vineri, aprilie 19, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Părțile corpului uman care vor dispărea in viitor. De ce omul nu va mai avea degete la picioare?

Charles Darwin a identificat o mulțime de pârti ale corpului care sunt “inutile sau aproape inutile” Omul le va mai avea în viitor?

Sprâncenele ajuta la îndepărtarea transpirației din ochi, iar părul masculin facial joacă un rol important in atragerea partenerei de gen opus. Dar celelalte urme de păr de pe corpul uman? Ele nu au nici un rost.

Măselele de minte aveau un rol important pentru omul preistoric. Trebuia să mestece plante pentru a obține suficiente calorii ca să supraviețuiască, dar in prezent, doar 5% din populație are un set de dinți sănătoși, dar complet inutili.

Studiile arata că centrul nostru de echilibru continua sa se schimbe. Oamenii se foloseau de degetele de la picioare pentru echilibru, dar acum nu se bazează pe ele la fel de mult. Daca aceasta tendința continuă, nu vom mai avea nevoie de degetele de la picioare.

Coccisul este numit si osul-coadă. E ceea ce a mai rămas din coada pe care multe mamifere o foloseau pentru echilibru si comunicare.

Sursa: stirilekanald.ro

Foarte interesant și..  Ideea ce a revoluționat AGRICULTURA. Cum poți produce legume și iarna, fără caldură, curent sau gaz

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.