipulati de acei Imami, din lipsa de cultura, si fac atentate si crime in numele lui Allah crezand ca asa e bine, daca le-a spus lor Imamul asa.Astfel de oameni exista si la noi si inca destul de multi, mergeti la sate si veti vedea nivelul de cultura(sau incultura) care exista! Acei oameni se lasa manipulati la votari si voteaza cu X sau Y ca asa le-a spus lor Preotul la biserica si din lipsa de cultura fac asa cum li se spune ca doar asa e bine.Asa am ajuns sa fim condusi de hoti si de incompetenti, ajutati de preotii care iau bani sau alte foloase de la acestia pentru a indruma prostimea sa-i voteze. Acestea fiind spuse, eu cred ca exista o singura concluzie: nu va temeti e un arab cu scoala, temeti-va de arabii prosti care nu o au, ei sunt pericolul real ! La fel, temeti-va si de votantii nostrii fara carte si fara cultura, ei sunt cei periculosi!

  • voi…minunatii astia pro arabi…luati.va draq de mana cu ei si urcati pe un bloc , aruncati.va in gol si explodati.
   ia.o asa tinere inteligent 🙂 ok. sunt arabi de mici aici,studenti, minuni,figuri. sunt ITALIENI, CHINEZI, TURCI si alte N natii…ciudat..aia dupa 10/15/25 de ani de trait in romania,germania etv, nu le.a venit totata natia sa distruga Europa.
   de ce nu vin nemtii, englezii, italienii,chinezii si restul sa dea bombr peste tot? ca doar si din aia sunt stundenti si la noi di in alte tari.
   iei apararea unui jeg infect ca vezi doamne e de treaba si il cunosti de 20,5,10 ani? sunt maxin 2% din natia lor care sunt asa cum ii cunosti tu.
   Romanu cum e vazut in afara ???? Hot?????? da draga…sunt romanca, sunt plecata, am plecat din cauza veniturilor nu din cauza ca imi era frica sa ies pe strada cum imi e acum pentru familia mea de acasa, si iti spun sincer…ca romanii sunt vazuti hoti, din cauza romilor care vin din romania,dar ROMANII sunt apreciati ca nu omoara,nu dau in cap, romanii sunt vazuti persoane calde , primitoare, harnice, nu putori ordinare care stau acasa si iau bani de pe stat strain.
   asa ca..du.te impuscate inainte sa ii faci pe altii inculti, prosti sau cum te duce capu’. Mergi draq si traieste in Siria si studiaza, ramai crestin ortodox, sau fa draq un copil, dute sa creasca acolo, vezi daca ai sanda sa ramane crestini in primul rand, vezi daca, dupa ce iti creste copilu acolo ca si crestin, minunatii arabi vor vorbi cu stima si respect, cu drag de tine si de a ta odrasla crestina, fara arme..ca doar sunteti de treaba..da, sigur, in cazu in care iti dai copilu de la 3 ani sa invete sa traga cu pistoale mitraliere cacaturi de genu pentru ei si…zeul lor suprem :))) ma abtin de la mai mult…
   dar cred ca ..comentariul tau trebuia sa se rezume decat la ” eu cunosc 15 arabi care sunt ok, crescuti in romania, cu obiceiuri calde si frumoase etc. din pacate sunt enorm de putini. ”
   Mda…de unde nu.i nici Dumnezeu nu cere…daca pt tine / voi exista.

  • Bravo Cristi,in sfarsit unul care gandeste normal!Astia,”patriotii” vigilenti,sunt total retardati,vai de creierii lor!Si sunt multi!Prosti da’ multi!

 15. Din păcate au reușit sa se „strecoare”peste tot, nu mai pot sa ies nici cu câinele la plimbare ca mă trezesc în spatele meu cu unul gen „avem cane fromoz”.

 16. La modul cel mai serios acum……….. Sarmanii Islamisti trebuie sa se antreneze si ei de frica sa nu-i bata dumnezeu, nu de alta dar mai nou Allah are multa treaba………. Pleeaca destui spre El si nu prea mai are timp chiar asa de restul turmei. Si sincer daca oamneii platesc…….. sa traga cat mai mult IN POLIGON

 17. Tu ori esti un imbecil instigator ori un trepanat pe creier.Amesteci problemele Occidentului rezultate de refugiati din Syria cu atentatori francezi si belgieni(da,sunt francezi si belgieni acesti atentatori deoarece sunt nascuti in Franta si in Belgia de mai multe generatii iar stra-stra bunicii lor sunt din magreb care este alt ceva decat Peninsula -araba sau Syria) si cu musulmanii din Romania care au fost adusi de Ceausescu cu mai multe decenii in urma.Ceausescu in marinimia sa i-a facut pe toti colaboratori ai Securitatii,le-a pus la dispozitie baze de antrenament si logistica necesara .chiar celebrul Carlos a beneficiat in multiplele sale calatorii in Romania de case conspirative.Nu-ti fa probleme mai zvonarule despre ce zici ca ai vazut,probabil sunt tot in Sistem.

 18. Raportează acest lucru la SRI, și dacă nu te iau în serios, fă treaba de unul singur ( treaba care o fac ei de obicei ). Vezi unde stau arabii în zonă, verifică-i pe cei care sunt mai suspecți de la distanță, și dacă devin agresivi dându-și seama de ce faci lichidează-i. Se numește auto-apărare.
  În cazul unui proces ai un argument : tu nu îi verifici de fapt pe arabi, ci verifici zona care este publică. Ai tot dreptul, ai libertatea de circulație în propria țară. Numai că ei au devenit primejdioși, au început să te amenințe și să devină violenți.
  Oricum, acest lucru este doar ipotetic, cunosc arabi din România și sunt OK. Arabii în România nu prea sunt înclinați spre radicalizare. Sunt unii care au o anumită plăcere pentru arme. Îi poți distinge pe cei radicali și pe cei care se apără legitim. Chiar dacă îți scapă un eventual terorist, ținta lui e Occidentul, nu România.

