Connect with us

Divertisment

O șoferiță din Arad este în stare de soc după ce a văzut o vacă zburând pe un drum județean

Published

on

RECOMANDARE
Nebunie totală. Urs pe motocicletă în Rusia

O arădeancă s-a declarat în stare de şoc după ce a văzut o vacă zburând pe drumul județean Arad – Şiria.

Postarea sa de pe Facebook este însoțita de o imagine reprezentativă în acest sens.

Desigur, nu este decât o glumă ironică a Marcelei Nicşanu, fost consilier local municipal al MC-L, la adresa drumului județean Arad – Şiria, unul dintre cele mai problematice din ARAD.

„În drum spre Ineu…. o vaca zburând de teama gropilor de pe drumul Arad – Siria!”, a scris Marcela Nicşanu pe Facebook, potrivit newsar.ro.

Prietenii arădencei au gustat din plin gluma si au venit cu completări:

Până acum doar porcii zburau. Se pare că această vacă tocmai a terminat o „dietă de slăbire” şi este extrem de „bucuroasă” că, datorită politicienilor noştri, a reuşit să ajungă la greutatea „ideală”. Deci Marcela dragă,avem dovada clară că noul guvern apărut de câteva zile aduce fericire între animalele noastre. Deci Atenție! Vor mai apărea şi alte astfel de situații şocante„.


Citeste si:Protest. „Au evitat o groapă și au murit. Mi-am pierdut un frate pe drumul acesta, mi-am pierdut un vecin, mi-am pierdut prietene… „- Aici iți distrugi mașina într-un timp record


 

loading...

Divertisment

Nebunie totală. Urs pe motocicletă în Rusia

Published

on

RECOMANDARE
In nici o săptămână peste 10 milioane de oameni s-au uitat la ea cum plantează flori în ghiveci. Iată motivul

Nebunie totală! Știm ca este greu de crezut si noua ne-a fost greu sa credem însa după ce am vizionat imaginile ne-am convins. Încercam sa ne revenim cu greu!

Da un urs merge pe motocicleta pe autostrada! Unde? Pai undeva prin Rusia.

Nici celor care l-au filmat in mers dintr-un autoturism nu le-a venit sa creadă ciudățenia ce mergea pe doua roti, însa după ce s-au apropiat mai mult s-au convins cu ochii lor ca intr-adevar era un urs motociclist.

Spre finalul clipului însa, deși ne-am convins ca totul era o glumă,  încă încercam sa ne revenim din soc. Si totuși, numai rușilor putea sa le treacă asa ceva prin cap!!!

loading...
Citește mai departe>>

Facebook

Alte recomandări

Loading...

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***