joi, noiembrie 30, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Priviți câte vieți a salvat. Oameni ca ea fac cinste României. O româncă ce trăiește în ANGLIA a donat 400.000 de euro pentru un Spital din România!

Spitalul Clinic Dr. Ioan Cantacuzino din Capitală are o sală de operaţie nouă, în cadrul Secţiei de Chirurgie Generală, în urma unei donaţii de 400.000 de euro făcute de o româncă stabilită în Marea Britanie.

Potrivit Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, una dintre cele patru săli de operaţie ale spitalului a fost complet reabilitată, în urma unei donaţii făcute de Sanda Cârciog-Rizescu, româncă stabilită în Marea Britanie de peste 30 de ani. Din aceeaşi donaţie, Secţia de Neonatologie a spitalului a fost dotată cu şase echipamente medicale pentru îngrijirea nou-născuţilor si astfel sansele de viata pentru copilasii cu probleme este crescuta considerabil . Din cauza lipsei acestor aparate au murit zeci de copilasi care s-au nascut cu probleme. O estimare a celor din spital este undeva in randul sutelor de copiii ce vor avea o sansa in plus datorita acestei persoane marinimoase.

Administraţia Spitalelor, aflată în subordinea Primăriei Capitalei, susţine că celelalte trei săli de operaţie din secţia de Chirurgie Generală vor fi reabilitate şi ele în perioada următoare, Consiliul General al Municipiului Bucureşti alocând în acest an un buget de 150.000 de lei pentru studiul de fezabilitate dar cine stie cand vor fi facute investitiile.

E foarte trist ca s-a ajuns in Romania ca oamenii de rand sa construiasca spitale si Parlamentarii in loc sa aiba grija de acest aspect isi dau legi favorabile pentru a nu fi pedepsiti atunci cand ne fura din buzunar si atunci cand dau legi pentru ei sa elibereze puscariasi violatori si criminali doar pentru a scoate din puscarii si pe unii de-al lor. Interesul acestor parlamentari nu este sa faca spitale si scoli , interesul lor este sa poata sa fure fara a pati nimic. Este trist momentul in care am ajuns din cauza acestor tradatori de tara si neam.

Foarte interesant și..  Mănuși de box din Roma Antică, descoperite intacte în Marea Britanie

Sursa: digi24.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.