Connect with us

INFO ȘTIRI

Prin intestinele trec tone de mâncare. Există multe modalități de curățare a lor. Un remediu natural, pe bază de făină poate da rezultate umitoare

Published

on

Un rol foarte important în buna funcționare a întregului organism uman îl au intestinele. Acestea participă activ la procesul de digestie, absorbind substanțele utile din alimente, substanțe de care corpul uman are nevoie ca să funcționeze normal. Cu alte cuvinte, acestea sunt responsabile pentru buna funcționare a organismului. Pentru a evita multe boli este necesar ca intestinele să fie curățate regulat.

În decursul a 75 de ani de viață, prin intestine trec aproximativ 100 tone de mâncare și 40000 litri de apă. În consecință în ele se acumulează o cantitate mare de toxine.

Iată cum trebuie curățate intestinele

Există multe modalități de curățare a intestinelor, dar nu toate sunt bune. Spre exemplu spălarea colonului prin metoda hidroterapiei de colon este o procedură destul de costisitoare, necesită mult timp și dereglează microflora intestinală.

Unii doctori și nutriționiști recomandă consumarea făinii din semințe de in. Aceasta curăță intestinele în aproximativ trei săptămâni. De asemenea, făina de in reglează greutatea și arde depunerile de grăsime foarte eficient. Elimină toxinele și ajută la diminuarea nivelului de colesterol din corp. Poate fi utilizată ca produs auxiliar la tratarea bolilor gastro-intestinale, afecțiunilor căilor biliare și multor altor boli.

Oamenii de știință au demonstrat că făina de in poate îmbunătăți vederea și chiar activitatea creierului.

Mod de administrare:
  1. În prima săptămână se ia o linguriță de făină de in pe zi înainte de masă cu 100 ml de iaurt.
  2. În a doua săptămână cantitatea de in se dublează.
  3. În săptămâna a treia se consumă 3 lingurițe, amestecate cu 150 ml de iaurt. Iaurtul poate fi înlocuit cu smântână degresată sau cu chefir.

Făina de in poate fi găsită în vânzare sau poate fi preparată acasă. Trebuie doar să cumpărați semințele de in de la farmacie și să le mărunțiți în râșnița de cafea.recept-primeneniya-semyan-lna-dlya-pohudeniyaAcest amestec trebuie să înlocuiască micul dejun.

În doar trei săptămâni o să observați o îmbunătățire a sănătății și o scădere în greutate. Este necesar să consumați multe lichide în perioada de curățare a organismului.

După cum vedeți, semințele de in sunt foarte utile și de asemenea este foarte bine să le întrebuințați în alimentația de zi cu zi adăugându-le în salate, sosuri, prăjituri etc.

Va dorim multă sănătate dvs și prietenilor dvs!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist. “

RECOMANDARE
Decizie istorică luată de preoți. " Fără coroane la înmormântări. Mai bine un plic cu bani"

Sursa articolului: perfect-ask.ro

loading...
Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. masha

    mart. 4, 2016 at 12:11 pm

    La modul de administrare spune ca se ia amestecul inainte de masa. Apoi se specifica : acest amestec trebuie sa inlocuiasca micul dejun. Deci?

Lasă un răspuns

Stiinta si mister

În adâncurile Pământului trăiesc milioane de specii încă necunoscute de ştiinţă. Iata cateva dintre ele

Published

on

By

Viaţa pe Pământ ia miliarde de forme, însă cea mai mare parte a biosferei terestre este ascunsă privirilor, în adâncimile abisale ale oceanelor şi în subsol, oamenii de ştiinţă susţinând că ar putea fi vorba de milioane de noi specii de viaţă care aşteaptă să fie descoperite, informează Life Science, potrivit Agerpres.

În ultimii 10 ani, căutarea acestor forme de viaţă de sub pământ a fost preocuparea cercetătorilor din cadrul proiectului internaţional Deep Carbon Observatory (DCO). Compus din peste 1.000 de cercetători din 52 de ţări, proiectul DCO îşi propune să descopere şi să clasifice formele de viaţă din aşa-numita „biosferă din adâncuri” – un misterios angrenaj de ecosisteme vii care se succed între suprafaţa şi mantaua terestre.

Chiar şi această lume subterană, caracterizată de întuneric şi de presiune şi temperaturi în creştere, pe măsură ce coborâm spre centrul Pământului, există viaţă, iar conform cercetătorilor din cadrul DCO, ar fi vorba de milioane de specii microbiene care au apărut la puţin timp după formarea planetei şi, de miliarde de ani, aşteaptă să fie descoperite.

Într-un comunicat în care subsolul planetei este denumit „un Galapagos subteran” ce aşteaptă să fie studiat, cercetătorii din cadrul DCO estimează că biomasa formelor de viaţă pe bază de carbon care trăiesc sub picioarele noastre este incomparabil mai mare decât biomasa formelor de viaţă de la suprafaţa planetei.

„Chiar şi în întuneric şi în condiţii dificile, cu surse de energie limitate, ecosistemele intraterestre au evoluat în mod unic şi au rezistat de-a lungul milioanelor de ani”, a comentat Fumio Inagaki, geomicrobiolog din cadrul DCO. „Extinderea informaţiilor de care dispunem despre viaţa din adâncuri ne va ajuta să înţelegem cum şi de ce a apărut viaţa pe planeta noastră şi dacă viaţa poate exista şi în subsolul altor planete, aşa cum este Marte”, a adăugat el.

Oamenii de ştiinţă au forat la mari adâncimi în platourile marine şi au preluat mostre de microbiom din mine şi sisteme carstice din sute de locuri din întreaga lume. Datele obţinute astfel sugerează că biosfera din adâncuri are un volum de aproximativ 2,3 miliarde de kilometri cubi – aproximativ dublul volumului oceanului planetar – şi adăposteşte aproximativ 70% din bacteriile şi organismele unicelulare archaea care trăiesc pe Pământ.

Unele astfel de microorganisme extremofile reuşesc să populeze nişe de mediu aparent incredibil de ostile vieţii. Spre exemplu, organismul monocelular Geogemma barossii trăieşte în hornuri hidrotermale pe fundul mărilor şi oceanelor, proliferând la temperaturi de peste 120 de grade Celsius. Oamenii de ştiinţă au găsit microorganisme la 5 kilometri adâncime în subteran şi până la 10,5 kilometri sub apă.

Descoperirea de noi forme de viaţă şi extinderea graniţelor între care este posibilă viaţa pe Terra le va oferi oamenilor de ştiinţă noi criterii după care să caute viaţa şi pe alte planete. Trăim pe o planetă care efectiv musteşte de viaţă, de la limita superioară a atmosferei până în adâncurile crustei terestre, iar studiile realizate până în prezent asupra biodiversităţii pe Pământ nu au făcut decât să risipească puţin praful de la suprafaţă.

RECOMANDARE
România fără gropi. Europarlamentarul șoferilor strânge semnături pentru drepturile conducătorilor auto și drumuri mai bune în toată țara

loading...
Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***