Connect with us

DE ACTUALITATE

Poștărița care face senzație pe internet. Mesaje virulente la adresa PUTUROȘILOR, cei care așteaptă să le aducă acasă ajutoarele sociale

Published

on

Ioana Cristea este factor poștal, în comuna Contești din Dâmbovița și consilier local PSD, la primul mandat. Ea a ținut să îi pună la punct pe cei care vor bani, fără muncă, într-o postare live pe internet. (video mai jos)

Ioana Cristea este poştăriţă de 16 ani în comuna. Femeia spune că marţi, 1 martie, pe un ger de crăpau pietrele, zeci de asistaţi au agasat-o cu apeluri telefonice, interesându-se de ce întârzie plata ajutoarelor sociale. Văzând că nici măcar nu are cum să se deplaseze pe trotuare din cauza zăpezii, femeia a filmat un mesaj către toţi asistaţii care stăteau la căldură în timp ce ea alerga prin viscol.

„Nu mai sunaţi în disperare! Ajutoarele sociale pentru puturoşi nu sunt. Ieşiţi afară la zăpadă, că nu se poate circula. Vă aduc plicuri de azi dimineaţă şi sunați în disperare după ajutorul social. Nu se dă! Vineri, luni. Nu mai sunaţi că m-aţi disperat. Ieşiţi şi faceţi pârtie la porți, că nu pot să vă pun plicurile”, a fost mesajul poștăriței.

Femeia spune că ajutoarele sociale ar trebui date după nişte criterii bine stabilite.

„Ar trebui să primească ajutoare cei cu o situaţie materială precară, în primul rând. Sunt persone nevoiaşe, dar sunt tineri care ar putea să muncească, aşa cum muncesc şi eu. Nu sunt scoşi la muncă atât cât ar trebui. Să iasă la muncă să îşi merite banii. Eu trimit corespondenţa, nu contează că plouă, că ninge, că e cald sau frig. Ei nici măcar cutii poştale nu au”, spune Ioana Cristea.

100.000 de lei este suma pe care o primesc în fiecare lună cei 240 de asistați social din Conţeşti din partea statului.

Edilul comunei Conţeşti, Marian Alexandru (PSD), îi dreptate poștăriței care şi-a pierdut calmul pentru că nu avea cum să ajungă la toţi asistaţii din cauza zăpezii. Primarul susţine, pe de altă parte, că toţi asistaţii apţi de muncă îşi prestează orele în folosul comunității.

 

„Îi dau dreptate, a fost o reacţie de moment. La noi sunt 240 de asistaţi social şi toţi cei care sunt apţi de muncă ies la muncă. Doamna Cristea este o femeie destoinică, un consilier cu inițiativă. Ultima inițiativa a ei a fost pusă în practică chiar zilele trecute. La sugestia ei am scos oamenii la deszăpezit”, a spus edilul, reporterilor ziarului Adevarul. 

RECOMANDARE
Ministrul de Finante, Teodorovici, propunere ireala - limitarea dreptului românilor de a munci în străinătate

Recent, la Târgoviște, primarul municipiului declara că sute de persoane care primesc ajutor social nu muncesc pentru că au documente medicale în care sunt diagnosticate cu depresie și anxietate. Detalii aici

loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. NICU

    mart. 18, 2018 at 10:35 pm

    de ce trebuie sa-i duca postasita bani acasa la cei 240 asistati,ei pentru banii ce-i primesc nici o deplasare pana la posta nu au voie sa faca,daca o ataca cineva sii ia banii,vor fi mai fericiti.

Lasă un răspuns

DE ACTUALITATE

Alertă de la POLITIE! Fiți vigilenți! Mii de români au fost înșelați în acest mod

Published

on

Un nou tip de fraudă face ravagii: eşti sunat de cineva care se dă drept operator la Telekom, Orange sau Vodafone. Poate fi un fost angajat al firmei respective, pentru că are acces la baza de date. Îţi spune că e ceva în neregulă cu factură ta şi te roagă să tastezi un cod de cifre. Dacă ai făcut asta, îi încarci cartelă respectivului cu 300 EURO!

Informare a Ministerului de Interne

In atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane mobile: Daca un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06 07 74 52 41.
Nu apelaţi în nici un caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare.
Această informaţie, transmisa de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicată în masă.

După un timp escrocii au găsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasă a mobilelor.. Ei va apelează pe GSM, se prezintă ca fiind „Provider”Orange, Telekom (sau orice retea in care sunteţi abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându-va că este vorba de o verificarea a mobilului dumneavoastră. NU TASTATI IN NICI UN CAZ CODUL INDICAT SI INCHIDETI IMEDIAT.

Hotii dispun de dispozitive ce le permit sa citeasca cu acest cod cartela SIM.
Nu le rămâne decât să creeze o noua cartelă (sau oricat de multe)cu care vor vorbi in contul tau.

Această fraudă se practică în mod curent şi este, deci, necesar ca această informaţie să fie difuzată rapid unui număr cât mai mare de persoane.

ATENTIE de transmis URGENT Dacă aveţi un apel telefonic şi pe mobil se afişează „A C E” nu răspundeţi; anulaţi apelul.
Este un virus care distruge cartela SIM şi distruge mobilul. Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem si Nokia.

In atentia utilizatorilor Internetului RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI ETC….

Fiţi vigilenţi în următoarele zile!
Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşata o filă numita „Invitaţie”, indiferent cine o trimite.

Este un virus care deschide o Flacără Olimpică. Aceasta „arde” întregul hard disc al computerului dvs.
Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de contact, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.

E mai bine să primiţi acest mesaj de 25 de ori, decât să primiţi virusul şi să-l deschideţi.
Dacă primiţi un mail cu denumirea de ‘invitaţie”, chiar trimis de un prieten, nu-l deschideţi şi scoateţi-l din computer imediat.

Acesta este cel mai periculs virus anunţat de CNN; a fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai distructiv virus introdus vreodată in retea.

Acest virus a fost descoperit de cateva zile de către McAfee şi încă nu există remediu pentru el”, acesta este un mesaj care a fost transmis pe internet și care a ajuns în adresele electronice a mii de oameni care au luat în serios îndemnul.

RECOMANDARE
PSD se destrama. Inca trei parlamentari au parasit partidul

Sursa: a1.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***