luni, decembrie 4, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Picioarele tale emană un miros urât? Iată remedii care dau rezultate incredibile

Cercetatorii au descoperit ca toti oamenii de pe planeta considera placute aromele citrice si florale. Acelasi lucru este valabil despre mirosurile pe care le consideram respingatoare; felul in care o persoana percepe un miros ca fiind plăcut sau respingător depășește granițele culturii sau gusturilor.

Aici totul depinde de abilitatea noastra de a distinge intre arome, pentru ca ele ne ofera informatii importante despre lucruri precum surse de hrana sau parteneri potriviti, precum si o potentiala amenintare. Sa luam, de exemplu, mirosul picioarelor.

Desi picioarele care miros urat nu constituie in mod necesar o amenințare (desi pot fi un semn pentru unii ca o anumita persoana nu este potrivita ca partener), ceea ce le face sa miroasa are legatura cu o familie de organisme ce prezinta un anumit grad de risc: bacteriile.

Iata câteva remedii pentru a stopa mirosul neplăcut al picioarelor

Fa o baie la picioare intr-o solutie dintr-o parte otet si doua parti apa; inmoaie picioarele in aceasta solutie intre 30 min – o ora, o data pe saptamana.

Fa o baie la picioare cu apa sarata
Inmoaie picioarele in apa calda in care ai adaugat 1/2 – 1 cana sare, timp de 20 de minute zilnic, pentru doua saptamani.

Incearca baile cu ceai
Ceaiul se spune ca reduce transpiratia inchizand porii si actionand ca un antibiotic. Fa un tonic fierband doua plicuri de ceai negru intr-un ibric timp de 15 minute. Adauga ceaiul intr-un lighean cu apa rece si inmoaie zilnic picioarele timp de 30 minute. Fa tratamentul timp de o saptamana.

Freaca bine talpile
Foloseste piatra ponce pentru a inlatura regulat pielea moarta de pe talpi.

Foarte interesant și..  Durata de viață pentru fiecare tip de cancer. „Doctore, cât mai am de trăit?”

Foloseste sosete de calitate
Schimba-ti zilnic sosetele si foloseste sosete 100 % bumbac sau alt material natural care lasa pielea sa respire si umezeala sa se evapore.

Foloseste pantofi care permit respiratia
Cand scoti pantofii, lasa-i cat mai deschisi pentru a se aerisi si a se usca. Poti adauga amidon de porumb sau bicarbonat de sodiu pentru a absorbi umezeala si mirosurile.

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.