 19. Tu ori esti un imbecil instigator ori un trepanat pe creier.Amesteci problemele Occidentului rezultate de refugiatii din Syria cu atentatori francezi si belgieni(da,sunt francezi si belgieni acesti atentatori deoarece sunt nascuti in Franta si in Belgia de mai multe generatii iar stra-stra bunicii lor sunt din magreb care este alt ceva decat Peninsula -araba sau Syria) si cu musulmanii din Romania care au fost adusi de Ceausescu cu mai multe decenii in urma.Ceausescu in marinimia sa i-a facut pe toti colaboratori ai Securitatii,le-a pus la dispozitie baze de antrenament si logistica necesara .Chiar celebrul Carlos a beneficiat in multiplele sale calatorii in Romania de case conspirative.Nu-ti fa probleme mai zvonarule despre ce zici ca ai vazut,probabil sunt tot in Sistem.

 20. Romanii sunt rabdatori dar sa sa dea bunul Dumnezeu sa ne calce pe coada….
  Exista metode de ai „curata” pe acesti indivizi foarte” curat”.Serviciile noastre de informatii/ contrainformatii ii monitorizeaza permanent si oricat s-ar spune negativ inca mai avem oameni patrioti in aceste structuri de informare/operativa .
  Oculta mondiala doreste sa bage zazanie pentru a a vea motiv sa declanseze iadul. Deci fiti destepti si fara frica.

 21. Daca e vorba de cat de mult trag politistii cu pistolul pentru a se antrena,va spun eu…
  De 2 ani nici o sedinta de tragere.
  In legatura cu faptul ca arabii se antreneaza in poligoane private !!?…..ca la ei au acces la arme de asalt puternice si aici o fac cu pistoale!!! Pai ar fii culmea sa aiba acces la asa ceva la noi..
  Ei sunt pregatiti de mici in arta razboiului iar faptul ca se antreneaza in poligoane private ar trebui sa ne puna semne de intrebare pt ce o fac…oare nu pentru a fii in stare la o adica sa puna mana pe arme cand cineva le va cere asta.
  Sunt sigur ca autoritatile stiu de a

  • As dori si eu sa stiu exact unde se trage asa ieftin, sau un nr de contact, eu trag la blue Line si costa 100 ron 25 focuri, as vrea sa trag si eu mai mult, si e si aproape din ce am inteles 🙂 eu merg departe si este si scump 🙁

 22. Daca e vorba de cat de mult trag politistii cu pistolul pentru a se antrena,va spun eu…
  De 2 ani nici o sedinta de tragere.
  In legatura cu faptul ca arabii se antreneaza in poligoane private !!?…..ca la ei au acces la arme de asalt puternice si aici o fac cu pistoale!!! Pai ar fii culmea sa aiba acces la asa ceva la noi..
  Ei sunt pregatiti de mici in arta razboiului iar faptul ca se antreneaza in poligoane private ar trebui sa ne puna semne de intrebare pt ce o fac…oare nu pentru a fii in stare la o adica sa puna mana pe arme cand cineva le va cere asta.
  Sunt sigur ca autoritatile stiu de asta.
  Trebuie sa se ia masuri urgent

 23. Eu merg in poligoane in zona Bucurestiului de multi ani si sincer niciodata nu am vazut niciun arab venind sa traga. Totusi , care ar fi problema daca cineva din alta tara ar veni sa traga intr-un poligon din Romania? Este un hobby, un sport, eu cetatean roman daca plec in alta tara nu am voie sa practic un sport chiar daca se numeste tir? Problema este la noi ca legea armelor este atat de severa (cea mai severa din lume) incat ne cuprinde paranoia numai cand auzim cuvantul arma ,dar sa o mai si vedem in mana cuiva. Daca ar fi ca in orice tara civilizata am fi mult mai in siguranta in proprile case. Cat despre refugiati, nici eu nu sunt de acord cu venirea lor din motive strict economice nu altfe.Cred ca toti am vazut ca atacurile teroriste nu au fost facute de refugiati ci de cetateni europeni nascuti crescuti in Europa.

  • Nu, n-ai vazut nici tu, nici eu, nici maica-ta, nici bunicul meu ca atentatele au fost facute de cetateni nascuti si crescuti in Europa. Aaaaa, a dat la televizor, deci tre’ sa fie adevarat, nu? Nu mai puneti botul la propaganda asta pro-refugiati care se serveste pe la TV.

   • si de unde iti iei tu informatiile daca nu din media? ii cunosti personal pe atacatori si familiile lor sa stii ca sunt imigranti si nu cetateni europeni?

   • Ia informeaza-te mai bine..unde s-au nascut? 🙂 sunt cetateni belgieni..nascuti in siria(si aici ma refer la cei care au produs atentatele)..crescuti in belgia, antrenati tot la „ei acasa(in siria) si s-au intors ca sa ce? Sa se razbune.. 🙂 habar nu aveti de ceea ce va asteapta..stati in fata x box-urilor, iesiti in cluburu, fumati o iarba..(procurata probabil tocmai de la ei) si visati in continuare. Eu traiesc in belgia…si stiu de ce anume sunt in stare..o singura intrebare am! De ce tocmai ei? Musulmanii? De ce restul natiilor nu au facut niciodata nimic? Ma refer la atentate… Stiti unde a inceput totul? America?…gresesc? 🙂

  • dar de ce nu se duc in italia germania franta sa se antreneze??.. ptr ca acolo daca au venit patru urati de arabi a face lucrul asta sa devina performanti baietii stati voi linistiti ca imediat ai tine sub control…cu tot ce se intampla in ziua de azi..sunt cu ochii pe ei ce nu va puteti imagina… normal ca vin in Romania..unde totul este posibil..cine-i tine pe astia sub control..aia care si-ar vinde-o pe maicasa pentru banii???

 24. In sfarsit am mai gasit un roman normal. Ai pus punct, pe ceva ce este adevarat. Si eu tip de multi ani, dar sunt facut j.i.d.a.n.(ptr ca traiesc in Israel). Peste o luna revin in Romania. Am pregatire si inteleg lumea armelor. Sper sa se mai trezeasca inca 10 romani.Ce este scris mai sus, este doar cireasa de pe tort. Va iubesc si respect dragi romani. Va saluta un roman crestin.

  • Shalom! Pentru tine ca lumea araba nu o vor dorii never ever. Va multumesc pentru articol și încă mai am speranță fiindcă mai găsesc câțiva oameni integrii și care înțeleg ce se întâmplă prin lume la ora actuala. Musulmanii vor război asa ca vor primii. Sunt creștin practicant dar m-am saturat sa tolerez și sa fiu luat de prost, sa fim cotropiti,bătuti, violați etc de islamiști. Trebuie creat în România în grup ultra naționalist fiindcă ii nevoie mai mult ca oricând. Trăiesc la Londra și înțeleg poate mai bine ca toți cei de prin secția de comentarii ce înseamnă Islamul. În curând am de gând sa ma întorc în Timișoara sa trăiesc acolo. Dacă în UK nu prea am putut face ceva, în Timișoara ii tai bucati și ii bat de ii ascult cu urechea pe musulmani.

