miercuri, octombrie 4, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Priveşte imaginea şi spune ce vezi: un măr, un chip sau un om citind. Alegerea ta dezvăluie ce fel de persoană eşti

Rezultatul testului dezvăluie dacă eşti o persoană optimistă, creativă sau una realistă

Psihologii consideră că modul în care percepi această imagine îţi dezvăluie personalitatea. Iată cum funcţionează testul propus de brightside.me.

Priveşte imaginea de mai jos şi spune ce anume ai observat în ea: un chip de om, un măr plin de roade sau un băiat care citeşte. În funcţie de asta, vei afla dacă eşti o persoană optimistă, creativă sau una realistă.800x0_1465219821a711a934

Ai observat prima dată chipul?

Ești o persoană optimistă. Te numeri printre norocoșii care se pot adapta cu ușurință în situații limită. Consideri că orice problemă are o rezolvare, mai ales dacă o abordezi cu zâmbetul pe buze. Datorită optimismului care te caracterizează, vezi întotdeauna partea plină a paharului, dar nu ar fi rău dacă ai încerca să analizezi cu atenție orice situație înainte de a lua o decizie.

Ai văzut mărul?

Ești o persoană creativă. Îți ghidezi viața în funcție de intuiție și curiozitate, motiv pentru care trăiești fiecare clipă la intensitate maximă. Lumea este pentru ține un mister pe care încerci în permanență să îl descoperi. Provocările sunt sursa ta de adrenalină și adori să experimentezi lucruri noi. Ai încredere în forțele proprii și reușești să le transmiți celor din jurul tău iubire și căldură.

Privirea ţi s-a fixat pe omul care citește?  

Ești o persoană realistă. Acorzi o atenție deosebită detaliilor și îți place ca planurile tale să decurgă conform planului. Ai încredere în propriile forțe și știi să îți pui în valoare punctele forte. Prietenii apelează la tine atunci când se află în impas deoarece știu că sfaturile tale îi vor ajuta să depășească cu bine situațiile de criză.  Cele mai importante lucruri pentru tine sunt coerenţa și planificarea.

Foarte interesant și..  Poziţia în care dormi îţi dezvăluie personalitatea

Sursa: a1.ro

 

 

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.