O biserică din România îngrozește străinii - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

O biserică din România îngrozește străinii

Published

on

RECOMANDARE
Dau gust bun mancarii, insa fac adevarate minuni pentru sanatate. Ce boli poti trata cu frunze de dafin

O bisericuță din satul Corund a îngrozit lumea datorită scenelor pictate pe lăcașul de cult care datează din anul 1723.

Oamenii locului povestesc că a fost construită inițial pe deal, departe de case, și după zeci de ani au pus mână de la mână și au adus-o în mijlocul satului, fiind sfințită cu hramul sfinților Mihail și Gavril. Odată intrat aici nu iți poți lua ochii de pe pereții înnegriți de vreme și de fumul lumânărilor, pe care încă se mai văd înfricoșătoarele scenete pictate de un necunoscut.

Rând pe rând, lenea, lăcomia, avortul, beția, desfrâul toate se regăsesc pe pereții pronaosului. Cea mai înfricoșătoare dintre toate este scena Judecății de Apoi în care sunt reprezentați oameni și diavoli. Deși sătenii își scuipă în sân de câte ori o văd, preotul spune că nu e altceva decât o simplă învățătură pentru cei ce nu urmează calea cea dreaptă și cad în păcat.

Unii localnici își fac cruce și se tem să între în lăcașul vechi de peste 300 de ani. Spun că nu văd lucru curat în biserica pe ale cărei ziduri apar mai mulți diavoli decât sfinți. Blestemat sau nu lăcașul de cult atrage mai mulți turiști decât enoriași. Străinii sunt curioși să afle povestea bisericii cu draci, așa că de curând a fost introdusă în circuitul turistic al bisericilor din nord vestul țării.

Sursa: caplimpede.ro

 

loading...

Din lume

VIDEO |Scene terifiante în Anglia: „Este cel mai violent atac petrecut pe pământ britanic”. Un arbitru a fost bătut şi călcat în picioare de zeci de jucători la un meci între două echipe de turci

Published

on

By

RECOMANDARE
Un deputat PSD vrea să fim lăsați să călcăm mai tare pe accelerație în localitate. 50 de km la oră e prea puțin

Un meci de fotbal între două echipe de amatori a oferit un eveniment care a oripilat opinia publică. Două echipe formate exclusiv din etnici turci s-au înfruntat în finala „London Turkish League Federation Cup”, disputată în capitala Angliei. Meciul dintre Dumlupinar Yeni Malatya Spor şi GS FC s-a terminat cu scorul de 2-1, dar imaginile oferite de cele două echipe sunt de-a dreptul şocante. Arbitrul Fernando Lopez a fost călcat în picioare de fotbalişti, bătaie la care au fost părtaşi şi câţiva fani.

Arbitrul întâlnirii a fost pus la pământ şi bătut de jucătorii ambelor echipe, conform Daily Mail. Conform sursei citate, fotbaliştii lui GS FC, echipa pierzătoare, şi-au ieşit din minţi după ce le-au fost refuzate două două penalty-uri pe finalul partidei, terminând, de asemenea, meciul în nouă oameni. Comunitatea Turcă de Fotbal din Londra a anunţat ulterior pentru Sportsmail că arbitrul Lopez are doar vânătăi şi că nu a rămas cu nimic rupt după acest incident.

„Cu siguranţă e cel mai violent atac asupra unui arbitru petrecut pe pământ britanic”, a declarat reprezentantul Ref Support UK, Martin Cassidy.

Un oficial al ligii a oferit şi primele declaraţii pe seama incidentului: „Îi vrem afară. E dezgustător şi îi condamnăm. Cerem excluderea permanentă a celor implicaţi, odată ce poliţia va identifica vionovaţii. Îi vrem afară, chiar dacă e o ligă pentru comunitatea turcă în Marea Britanie, care se joacă de peste 40 de ani”.

Poliţia a fost chemată la faţa locului, iar un martor a declarat că arbitrul nu ar vrea să depună plângere în urma acestui eveniment.

Sursa: prosport.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***