sâmbătă, mai 25, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Poți să mergi la toți medicii de pe Pământ …. dacă nu e darul lui Dumnezeu în această lucrare, tu nu te vindeci!

Atunci când mă rog, trebuie să am două stări de rugăciune.

Pentru a te putea vindeca nu este nevoie doar de medici, o experiență spirituală va avea de cele mai multe ori efecte benefice. Este important să știi cum să te rogi pentru a primi darul lui Dumnezeu.

Publicația  ganduridinierusalim.com prezintă importanța rugăciunii pentru vindecare. Iată de ce trebuie să ținem seama:

„Durerea nu poate fi învinsă decât prin rugăciune. Poți să mergi la toți medicii de pe pământ și să primești toate tratamentele posibile și imposibile, dacă nu e darul lui Dumnezeu în această lucrare, tu nu te vindeci! Hristos poate vindeca și restaura din temelie un om distrus!

În momentul în care ai intrat în Biserică, cine te îmbrățișează? Dumnezeu, căci ești în Casa Lui!

Atunci când mă rog, trebuie să am două stări de rugăciune, una care vine din smerenie, cu cuvintele mele și aceea mă face deja să mă recunosc. Ce înseamnă să faci o rugăciune în care să te recunoști?

Doamne știu că sunt păcătos! Doamne știu că am greșit! Doamne știu că nu sunt vrednic! La Fel cum a spus fiul risipitor: Tată am greșit la Cer și înaintea ta și nu sunt vrednic să mă numești fiul tău! Să nu credeți că oamenii sunt sfinți.

Numai dacă ai poftit ai păcătuit și numai dacă ai urât ai, ucis. Căci inima împinge mintea la păcat și nu invers.”, se menționează în articol.

Sursa: ganduridinierusalim.co

Foarte interesant și..  Mâinile au putere de vindecare asupra corpului uman! Te ajută să scapi de dureri cu exerciţii simple

Articole asemănătoare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.