 25. mdah… s-a gandit cineva ca poate acei indivizi de alta culoare si privire taioasa sunt poate chiar agenti sub acoperire (autohtoni sau de import) care-i cauta pe islamisti sau deja sunt infiltrati in diferite grupuri ?!? ..o sa spuneti ca astia nu ar avea timp sau nevoie de antrenamente dar poligonul chiar este un loc pe unde se perinda tot felul de suspecti, de la interlopi pana la asasini deci asta ar fi locul de joaca si pt cei buni si pt cei rai..Zo… asa cum au mai tastat si alti mai sus, cineva vegheaza din umbra.

 26. Bun bun… Dar care este problema reala pe care incercam sa o rezolvam? Ca trag persoane de origine araba la tir? Numai ei considerati ca nu ar trebui sa traga? Sau nimeni in afara de romani? Si care credeti ca este solutia?… Sunt tare curios…

  • Ti-ai pus intrebarea de ce intr-o tara pasnica,arabii ar avea nevoie de asemenea antrenamente?Cati romani cunosti sa se antreneze la TIR?Cam cum te vei simtii la un moment dat,cand vei sta cu familia in propria casa si vor intra astia pe care ii aperi si va vor casapii pe toti?Iar tu,in afara de matura sau lopata,nu vei avea cu ce sa ripostezi…

 27. O stire de tot cacatul despre un cretin, care a fost la poligon si a vazut un grup de „arabi” (si-a dat seama ca sunt arabi pentru ca are studii extensive a limbilor si stie sa faca diferenta intre araba si turca de exemplu, care pentru un necunoscator suna la fel sincer sa fiu) care sigur pun la cale un atentat terorist.
  Si-a dat seama de lucrul acesta din „privirea cu ura” care i-au aruncat-o „arabii”.
  Bineinteles articolul, de cacat, are bolduit si frumos „arabi in Romania”. Un eveniment unic in istoria tarii noastre, nu e ca si cum am fi deja obisnuiti cu ei venind la facultatile noastre de medicina care sunt mai ieftine decat in alte tari. Existenta arabilor in Romania e chiar o premiera, eu personal am fost socat cand am vazut unul live, e ca si cum ai merge la un film 3D pt prima oara.
  Eu zic sa fiti foarte atenti, mai ales ca Romania e o tinta politica foarte importanta si mare, ma mir cum nu am fost bombardati mai repede.

  • Daca ai auzit turca si ai auzit araba si nu faci diferenta intre ele, trebuie sa fii destul de varza…. sincer… Nu e vorba doar de pronuntie… difera total… cred ca mai degraba le-ai asemuit pe considerente islamice, decat logice…

  • Bai tot citesc asa comentarii puse de tot felu e femei imbracate oarecum in barbati ca si tine cum in gandirea ta de incuiat sa nu realizezi ca in afara de a-ti manca banii statului care oricum nu prea sunt si de a face tot posibilul sa islamizeze orice bucatica de pamant altceva nu fac acesti”imigranti” sper din tot sufletul ca TU si cu iubitul tau (presupun ca esti gay , nu ?) sa dati fata in fata cu un grup de ”imigranti” pe care tot ii pupati in pula si literalmente sa ii pupati in pula pana va taie ca pe gainile ce sunteti .

  • Daca nu poți face diferența intre turca și araba chiar ești praf nene!!!! La ce mai comentezi? ?!!!! :))) P.s Este o diferență uriașă intre ele,nu sunt chiar deloc asemănătoare si sunt foarte usor de deosebit! !!! 😉

 28. felicitarii pt taria si curajul d a spune adevarul , obs ca multii il criticati si nu vreti sa intelegeti ca omul asta va explica ca insusi in tara noastra arabi se antreneaza nu vezi doamne ca sunt mari pasionatii de TIR sa nu fie prea trz ca cnd tintele ne va fii chiar familile noastre , indiferenta noastra va plati scump asa cum au facut si alte tarii

  • sa mearga la munca la toti ne plac armele senzatiile tari dar masta nu inseamna ca nu lucram si ne apucam de tir ca dupa sa iesim cu ak47 si sa radiem tot din fata

  • Pai sunt amatori de arme, dar pe cheltuiala statului. De aia primesc ajutor de 1500 de euro, sa-i dea pe gloante la poligon. Poate ati vazut cum aruncau baxurile cu apa si pachetele de alimente, daca le dadeau gloante, nu le mai aruncau!

  • Mai are ma-ta prosti ca tine ? Saraca femeie, trebuie sa fie amarata tare, credea ca naste copii normali dar s-a pricopsit cu retardat ca tine

 29. Vreau si eu sa trag acolo :-))) arabi trag toata ziua cu pistoale in timp ce baieti nostri 🙂 care chear sunt baieti, merg in sali de box, kick box, Mma etc, momentan traim o perioada in care scapi mai ieftin cu legea pumnului, decat sa tragi 1 glonte in cineva, cand va fi razboi, vor trage si ai nostri :-)) eu mergeam la blue Line la tragere dar este foarte scump, 100 lei 25 focuri, as dori sa intru in contact cu poligonu asta ieftin sa trag mai multe focuri pe aceasi banii 🙂 multumesc de timpul acordat si de contact 🙂

 30. Vreau să înființez tabere de antrenament militar în cele 70 de forturi de pe Şoseaua de centură a Bucureştilor. Cine vine cu mine să organizăm? Vreau ca bogătanii să finanțeze. Rezervat numai pentru etnia română

 31. „…stiu ce vorbesc,am fost acolo,am vazut!” – Da-mi voie sa iti spun ca ce stii tu e putin… dar iti pot spune cine stie multe… stiu aia din Bruxelles, care au fost aruncati in aer; stiu si aia din franta, care au patit-o al fel, ca si cei din turnurile gemene. Sunt insa si supravietuitori… Ei ce fac ? Foarte bine ca ai scris articoul asta.

