Poliția Locală a declarat război „sămânțarilor“! Tinerii prinși în week-end aruncând cojile de semințe pe domeniul public, au fost trimiși la mătură (Video) - Infoalert.ro
Connect with us

LIFE

Poliția Locală a declarat război „sămânțarilor“! Tinerii prinși în week-end aruncând cojile de semințe pe domeniul public, au fost trimiși la mătură (Video)

Published

on

RECOMANDARE
Cei șapte pitici maramureșeni care au supravieţuit infernului de la Auschwitz

Buzoienii care obișnuiau să mănânce semințe și să arun­ce cojile pe stradă riscă să scoată bani mulți din porto­fele, dacă sunt prinși de polițiștii locali.

 Au pățit-o în week-end mai mulți tineri care își petreceau timpul liber cojind semințe. Polițiștii locali buzoieni au făcut descinderi mai ales noaptea,  pentru a „spar­ge“ găștile petrecăreților de pe străzi. Au fost avertizați și „sămânțarii“ , nu doar bețivii.

Gunoaiele lăsate în urmă i-a costat atât la buzunar cât și la imagine pe câțiva dintre buzoieni. Amenda minimă pentru un astfel de comportament este de 125 lei. Pentru unii, paguba în buget nu a fost prea mare, dar toți cei prinși au fost obligați să și măture cojile de semințe și alte gunoaie aruncate pe domeniul public.

În timpul acestor controale, 18 grupuri de tineri au fost depistate petrecând pe domeniul public atât în cartierul Doro­bați, cât și în zona Spiru Haret sau în spatele CEC, din Buzău, fiind legitimate 146 de persoane. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, din Lg 61/1991R – 29, HCL 18/2008 – 9 și OG 97/2005 – 3. Valoarea amen­zilor aplicate s-a cifrat la 7.575 lei.

Tot în week-end au fost verificate două societăți comerciale (Club-Parcul Tineretului și Club-parcare Mall), sancționate contravențional  pentru că tulbu­rau ordinea și liniștea publică.

Sursa: opiniabuzau.ro

loading...

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
Remediu făcut în casă pentru arsurile solare. E perfect pentru copii!

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***