miercuri, aprilie 17, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Poziţia în care dormi îţi dezvăluie personalitatea

Somnul reprezintă recuperare şi confort, dar şi partea subconştientă a manifestării sinelui. Iată de ce modul în care dormi dezvăluie multe despre tine şi despre personalitatea ta.

Dacă nu poți adormi fără să strângi genunchii și să te așezi pe o parte, atunci ești o persoană calmă și de încredere. Nu te lași ușor afectat de remarcile altora și nu te temi de viitor. Te adaptezi cu ușurință la orice situație și reușești să-ți păstrezi zâmbetul pe buze chiar și în momentele dificile cu care te poți confrunta.

Dacă dormi des în poziție fetală, înseamnă că simți nevoia de a fi protejat, înțeles și apreciat. Atunci când dormi într-o astfel de poziție încerci să te refugiezi de problemele cu care te confrunți în viața de zi cu zi. Sunt foarte utile pentru tine activitățile care îți permit să-ți manifești emoțiile, așa cum sunt pictura, dansul sau scrisul.

Dacă dormi pe burtă, cu mâinile și picioarele întinse și depărtate, atunci ai calități de lider. Ești o persoană impulsivă, care preia inițiativa și se asigură că are parte de disciplină atât în viața personală, cât și în cea profesională. Îți place să planifici totul din timp și nu îți plac prea mult surprizele. Perseverența și responsabilitatea te ajută să obții succesul.

Persoanele care dorm pe spate sunt de obicei optimiste, iubesc viața și sunt obișnuite să se afle în centrul atenției. Muncesc cu determinare, dar într-un mod rațional, și preferă să spună întotdeauna adevărul. Cei care dorm astfel au personalități puternice.

Poziția de somn pe spate, cu mâinile pe lângă corp și picioarele drepte indică faptul că ești o persoană care știe exact ce vrea de la viață, își cunoaște țelurile și face tot ce poate pentru a le obține. Ești o persoană strictă, autoritară, care are așteptări mari în primul rând de la sine.

Foarte interesant și..  " E plină lumea de tute, țoape si prințese de cartier care știu doar sa-si dea ochii peste cap, sa strâmbe din gura ca niște acrituri sau sa dea din cur"

Dacă dormi pe burtă, cu un picior drept și unul flexat, ești o persoană imprevizibilă, atrasă de tot felul de aventuri. Stările tale de spirit se schimbă des și îi pune în dificultate pe cei care te cunosc. De multe ori îți este dificil să iei decizii și să faci diverse alegeri. Îți dorești stabilitate și armonie și te străduiești să le obții.

Sursa: eva.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.