 32. no comment…FAPTE !!…ma ”joc” cu pistol de airsoft;dar..suficient..gata…imi scot permis si-mi cumpar arma letala !!! Romani=inarmati-va!! trebuie sa facem ”brigazi de aparare civila” ca-n Polonia,Lituania,etc.(cum erau inainte de ’89 ”garzile patriotice”)…celor critici(si chiar nesimtiti in comentarii)le doresc sa dea nas in nas cu un musulman care s-o taie pe amica respectivului pt. ca nu poarta sharia;sa vad ce mai comenteaza apoi 🙁

 33. …daca Basescu o sa fie presedintele vostru sigur nu o sa vedeti picior de migrant musulman…dar voua ce va mai trebuie?…aveti raketii vostri !

 34. Autorul e un pustiulica care – extaziat de prima sa tragere – a tras nu numai cateva gloante ci si o concluzie gresita.
  Personal am mai multa incredere in TT-ul de 7,6 decat in Glockul caruia parca ii facea reclama pustiul. Sunt curios daca „angajatii sai” au bani de paine, chirie si isi pot PERMITE un copil, altfel o sa aiba surpriza ca in caz de razboi o sa-l ia pe el in catare.
  Oricum pun sub semnul intrebarii informatia.

  • pretene,am senzatia ca in afara de titlu nu ai citit nimic din acea relatare al acestui ,,pustiulica”cum ii spui tu,si ptr cultura ta generala,daca ai asa ceva,un ,,pustiulica”din ala din care crezi tu,habar nu are sa scrie doua randurii daramite un ,,roman”si in detaliu,si inclin sa ii dau dreptate acestui ,,pustiulica”ptr ca eu aici traiesc printe aceste specimene,jegurii,nulitatii ale naturii,de ce zic asta??ptr ca merg pe strada pe langa ei si in loc sa fie multumiti ca i-am primit aici unde stau pe bani nostri((apropo,stii cat primeste o familie de imigranti de 3 pers aici pe luna??sigur nu stii,iti spun eu 1300 euro,si nu fac nimic))ei se uita cu ura la noi si cu dispret,de parca noi le-am invadat tara””!deci te rog revizuiestetii gandirea aceia intunecata,asta pana nu t-io intuneca mai tare vriun imigrant””!cu respect””!!

 35. Îndrăznesc să întreb şi eu ceva.
  De regulă, când oferi cuiva azil, acesta nu va avea de la început toate drepturile ˝băştinaşilor˝.
  Nu va avea drept de vot, chiar dacă poate semna petiţii sau cereri la autorităţile locale.
  Dacă tot există astfel de restricţii, de ce nu s-ar putea limita prin lege ca imigranţii să nu aibe voie să intre în anumite localuri, fie pentru că, conform credinţelor lor (ce trebuiesc respectate), anumite localuri îi pot leza şi, implictit, există riscul radicalizării lor, fie pentru că nu au dreptul să aibe acces la arme de foc.
  În plus, în cazul descris de d-nul Sebastian POP, într-un club de tir nu ar trebui acceptaţi decât pe baza unui test psihologic riguros, altminteri pot ieşi accidente regretabile. Deci nu doar imigranţi, ci chiar şi co-naţionali. De exemplu, un depresiv se va putea sinucide.
  În plus, sistemul video dintr-un club de tir ar trebui să fie conectat direct la Poliţie, pentru ca aceştia să se poată auto-sesiza înainte chiar ca cineva să apeleze 112.

  • Sunt scarbit de avalansa de prosti care incearca sa para rationali si viteji din spatele monitoarelor dar ei au izmenele ude de cacao. Si sunt sigur ca in cazul unei confruntari cu islamisti fanatici acestia nu vor putea face doi pasi intrucat incontinenta urinara va fi la ea acasa.

   Este in firea romanului de rand, sau mai bine spus , a gloatei, a prostimii, a celor care alcatuiesc gloata, adica cei 90% din romani, sa incerce sa se cace pe ei fiind impotriva celor care trag un semnal de alarma.

   O vorba inteleapta spune ” mai bine sa previi decat sa combati” , ei bine, se pare ca cei 90% de romani, care trag si tin tara in jos, acesti retardati alienati mintal, prefera sa combata. Daca un cacat este in fata lor si sunt avertizati ca daca mai fac un pas, vor calca in el, acesti trogloditi tampiti vor spune „esti dus cu pluta, ce daca e cacatul acolo? inca n-am calcat in el”. Deci pentru ca cineva le spune acestor imbecili,acestor copii facuti din laba de tractorist analfabet, ca in fata lor se afla un cacat, ei sunt atat de oligofreni incat nu fac nimic in privinta asta : nu vor spala cacatul, nu-l vor lua pe faras, nu vor curata locul.

   Daca ar exista o bomba atomica care distruga doar prostimea, as apasa chiar eu butonul declansator , chit ca am ramane doar 2 milioane de romani, prefer sa traiesc alaturi de cei 2 milioane care gandesc ca si mine , decat alaturi de 18 milioane de imbecili !

 36. citind comentariile astea pline de ura si articolul complet eronat si bazat doar pe O PRIVIRE aruncata in treacat, am ajuns sa cred ca oamenii aia se antreneaza sa se protejeze… in cazul in care un roman furios din cauza unor atentate comise in belgia de niste cetateni belgienni se trezeste sa atace niste arabi pe strada sau sa intre peste ei in casa si sa ii „faca bucatele”, cum am citit pe aici. nu zic ca asta e motivul, dar tot ce e posibil. arabii sunt pasionati de tir, asta e adevarat! si faptul ca nu stiti asta si trageti concluzii pripite demonstreaza cat sunteti de ignoranti!
  si poate arabii aceia se uitau urat la autorul articolului pentru ca el s-a uitat urat la ei primul! dupa spusele lui, arabii nu au ce cauta la tir, deci nu imi vine greu sa cred ca si arabii au vazut „privirea aceea plina de ura” din ochii romanului. romanii au obiceiul prost sa se holbeze la alti oameni, tot timpul vor sa stie ce face vecinul. peste tot unde ma duc si dau de turisti sau imigranti romani, se holbeaza si le fug ochii peste tot. nici nu-i de mirari ca europenii nu au incredere in noi.
  e frumos cand romanii merg in toate tarile europene, dar cand altii vin la noi in tara nu ii acceptam.

