Connect with us

INFO ȘTIRI

Prăpăd în Prahova. Ploaia torențială și grindina de mărimea unui ou de porumbel au provocat un adevărat dezastru-VIDEO

Published

on

Mai multe localitati din judetul Prahova au fost lovite de furtuni violente insotite de ploi abundente si caderi de grindina.

In localitatea Cornu, de pilda, a cazut grindina de marimea oului de porumbel, distrugand culturile oamenilor din zona.

In Câmpina şi Breaza a căzut grindină de mărimea unui ou de porumbel, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei Prahova, în zona Comarnic, din centru spre Sinaia, este apă pe şosea, iar traficul se desfăşoară cu dificultate, fiind coloane de maşini spre Valea Prahovei.

„Pe DN 1, la Comarnic, a plouat torenţial, apa este pe partea carosabilă în zona centrală. Traficul este îngreunat, sunt coloane”, arată Poliţia Prahova.

RECOMANDARE
Cum și-a imaginat Isaac Asimov, in 1983, ca va fi lumea din 2019
RECOMANDARE
Alifie preparată în casă împotriva durerilor articulare: ajută imediat după prima aplicare

loading...

INFO ȘTIRI

Varujan Vosganian viseaza si ni-l ofera pe Tariceanu presedinte. „Este un om elegant, civilizat si nu e ticalos”

Published

on

By

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a opinat că liderul partidului său, Călin Popescu Tăriceanu, este o variantă ideală pentru şefia statului român, pentru că e un om elegant, civilizat, nu a fost niciodată ticălos sau lacom şi nu încurajează clientela.

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a afirmat vineri seară, la Antena 3, că România „ar reintra în normalitate” dacă şeful său de partid, Călin Popescu Tăriceanu, ar câştiga alegerile prezidenţiale din 2019.

„Să vă spun ce nu aş vrea să se întâmple. În 2014 circula o glumă proastă la care românii râdeau cu poftă pentru că avea un substrat real: ‘cine câştigă alegerile, cine rămâne liber’. Aş vrea ca aşa ceva să nu se mai întâmple şi aş vrea ca serviciile de informaţii, procuratura, reţelele externe ale diverselor sisteme de informaţii să nu se amestece”, a declarat Vosganian, citat de Mediafax.

Liderul ALDE a afirmat că nu vrea să aprecieze care ar fi cae mai bună varianta de prezidenţiabil a coaliţiei de guvernare, pentru a nu stârni posibile animozităţi în PSD, însă personal îl preferă pe Tăriceanu.

„Nu vreau să duc discuţia asta care este prematură, pentru că ar trebui să decidem înăuntrul coaliţiei pentru că a aduce argumente în favoarea unuia dintre candidaţi în dauna celuilalt, ar însemna că într-un fel minimalizezi rolul partidului celuilalt şi cei de la PSD s-ar putea simţi ofensaţi de argumentele mele. În legătură cu Călin Popescu Tăriceanu pot să vă spun, din punctul meu de vedere, că este un om elegant, civilizat. În viaţa lui nu a fost nici ticălos, nu a fost înclinat către arghirofilii, nu a fost lacom de bani, nu a mai încurajat clientela. Când nu a mai fost prim-ministru şi-a cărat singur geanta la Parlament. Este un om cu care România ar reintra în normalitate. De aceea eu îl susţin pe Călin Tăriceanu şi am acest argument că am fost împreună şi îl cunosc de aproape 30 de ani”, a menţionat Vosganian, citat de epochtimes.ro

RECOMANDARE
Varujan Vosganian viseaza si ni-l ofera pe Tariceanu presedinte. "Este un om elegant, civilizat si nu e ticalos"
loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***