duminică, aprilie 21, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Olimpică națională, admisă la Medicină, vinde roșii într-o piață din Buzău

Diana Necula este un lider al generației ei. Săptămâna aceasta a susținut examenul de Bacalaureat și astăzi este în Piața Centrală din Buzău, unde vinde producția părinților ei, la taraba cu numărul 227.

Diana e absolventă de Hașdeu (liceu de prestigiu 8nnBuzau) și este deja admisă la Facultatea de Medicină din București, deoarece a urcat pe podium la Olimpiada Națională de Biologie și și-a dobândit singură acest drept.

Natural și fără trac își face treaba. Muncește. Muncește și se dezvoltă social, înțelegând pe ce lume trăiește și care este este viața reală a oamenilor.

Diana este un copil talentat: cântă, vorbește limbi străine, citește, scrie.

Cu toate acestea vinde la piață și nu o face numai astăzi. A făcut-o și pe frig, și-n ploaie și ori de câte ori a fost nevoie să-și ajute familia și nu doar așa, la final de producție, ci muncind efectiv în solarele familiei de la Gherăseni, conform paulnegoita.ro.

Diana nu vine dintr-o familie fără posibilități materiale. Din contră! Cu toate acestea muncește și în felul acesta află ce trebuie despre viața reală. De aceea va avea succes și în viitor!

Diana vine dintr-o familie cu posibilități intelectuale. Nu este o excepție nici sub aspect intelectual în familia ei și nici în ceea ce privește munca. Mama Dianei este director la Școala din Gherăseni, judetul Buzău, ceea ce nu o împiedică să lucreze în grădina proprie și să scoată pe piață produse foarte bune.

Deci, Diana vinde astăzi roșii și ce roșii! Treceți pe la 227! Nu-s mai … învățate decât alte roșii, dar sunt extrem de gustoase și trec prin mâna unui copil model, frumos educat în familie.

Foarte interesant și..  Este unică în lume. Secretele minei pline cu PETROL din stațiunea buzoiană Sărata Monteoru

Așa se educă copiii! Respect pentru familia Necula și pentru exemplul pe care ni-l dau nou, tuturor!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.