 37. Stimate domn,
  Te felicit pentru arta scrieri în special si sper din tot sufletul ca acest text sa ajungă acolo unde trebuie dar … din păcate politicienii sunt prea ocupați cu propriile interese.
  (…) Extras din presa publica
  Comisia Europeană ne impune cote obligatorii de așa ziși refugiați, la început câteva mii, iar mai încolo zeci sau chiar sute de mii. Vor fi dați bani centrelor ce îi cazează, în jur de 6000 de euro de persoană (avem bătrâni care trăiesc cu pensie de 30 lei noi *:(( plângând) , pentru ca aceștia să rămână la noi în țară. Iohannis, Ponta și restul clasei politice nu sunt decât niște marionete ale UE, oameni fără coloană vertebrală, fără demnitate și respect față de popor. Acești trădători sunt dispuși să facă jocul dușmanilor Europei și să permită invadatorilor să se stabilească în România.

  În cazul în care trebuie să ne apăram voi lua și eu arma și voi trage fără remușcări în fiecare arăboi care ne amenință îl voi răni și il voi servi numai cu ceafă de porc și slănină la grătar până va muri de scârbă.

 38. Din articol nu reiese care sunt conditiile de intrare in acel local de tir.Din informatiile mele ai nevoie de permis de port arma…..intrebarea care se deduce: cine ofera arabilor permise de port arma in Ro si -n ce conditii!?

 39. A mi permit sa spun totusi ca românii sunt niste oameni prietenosi si cu calități. Totusi………sa i ferească Bunul Dumnezeu de mânia noastră pt ca nu i vad deloc bine. Singurul om care are c..ie este Putin. Nu l intereseaza de drepturile omului si restul , nu ofera privilegii si tot felul de beneficii. Trăim zile destul de sumbre si nu face compromisuri . Ai nostri sunt niste slugi ale bunicutei merchel ( nu i pot scrie numele cu litera mare) si acelorlati lideri ai europei. Ajunge cu asta……

 40. e vrajeala, in primul rand articolul e nesemnat,
  daca e sa citim celelalte titluri de articole toate sunt pe bagat panica si pe atras public prin stiri socante:
  momente socante, romania incotro, tehnologie sf, darele mortii panica planetara, leacuri babesti etc
  astea nu sunt stiri nu puneti botu
  dusmanii sunt europenii, care ne taie padurile austria, ne-au luat gazele si petrolul austria, apa (apanova franta), telekom germania, aurul canada, gaze de sist americanii. mai e vreo bere romaneasca? cititi pe sticle. etc suntem sclavii lor nu v-ati prins?
  nu mai avem voie sa producem nimic, doar sa cumparam, mancam lactate facute din lapte praf olandez in timp ce fermierii romani dau faliment.
  asta a facut mereu europa, a sclavagit pe cine a putut. au murit 25 de europeni mare tam-tam. cate milioane au omorat europa si america si pe cate continente?

  • Ma bucur ca mai exista si oameni cu cap. Sunt cetatean roman si sirian. M-am nascut in Siria dar traiesc in Romania de 23 de ani si niciodata n-am avut probleme insa de cand a inceput razboiul si familia mea a fost afectata acolo simt si eu pe pielea mea cat de rau a ajuns tara asta. Daca pe noi ne preocupa refugiatii si nici macara n-au ajuns in tara…refugiati care fug saracii de moarte..cer o mana de ajutor de la renumita EUROPA care se lauda cu drepturile omului, cu viata normala, democratie etc…si in schimb ce primesc? respingere, ura, etc.
   Ma uit la tari precum Suedia, Germania, Danemarca etc. care poate ca nu le convine situatia dar au facut in asa fel incat sa ajute dar sa fie si un avantaj pentru ei. Noi de ce luam mereu pe NU in brate? Suedia primeste numai tineri fiindca au nevoie de persoane tinere fiindca populatia lor e batrana..Germania are nevoie de forta de munca ieftina, etc. Dar Romanii prosti zic de ce sa vina la noi? sa stea la ei in tara ca aici stau pe banii nostri..Nu..Nu sta nimeni pe banii nostri, ci stau pe banii Uniunii Europene. Noi cerem fonduri europene si dupa nu ne facem treaba bine doar ca sa ramanem cu coeficientul de 5 % si restul sa il dam inapoi..fiindca cei 5% raman la noi…dar in fine…Nu putem schimba mentalitatea unor oameni inculti…
   Felicitari pentru ca ai creier si ca il folosesti pentru ce se foloseste cu adevarat..si anume pentru a GANDI.

   • ma tu esti nebun ce cacat mananci acolo primii oameni care au fugit din siria au fost borfasii si mafioti care oameni fug de razboi toti barbati uitate si tu majoritatea emigrantilor. 2 eu sunt in italia ai idee cate rahaturi fac aici majoritatea emigrantilor fura vand droguri apar in fiecare zi la televizor numai zic ca ii vezi si pe strada si in autobuz si in anumite cartiere prin care iti garantez ca numai treci seara.

   • bai inteligentule ,si banii de UE de unde sunt? au crescut pe camp, cine le-a dat lor banii? din buzunarul meu ca dintr-al tau sigur nu daca nu stii de unde vin banii in UE.si daca tot esti in Romania de 23 de ani zi merci. chiar nu avem nevoie si de altii.

 41. Repostez comentariul lui Brazil39 ,pentru ca le`am citit de curiozitate pe toate ca sa vad ce zdrente traiesc la noi in tarisoara asta ,ce viermi stau pe net si dau comenturi dupa un titlu fara sa citeasca intregul articol pana la capat ca nu au timp de asa ceva pentru ca trebe sa mearga la pensat .
  Brazil39:
  pretene,am senzatia ca in afara de titlu nu ai citit nimic din acea relatare al acestui ,,pustiulica”cum ii spui tu,si ptr cultura ta generala,daca ai asa ceva,un ,,pustiulica”din ala din care crezi tu,habar nu are sa scrie doua randurii daramite un ,,roman”si in detaliu,si inclin sa ii dau dreptate acestui ,,pustiulica”ptr ca eu aici traiesc printe aceste specimene,jegurii,nulitatii ale naturii,de ce zic asta??ptr ca merg pe strada pe langa ei si in loc sa fie multumiti ca i-am primit aici unde stau pe bani nostri((apropo,stii cat primeste o familie de imigranti de 3 pers aici pe luna??sigur nu stii,iti spun eu 1300 euro,si nu fac nimic))ei se uita cu ura la noi si cu dispret,de parca noi le-am invadat tara””!deci te rog revizuiestetii gandirea aceia intunecata,asta pana nu t-io intuneca mai tare vriun imigrant””!cu respect””!!

