Connect with us

INFO ȘTIRI

Prin intestinele trec tone de mâncare. Există multe modalități de curățare a lor. Un remediu natural, pe bază de făină poate da rezultate umitoare

Published

on

Un rol foarte important în buna funcționare a întregului organism uman îl au intestinele. Acestea participă activ la procesul de digestie, absorbind substanțele utile din alimente, substanțe de care corpul uman are nevoie ca să funcționeze normal. Cu alte cuvinte, acestea sunt responsabile pentru buna funcționare a organismului. Pentru a evita multe boli este necesar ca intestinele să fie curățate regulat.

În decursul a 75 de ani de viață, prin intestine trec aproximativ 100 tone de mâncare și 40000 litri de apă. În consecință în ele se acumulează o cantitate mare de toxine.

Iată cum trebuie curățate intestinele

Există multe modalități de curățare a intestinelor, dar nu toate sunt bune. Spre exemplu spălarea colonului prin metoda hidroterapiei de colon este o procedură destul de costisitoare, necesită mult timp și dereglează microflora intestinală.

Unii doctori și nutriționiști recomandă consumarea făinii din semințe de in. Aceasta curăță intestinele în aproximativ trei săptămâni. De asemenea, făina de in reglează greutatea și arde depunerile de grăsime foarte eficient. Elimină toxinele și ajută la diminuarea nivelului de colesterol din corp. Poate fi utilizată ca produs auxiliar la tratarea bolilor gastro-intestinale, afecțiunilor căilor biliare și multor altor boli.

Oamenii de știință au demonstrat că făina de in poate îmbunătăți vederea și chiar activitatea creierului.

Mod de administrare:
  1. În prima săptămână se ia o linguriță de făină de in pe zi înainte de masă cu 100 ml de iaurt.
  2. În a doua săptămână cantitatea de in se dublează.
  3. În săptămâna a treia se consumă 3 lingurițe, amestecate cu 150 ml de iaurt. Iaurtul poate fi înlocuit cu smântână degresată sau cu chefir.

Făina de in poate fi găsită în vânzare sau poate fi preparată acasă. Trebuie doar să cumpărați semințele de in de la farmacie și să le mărunțiți în râșnița de cafea.recept-primeneniya-semyan-lna-dlya-pohudeniyaAcest amestec trebuie să înlocuiască micul dejun.

În doar trei săptămâni o să observați o îmbunătățire a sănătății și o scădere în greutate. Este necesar să consumați multe lichide în perioada de curățare a organismului.

După cum vedeți, semințele de in sunt foarte utile și de asemenea este foarte bine să le întrebuințați în alimentația de zi cu zi adăugându-le în salate, sosuri, prăjituri etc.

Va dorim multă sănătate dvs și prietenilor dvs!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist. “

RECOMANDARE
Decizie istorică luată de preoți. " Fără coroane la înmormântări. Mai bine un plic cu bani"

Sursa articolului: perfect-ask.ro

loading...
Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. masha

    mart. 4, 2016 at 12:11 pm

    La modul de administrare spune ca se ia amestecul inainte de masa. Apoi se specifica : acest amestec trebuie sa inlocuiasca micul dejun. Deci?

Lasă un răspuns

DE ACTUALITATE

„Adidas oferă 5000 pantofi și 900 de tricouri gratuit”. Cum sunt fraieriți românii în aceste zile, în numele celebrei companii

Published

on

Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) atenţionează asupra unei noi campanii false care se propagă pe Internet şi are în prim plan o ofertă generoasă făcută de un important producător de încălțăminte sportivă. 

În mesaj se arată că Adidas ar oferi 5000 de pantofi (atenţie, nu 5.000 de perechi de pantofi, ci 5.000 de pantofi), pur şi simplu pentru că îşi „sărbătorește aniversarea a 93 de ani”. Cei care dau click sunt direcţionaţi către o pagina pe care trebuie să răspundă la trei întrebări, total agramate, dovadă clară pentru cei care nu sunt chiar 100% naivi, că e ceva în neregulă:

1/3:Ați cumpărat vreodată la un magazin adidas?

2/3: Preferi Adidas pentru că? ŞI, ca variante de răspuns: a)aspectul său; b)Este confort; c)Preț;

3/3: Care dintre produsele Adidas vă interesează? Variante de răspuns: a)adidași; b) Sîmbrăcăminte de port; C) Nu știu.

Ulterior, eşti anunțat că ai câștigat o pereche de „adidaşi” Adidas şi eşti rugat să dai share unei pagini. Deci o înșelătorie clasică, aşa cum a apare de nenumărate ori pe Facebook. Iar oameni creduli sunt destui…

RECOMANDARE
Liviu Dragnea, desfiintat de Mihai Tudose. "Un personaj nefrecventabil, paria Europei"

Daca ati primit si dvs. un astfel de mesaj in aceste zile mai ales prin intermediul aplicației WhatsAPP, răspundeți-le celor care v-au trimis mesajul, cu acest articol. Astfel veți contribui la stoparea acestei înșelătorii.

loading...
Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***