miercuri, mai 22, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Premierul australian spune că Elon Musk e „un miliardar arogant care crede că este mai presus decât legea”

Anthony Albanese îi răspunde proprietarului X care a criticat autoritățile australiene după ce acestea au cerut să fie eliminate videoclipurile cu înjunghierea unui episcop într-o biserică din Sydney.

Instanța din Australia cere eliminarea imaginilor cu conținut extrem de violent de pe X

Luni seara, într-o ședință de ultimă oră a instanței federale, instanța a emis o ordonanță de două zile împotriva platformei X căreia i se cere să elimine postările la nivel global care conțin imaginile cu înjunghierea episcopului Mar Mari Emmanuel, potrivit The Guardian.

Anthony Albanese a spus marți că Musk este „un tip care dă dovadă de violență în detrimentul bunului simț”. „Australienii vor clătina din cap când vor vedea că acest miliardar este pregătit să meargă în instanță ca să lupte pentru dreptul de a semăna diviziune și de a afișa videoclipuri violente”, a spus el pentru Sky News. „El are o responsabilitate socială.”

El a mai spus pentru ABC că Musk este „un miliardar arogant care crede că este mai presus decât legea”.

Marți dimineață, Musk a postat pe Twitter că este îngrijorat că, dacă „ORICE țară are permisiunea să cenzureze conținutul pentru TOATE țările, așa cum cere „comisarul… Citeste continuarea pe B1.ro

Foarte interesant și..  Anunţ oficial de la CERN: a fost găsită „Particula lui Dumnezeu”

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.