 42. Am citit tot articolul si cred ca este ceva ce i sa poate intampla fiecaruia dintre noi..nu stiu ce sa spun despre acel procentaj de 80% despre care spune omul ca erau mahomedani, dar daca este asa as vrea sa va fac un exercitiu simplu: NU CRED CA LE ESTE USOR NICI LOR..ARTICOLUL SPUNE CA ERAU BARBATI SI FEMEI.. v-ati intrebat ca poate erau niste oameni normali, familisti. speriati si ei de noua lor „PATRIE” a carei concetateni sunt atat de usor manipulabili, multi dintre ei pro-americani(sa nu uitam ca razboiul din Iraq ESTE si RAMANE unul ILEGAL atata timp cat nu s-au gasit ARME DE DISTRUGERE IN MASA), instabili cu atatia lipsiti de educatie, semi-analfabeti superstitiosi, oameni care mai cred ca SOARELE SE INVARTE IN JURUL PAMANTULUI, – intrati pe VAX POPULI si minunati-va nivelul de educatie a anumitor frati ai nostri romani. Nu ati fi si voi speriati daca ati fi in locul lor?EU CRED CA DA. Cine stie prin ce au trecut oamenii astia? NU CRED CA AU AJUNS AICI DIN PLACERE..Acest articol incepe cu „NU VREM SA VA ALARMAM”… SI CRED CA ASA AR TREBUI SA SI FACEM.. SA NU NE ALARMAM! HAI SA NU JUDECAM INAINTE! Este foarte posibil ca acesti oameni sa-si urmeze primul instinct auto conservare si se antreneaza doar pentru autoaparare, sau poate ca asta faceau si in tara lor natala. EU PERSONAL INCURAJEZ UZUL ARMELOR PENTRU AUTOAPARAREA ATAT A INTEGRITATII CAT SI AL PATRIEI NOASTRE, DECI UZUL RESPONSABIL SI CONTROLAT (avem o legislatia RIDICOLA in cazul in care ne trezim cu un hot sau mai stiu eu ce in propriul nostru domiciliu, care ESTE ASA PENTRU CA DEMNITARII NOSTRI AU AVUT INRESUL sa o lase asa ATATA TIMP, au premeditat lucrul acesta pentru ca de altfel multi romani ajunsi in situatii disperate din cauza a nenumarate injustitii, si-ar fi facut dreptate cu mana lor. Consider ca si LEGISLATIA TREBUIE SCHIMBATA URGENT dar si MENTALITATEA NOASTRA!). SUNT FAMILIST SI AS VREA SA MA SIMT MAI PROTEJAT, SA FAC EU CEVA IN FAVOAREA PROTECTIEI INTEGRITATII, A FAMILIEI SI A PATRIEI MELE DAR SA NU UITAM CINE SUNT ADEVARATII TERORISTI CARE AU DISTRUS SI CONTINUA SA DISTRUGA VIETI NEVINOVATE DE 26 DE ANI INCOACE..LA CAT DE ASCULTATI SI MONITORIZATI SUNTEM DE DE SRI CARE DE CURAND A FOST CLASAT PRINTRE CELE MAI BUNE AGENTII DIN LUME AR TREBUI SA STAM LINISTITI IN PRIVINTA IMIGRANTILOR MAHOMEDANI CARE INTRA IN TARA.. SA-SI FACA TREABA PENTRU CARE SUNT PLATITI DIN BANII NOSTRI! 🙂

  • oorice arma defensiva poate fi folosita si ofensiv, in caz de mare nevoie si pericol,a sa ca nu ar fi un lucru rau sa invatam si noi sa tragem cu arma, asa doar preventiv, in caz ca araboii care fac trageri in fiecare noapte pentru autoaparare, proclama sharia si se fac stapani pe strada nostra.

  • In sfarsit un comentariu realist; exista o manipulare incredibila in mass media, sunt prezentate tot felul de incidente create de musulmani si este atatata crestinatatea contra musulmanilor. Este o vorba care spune ” divide si stapaneste !”, iar multimea este foarte usor de divizat si manipulat. Musulmanii sunt oameni ca si noi, unii mai buni, altii mai rai, o spun in cunostinta de cauza, am trait printre ei. Jihadistii si Issis sunt cu totul altceva, iar paradoxal, migrantii fug chiar de acestia. Au aparut articole acum „n” ani, de copii muscati de caini, reluate acum ca batjocura musulmanilor asupra copiilor cu ochii albastri; primul ministru australian le-a declarat migrantilor , articol pe care l-am citit si acum cativa ani, si am multe exemple; prieteni din orasele unde au fost agresate nemtoaicele, imi spun ca nu a fost chiar asa si ca e manipulare in presa, etc. Pt. toate neregulile ce se intampla cu migrantii ( unii poate mai impulsivi sau extremisti ), cu teroristii, cu atentatorii, exista organisme de stat platite din banul public care trebuie sa-si faca treaba si sa raspunda de cum si-o face. Pentru niste legi sanatoase care sa apere cetatenii pasnici exista legi, constitutii si executivele care trebuie sa raspunda de crearea si aplicarea acestora. Trebuie sa constientizam ca suntem asmutiti prin exagerare, omisiune, minciuna, la eliminarea unor efecte pt. ca e mai simplu pentru politicieni si conducatori sa apeleze la aceasta metoda si la a umbla la efecte si nu la cauze: legi proaste sau prost aplicate, organe de stat neprofesionale sau corupte.

   • Dacă toți sunteți atât de îngăduitori cu cei care taie capetele oamenilor ca la găini, mergeți fraților printre ei și sacrificați-vă ca vitele la abator. Mult creier ne mai trebuie să înțelegem ce se întâmplă în UE, găsiți tot feluri de scuze pentru ei, auzi argumente ca:” prieteni din orasele unde au fost agresate nemtoaicele, imi spun ca nu a fost chiar asa si ca e manipulare in presa, etc.” Pacifistule, nu va dura mult și vei simți adevărata ”manipulare” pe propria piele, ce te faci cu naționalismul exacerbat practicat până acum împotriva țiganilor, ungurilor și cine mai știe cui cu capul țuguiat. Catedrala lui preafericitu va fi transformat cu timpul în a doua mare moscheie și dacă vei mișca în front vei primi și tu un glonț de 1 leu în căpățina care acum te trădează de o lipsă cronică de inteligență. Somnul rațiunii atrage monștrii. ”Deșteaptă-te române…” până mai ai timp…

   • Si atentatele de la Bruxelles si Paris tot manipulare este??? Islamul este incompatibil cu Europa si cu democratia. Stiu ce spun si traiesc cu ei de 30 de ani in capitala Europe! Cine nu crede nu-l pot forta dar timpul este foarte inaintat si rasismul antialb creste vertiginos in Europa de vest!!!

