Acasă Evenimente Președintele SUA anunță că în acest moment ori începe Al Treilea Război...

Președintele SUA anunță că în acest moment ori începe Al Treilea Război Mondial, ori Rusia plătește pentru ce a făcut

0

Preşedintele american Joe Biden a declarat, sâmbătă, că alternativa la sancţiunile contra Rusiei pentru invadarea Ucrainei ar fi un al Treilea Război Mondial, scrie Adevărul.ro.

„Există două opţiuni: Începe al Treilea Război Mondial, adică fizic să intri în război cu Rusia, sau te asiguri că ţara care acţionează împotriva dreptului internaţional ajunge să plătească un preţ pentru ceea ce a făcut”, a spus Biden pentru youtuberul Brian Tyler Cohen.

Preşedintele rus Vladimir Putin, atacând Ucraina, „obţine exact efectul opus a ceea ce şi-a dorit. Scopul meu de la început a fost să ţin NATO şi UE unite. Pentru că Putin a crezut că poate diviza NATO creând un decalaj util pentru el. Şi asta nu s-a întâmplat”.

Biden a mai prezis că Rusia va plăti un preţ mare atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung pentru invazia Ucrainei, adăugând că războiul aduce Europa şi NATO mai aproape.

 

Foarte interesant și..  Previziuni Carmen Hara: „Rusia va ataca. Situatia este foarte complicata și o sa se complice și mai mult. ”

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentMașină vie de război la asta au lucrat rușii încă din secolul trecut. Un experiment medical bolnav, care te cutremură și azi
Articolul următorPutin amenință lumea cu armele nucleare