sâmbătă, septembrie 23, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Poţi slăbi fără dietă dacă masezi aceste puncte de pe corp!

O tehnică veche, practicată de chinezi, oferă o alternativă eficientă celor care doresc să scape de kilogramele în plus. Este vorba despre masarea anumitor zone ale corpului. Prin stimularea acestor zone, metabolismul este accelerat, iar foamea este temperată.

Care sunt punctele care temperează foamea?

Punctul Dui Tuang

Acest punct se află la jumătatea distanţei dintre gură şi nas. Dacă este masat câteva minute, în special atunci când apare dorinţa de a mânca, pofta de mâcare va fi inhibată.

Punctul „Apetit”

Între cele aproximativ 200 de puncte situate în zona urechii, a căror stimulare îmbunătăţeşte funcţionarea tuturor organelor şi accelerează metabolismul, se află şi acest punct, situat în regiunea de contact dintre cap şi ureche.

Punctul Tze-chi

Acest punct poate fi identificat prin îndoirea mâinilor de la cot. În partea de sus a îndoiturii, se află punctul Tze-chi, a cărui stimulare zilnică, timp de un minut, îmbunătăţeşte funcţionarea intestinului.

Punctul Tze-sang-li

O mulţime de puncte pentru slăbire se află pe picioare. Între ele se evidenţiază în special punctul Tze-sang-li sau „punctul de longevitate”. El se află într-o mică adâncitură mai jos de genunchi. Se spune că stimularea sa poate duce la reducerea greutăţii cu până la 500 de grame pe zi.

Punctul Lou-gu

Se află cu 5 cm mai sus de gleznă, pe partea interioară a piciorului. Pe lângă faptul că masarea acestui punct ajută la slăbire, ea e folositoare şi în caz de amorţire a mâinilor şi picioarelor.

Foarte interesant și..  Bucătar celebru: „Supermarketul ne transformă stomacul în pubelă de gunoi"

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.