   • musulmanii sunt oameni mai buni ca noi? ce vrei sa spui, un musulman–deci cel care a adoptat religia impusa de un criminal-pedofil-hot adica profetul mahomed –vrei tu sa-mi bagi mie in cap ca este mai bun decat mine?

 43. Bai frate,ati fumat la masa un sala?? Pai nu e interzis fumatul?? Ori e stirea veche ori ai fumat iarba si ai halucinatii cu arabi acuma!!!

 44. Putem sa stim si noi care este „etnia” „tragatorului povestitor” ? Pentru ca daca este sud-est mediteraniana (in plin conflict permanent cu toti vecinii arabi), este de inteles ce se urmarest in realitate .

 45. Oameni buni, chiar daca acest articol nu are decit 10% adevar, este suficient! Acesti „invadatori ai Europei” sunt un pericol imens pentru linistea, pacea si securitatea nationala si individuala. Daca stam cu miinile in sin sau numai discutam pe net, nu e suficient. Trebuie actiune hotarita. Daca cei care conduc aceasta tara sunt condusi de ordinele occidentului, noi trebuie sa ne aparam identitatea nationala, copiii si femeile din aceasta tara!!! Nu ma dau in vint dupa unguri, dar, pentru atitudinea categorica a d-lui Victor Orban, il respect mult! Are coloana vertebrala si nu vrea sa isi lase tara la bunul plac al angelicai (intentionat am scris cu litera mica) si al primitvilor invadatori. Trebuie luat exemplu daca vrem sa fim linistiti in tara noastra. Sa ne trezim pina nu e prea tirziu!!!

 46. mda
  si daca e adevarat?
  astia ne fac ko din 2 miscari,romanii nostrii,unii nu toti,au doar talente si bat femei,la asta sint buni,iar daca e sa pun aosu la ceva,pa
  s-ar putea sa ne trezim musulmanizati ca asta se doreste si cred ca inca mai aveti libertatea de a va certa in oglinda pe net
  mi-e tare teama ca in 10 ani o sa fie durere in orase

 47. Uneori ma intrebam de ce unele confesiuni practica si artele martiale. De exemplu, tibetanii, baptistii. Ce poti pați dacă avînd Lumină divină nimerești înconjurat de persoane intolerante… Una este arta martiala si alta e pistolul.. Mi se pare că Europa este în pragul unui nou tip de Fascism. Deja de culoare neagră.. Cine nu se va conforma drapelelelor negre, va pătimi. Nu e islamul de vină, ci fanatismul și expremismul unora dintre ei. Mai ales dacă ocupă funcții de Lider… Pregătirile arabilor trebuie luate în vedere de serviciile speciale. Iar ceilalți, să se apropie de Dreapta credință, să revină la modul de viață sănătos, la valorile sacre

 48. Am cititi articolul si o parte din comentarii:….Am ras cu lacrimi ???.Studentii arabi in loc sa stea prin cluburi invata sa traga cu arma! ?….si GATA v-au bagat FRICA. Mi se pare corect dupa tot ce se intampla in lumea araba ?? Si eu as face la fel!.ATATEA TAMPENII nu am mai citit niciodata. Romania este o tara de rasisti si asta nu de curand.La Köln au fost instigati emigrantii de salafisti (greseala guvernului ca nu a interzis aceasta grupare?).Dar intr-o tara democratica este greu ?.Nu va fie FRICA de arabi ca nu vor face nimic in Europa (mai ales in Romania☺).Ei se distrug ACOLO intre ei(daca aveti ceva cunostinte politice veti INTELEGE ce vreau sa spun!).Ce s-a intamplat in Bruxell si Paris sant cazuri izolate si bineinteles ca tot guvernul este vinovat ca i-a ghetoizat si izolat lasandu-i fara perspectiva si acestia s-au radicalizat?Di articol si comentarii ma si ingrozesc, cat de limitat este inca o parte din poporul roman si asta inseamna ca nu se poate trece la democratie si civilizatie asa cum se cuvine. Sa fereasca dumnezeu sa Intervina conflicte, intre romani si arabi ca cu aceasta MENTALITATE va izbucni CEVA sangeros cu multe consecinte dramatice.

  • Romania este o tara de rasisti ???? eu,,rasist ?tu esti romansi esti rasist ?
   „LIBERTATEA CUVANTULUI” ,asta nu inseamna ca ai drepturi sa vorbesti toate prostiile

   • PRESEDINTELE E GERMAN
    SINGURA TARA DIN LUME CARE ARE PARTID STRAIN DIN ALTA TARA UDMR
    SINGURA TARA IN CARE STRAINI AU MAI MULTE DREPTURI DECAT CETATENII ACESTEI TARII
    ETC ETC
    CEI CARE ZIC CA ROMANIA ESTE RASISTA SUNT DOAR CEI CARE IN ADEVARATU SENS AL CUVANTULUI FAC RAU SI SUNT RASISTI

  • Cazuri izolate? guvernele au fost vinovate ca i-au ghetoizat si i-au izolat? ei se izoleaza singur, si din cate am inteles Saleh Abdeslam cu gashca lui ani la rand doar petreceau in cluburi din Paris si Bruxelles, si aveau bani cu gramada, si a recunoscut ca nici nu a citit in viata lui Coranul sfant. Atunci despre ce vorbesti? cei care au fost implicati in atentate erau cetateni europeni de generatia a treia, in tari democtratice si civilizate asa cum se cuvine!

 49. Eu cred ca arabii au treburi MULT mai serioase decat sa atace romania. Cel putin din toata europa, romania ar trebui sa se afle printre ultimele prioritati……..cat despre faptu’ ca se antreneaza la noi, probabil aici e un loc ceva mai sigur unde se pot antrena si nu, de exemplu, in mijlocu siriei….adica aici nu-i PREA baga nimeni in seama si pot sa-si vada de treaba lor, fata de alte tari mai „populare”…
  daca se intelege ce am vrut sa zic…

 50. Baiete ? Tara ta este doar Oltenia ,nu toata Romania ,va-ti impanzit ca iarba rea ,voi vorbiti de arabi dar la voi nu va-ti uitat ?nu mai poti sa te invarti prin tara asta cum trebuie ca atunci cand aud o minciuna sau cand aud da mie ce-mi cade si fel si fel de vorbe de la voi , te apuca toti dracii .

