Acasă Evenimente Priviți cum un șofer care se dă șmecher este scos prin geam...

Priviți cum un șofer care se dă șmecher este scos prin geam de un polițist curajos

1

Un șofer tupeist, care a refuzat să se legitimeze și a vrut să fugă, a fost scos pe sus din mașină de polițiști. Oamenii legii au acționat cu curaj pentru a aplica legea, scrie stiridecluj.ro

Vrem o țară ca „afara” dar ne comportăm ca și în țările din lumea a treia. 

Colegul nostru de la Secția 20 Poliție din cadrul Poliției Capitalei a acționat ireproșabil în cazul unui șofer care la data de 02.05.2022 a lovit un alt autoturism, a refuzat să se legitimeze și a intenționat chiar să lovească polițiștii aflați la fața locului doar ca să scape de consecințele faptelor sale. 

Acesta este doar unul din multele cazuri unde bastonul telescopic își demonstrează utilitatea, aspect care ar trebui să dea de gândit șefilor Poliției Române pentru a efectua demersuri cu privire la înzestrarea cât mai rapidă a tuturor polițiștilor din stradă cu astfel de mijloace. 

Pentru publicul larg este important de știut că în conformitate cu prevederile art. 41 din Legea nr. 218/2002, polițiștii sunt îndreptățiți să folosească astfel de mijloace pentru oprirea forțată sau deschiderea unor vehicule. 

Multe aprecieri din partea noastră pentru tânărul polițist, agent de ordine publică, pentru modul de acțiune”, spun cei de la Sindicatul Europol.

Foarte interesant și..  Cea mai grea iarnă din istoria României. Acum nici iernile nu mai sunt cele de altadată

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentFie el slab, gras, cu ochelari sau fără cu păr scurt sau chel, fără dinți în gură, fiecare om este frumos în felul său
Articolul următorFerește-te sa cauți lucrurile acestea pe internet. Unele chiar îți pot aduce poliția la ușă