joi, aprilie 11, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

PNL atrage marfă proaspătă. A racolat un fost vânzător de pepeni, care a trecut prin 5 partide, inclusiv PSD si UNPR

Traseismul politic din Parlamentul României a ajuns la apogeu. Ce se întâmplă în prezent în politică mioritică este demn de cartea recordurilor! Zilele trecute, PNL și-a tras o achiziție nouă, direct din ograda ProRomania: deputatul Liviu-Ioan Balint. Până aici, nimic nou sub soare. Dacă citiți însă CV-ul politic al omului, vă stă inima-n loc! Alesul din județul Sălaj e la al 6-lea partid. Doar din 2016 încoace a schimbat 4 partide…

Bătaia politică pentru Balint i-ar face geloși pe cei mai mari fotbaliști ai planetei. Dincolo de coloana sa vertebrală și de obrazul bătut de către alegători, parlamentarul n-a avut nicio jenă să schimbe partidele precum șosetele. Între 2004 și 2009 a fost PD-L, prim-vicepreședinte de organizație la Sălaj. În 2010, când statul de drept a început sa dea iama în aleși, a trecut la Gabriel Oprea. Probabil la fel ca mulți alții, a sperat ca apartenența la UNPR îl va scăpa de dosare la DNA. Era promisiunea standard a generalului Oprea. În august 2016 i-a apărut omului șansa intrării în parlament, s-a urcat în barca PMP și dus a fost.

Aventura alături de Băsescu și Tomac a ținut aproape un an de zile, căci omul s-a regăsit subit cu doctrina lui Dragnea și ai lui. În hora ciumei roșii a jucat doi ani, apoi a mers pe mâna lui Ponta, la ProRomania. Cum asta s-a dovedit mână moartă, Liviu Balint a demisionat imediat cum s-a petrecut învestitura guvernului Orban, iar astăzi este liberal de frunte! A vrut probabil să-și sfideze confratele ardelean de la liberali, Rareș Bogdan, și să îi arate că ușa liberală este deschisă în orice formulă.

Vânzător de pepeni aterizat în Parlament

Foarte interesant și..  Un primar PSD este recordman absolut. Este anchetat pentru că ar fi luat mită de 117 ori

Liviu Ioan Balint, zis “Como” în Zalău a fost vânzător de lubeniță. Nu e glumă! Imaginile cu alesul printre pepeni, în târg, fac și astăzi deliciul presei locale. Asta ar fi cel mai mic păcat al omului. Până la urmă, toți am pornit de undeva. Însă apucăturile de precupeț l-au marcat pe Balint.

În mandatul său de PSD-ist, omul s-a pliat perfect pe calapodul lui Daddy Dragnea. Și-a tras rapid trei cabinete parlamentare în teritoriu : la Zalău, la Jibou și la Cehu Silvaniei. În realitate nu a folosit niciunul. Doar că statul român i-a plătit chirie lunară pe toate. Vorbim de zeci de mii de euro pentru niște dărăpănături! Despre activitate parlamentară nu poate fi vorba. Sunt convins că sunt putini cei ce au auzit de acesta ca ales. Doar că votul său, în momente cheie, a făcut să fie mereu în barca celor câștigători. Singurii perdanți au fost cei ce l-au votat punându-și speranțe în el. Dar cum în prezent e pe val, poate va rezolva problemele județului Sălaj…

sursa jurnalist.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.