  • Baiete, oltenii sunt romani neaosi care folosesc la vorbire perfectul simplu…………si atat……(nu sunt musulmani)ce este mai rau faptul ca oltenii s-au impanzit in toata tara sau faptul ca am putea fi invadati de niste oameni straini de cauza noastra, de alta cultura,religie etc…

 51. Cu tot respectul, este una să crezi ce vezi si este cu totul alta să ști ce vezi… Dacă aveai niște suspiciuni puteai merge sa stai de vorbă cu ei, nu cred că s-ar fi întâmplat ceva fatal, în loc să cultivi și mai multă ură/frică în legătură cu acest subiect.

  • nu serios, si arabii ce i-ar fi raspuns? ca au nimerit din greseala la tir sau ca fac asta din plictiseala?mai bine ne-am scoate capul din c.. inainte de a fi PREA tarziu… ca deja este tarziu.

  • Eu nu cred ca se cultiva ura cu acest mesaj ci dimpotriva se trage un semnal se alarma la ceea ce se intampla in Europa deci si in Romania, pe langa poligoanele autorzate or fi multe centre de instructie si neautorizate. Cine are urechi de auzit sa auda si cine are ochi de vazut sa- i deschida bine si sa nu- si mai doreasca chiar atat de mult pe arabi in functiile cheie ale statului nostru roman

 52. Nu cred că acest domn vorbea ca să sperie pe cineva sau să adoarmă copii. A povestit experiența lui, iar nouă ar trebui să ne dea de gândit. Cred că și SRI.ul ar trebui să vadă așa ceva, dacă nu cumva o și face, ci să și acționeze în înteresul cetățenilor României , nu doar să informeze instituțiile abilitate, așa cum procedează de foarte mult timp.

 53. donald trump spunea legat de emigrantii arabi asa: ei sunt calul troian al europei. Are dreptate 100%. arabii au fost adusi sa ne omoare si, vom vedea noi, sa ne sileasca in cele mai crunte moduri. pacifistii si restul…ar fi bn sa se documenteze.

 54. Pot spune acum cu cat-va timp in urma doua luni am plecat in CLUJ pt a-mi cumpara o masina si neavand 156 euro sa iau avionul , am preferat trenul cu toate ca-i un chin . In tren am intalnit in compartiment o MAICUTA doi TINERI STUDENTI si un cetatean la 55-60 de ani . din discutii in discutii am auzit ce a spus MAICUTA , fiind la TIMISOARA cu cateva zile in URMA pe Str sa intalnit cu cativa tineri MUSUMANI , vazandui crucea ce o putra au inceput sa-o scuipe si sa o apostrofeze … ATENTIE in ROMANIA …. CE AVETI DE SPUS DOMNILOR POLITICIENI . DACA ACEA FEMEIE ERA MAMA MEA , SOTIA , SORA , NEPOATA sau chiar VECINA MEA ?? CE LE FACEAM . MACAR UNUL DOI ?

 55. Cel care ai scris aticolul esti jandarm sau ceva care lucrezi n acest domeniu, in nici un caz vreun superior si observ asta dupa cateva detalii pe care le-ai dat dar si dupa restul minciunilor care le-ai adaugat 😉 ne crezi prosti nu, sa punem botul la manipularea voastra..?
  Romanii se sperie din orice si voi stiti asta…A mai circulat aceasta poveste anul trecut, dar ceva dferit, acum vad ca v-ati facut timp sa o dezvoltati sa o modificati, sa adaugati elemente care sapara adevar…de ce faceti asta? pentru ca n-a avut impact asupra naivilor anul trecut?
  Povestea de anul trecut era tot la Timisoara, tot cu poligonul tot cu arabii care se antreneaza la poligon sa traga cu arma, doar ca in articolul trecut ati facut o greseala, ati mentionat ca arabii care trageau la poligon sunt refugiati. ori orice prost cam stie ca asa ceva era inca imposibil fiind prematur articolul, inca nu intrasera refugiatii in tara, deci careva il aveati pregatit .
  Recunosc stilul mafiot manipulator (il mai folosesc si cei ce conduc din umbra PSD) si sa va fie rusine voua astura care pentru bani inventati astfel de povesti, platiti fiind sa grabiti razboiul civil in Romania…
  Romania se afla sub controlul armatei SUA prostilor, nici un arab nu consuma vreun glont fara sa fie aprobat de ofiterii SUA, cretinilor…dar au nevoie de prosti care sa inceapa incaierarea si asa sa intre si ei in hora ca salvatori…imbecili.

 56. vrajeala!!
  ce este cu cacatul asta de articol si cu atata minciuna? locuiesc de o gramada de ani in timisoara si nu este adevarat. timisoara este cea mai pro diversitate etnica din toata romania. de cand sunt eu in timisoara nu am auzit de nici un incident cu minoritati decat cu tigani si sa fie si adevarat.

  cum se raporteaza articolul asta?

 57. am citit articolul, nu stiu daca este vorba de manipulare sau nu, dar de ceva timp ma gandesc ca, ce se intampla in Europa cu atatea atentate, nu este bine nici pt noi. cei ce au guvernat pana acum ne-au vandut , incet-incet, la straini pt un pumn de bani. cred ca cea mai mare greseala a fost ca s-a desfiintat armata. in caz de ceva , doamne fereste, suntem varza.

 58. Tu āsta ce ai scris articolul…. ce sā spun?!!
  Esti stupid!!
  Asta e Romania…ai vāzut un lucru “ mai rar” si de fricā ai inceput sā bati câmpii!!
  Dacă arabii ăia care ț-i s-a parut ție că ți-au aruncat ocheade dubioase amestecate cu ură sunt băieți buni și sunt pasionati de tir…. spune Merci!
  Iar dacă arabii ăștia studenți nu prea “buni”…dau cu ochii de articolul ăsta sau au norocul să fie inștiințați de un prieten român…și se simt “jigniți” asteaptă-te să îți vină la ușă să te colinde cu Allahu Akbar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.