miercuri, octombrie 4, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Afirmație îngrijorătoare a unui medic român, foarte apreciat in SUA: “Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală…”

Un medicament compensează, ajuta corpul să ducă boală, dar nicidecum nu vindecă.

Cristian Răchitan, medic român apreciat în SUA, a surprins prin explicația sa privitoare la medicamente. Unul dintre cei mai buni “diagnosticieni din lume”, medicul naturopat de origine română, Cristian Răchitan, a dat mai multe declarații controversate cu ocazia unei vizite în tara de origine, România.

Răchitan este cunoscut in USA, deoarece consultă miliardari, vedete ca Barbra Streisand sau Mel Gibson si politicieni celebri. El afirmă că „niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală”, arătând și că stresul este a doua cauza a îmbolnăvirilor.

„Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală, este o noțiune total greșită. Un medicament compensează, ajuta corpul să ducă boală, dar nicidecum nu vindecă.

De exemplu, o persoană care are hipertensiune arterială ia medicamente toată viața și cu timpul trebuie să înlocuiască medicamentele pentru ca cele pe care le-a luat anul trecut acum nu mai lucrează, trebuie să ia unele mai puternice. De ce? Pentru că între timp boala e evoluat, a avansat.

Bietul doctor nu a învățat să vindece o boală pentru că știința medicală nu știe să vindece boala. Mă refer la partea bio-chimică. Știe doar să te ajute să duci boala, să ajute corpul să facă față bolii respective, dar nicidecum să vindece boala.

Medicamentele au devenit atât de agresive și efectele negative sunt atât de mari, încât te tratezi de una și creezi alte două boli. Și ca să neutralizezi simptomatologia celor două boli noi pe care le creezi trebuie să iei alte doctorii, care creează alte boli. Și intri într-un lanț, care este îngrozitor de complicat”, a spus pentru publicația Adevărul,  medicul roman stabilit la New York.

Sursa: ampress.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.