vineri, aprilie 19, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Un tratament natural care vă poate ajuta să scăpați de pietrele sau nisipul de la rinichi fără operație

Aceasta rețeta naturala va poate ajuta la spargerea și eliminarea pietrelor de la rinichi, inclusiv a nisipului, curățând în același timp rinichii.

O persoana care a luat acest tratament timp de 6 zile, a împărtășit efectele miraculoase, in media. Toti aceia care au menționat ulterior faptul ca au ținut aceasta reteta, spun ca este foarte eficienta. Acea persoana a explicat cum tratamentul i-a îndepărtat piatra, mai mare decât un bob de grâu, relatând in același timp si metoda de preparare.

Ingrediente:

100 ml – bere

100 ml – ulei de măsline extra virgin

100 ml – zeama de lămâie

Folosiți doar suc de la lamai proaspete.

Mod de preparare:

Faceți un amestec din toate aceste 3 ingrediente, amestecați bine si puneți într-un pahar din sticla.

Mod de utilizare:

Dimineața, consumați jumătate din conținut. Agitați bine înainte de a consuma. Acest remediu trebuie consumat timp de 6 zile.

Remediul va sparge pietrele, ajutându-va sa le eliminați prin intermediul urinei. Nisipul va fi eliminat in doar 4 zile. In cazul în care va confruntați cu pietre mai mari, trebuie sa aveți mare grija deoarece nu este recomandat în cazul acesta, întrucât în momentul în care se descompun, pietrele pot determina apariția complicațiilor.

Atenție! Nu consumați acest preparat dacă aveți pietre mai mari de 12 mm. *Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

Sursa articolului: pentrusuflet.com

Foarte interesant și..  Nuca, medicamentul natural de sezon. Este recomandată pentru stomac, inimă, sistem nervos! Ce efecte au mierea și nucile?

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.