sâmbătă, aprilie 20, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Paranghelie în pandemie. Poliţia a descins la o nuntă de rromi. ,,Aşa petrecem noi în carantină” – video

Echipajele de jandarmi si politie au oprit joi petrecerea la o nunta de rromi in localitatea Borlesti (Arges), la care participau zeci de petrecareti. Printre invitati ar fi fost si persoane care ar fi trebuit sa fie in izolare sau carantina, dupa ce s-au intors din strainatate, potrivit presei locale.

Vecinii au auzit galagia din sat si au sunat imediat la numarul unic de urgenta 112. Potrivit imaginilor difuzate pe Facebook, petrecerea a inceput destul de devreme joi dimineata. Pe imagini curg dedicatiile muzicale si cantarile. Unul dintre nuntasi chiar striga: „Asa petrecem noi in carantina”.

Fericitul eveniment avea loc in contextul in care autoritatile au interzis reuniunile mai mari de 100 de persoane. Publicatia locala „Sursa ta” scrie ca mirii au fost deranjati de mascati, jandarmi si echipaje ale politiei. Autoritatile au eliberat zona si dupa ce au incheiat cercetarile au decis amendarea proprietarului unde se organizase nunta cu suma de 4.000 de lei.

sursa ziare.com

Foarte interesant și..  Centralele termice individuale "de apartament" pe gaze naturale interzise cu totul în întreaga Uniune Europeană. Plan indrzneț

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.