joi, noiembrie 30, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Probleme MARI pentru Streinu Cercel. Publicist: Închisoare de la 1 la 5 ani

Vacanta Mare nu e proiectul lui Garcea, ci al unui individ care ar fi trebuit să fie dat afară din orice funcție publică, pentru răspândirea de informații false, potrivit publicistului Iulian Capsali. Acesta arată în ce constă articolul atribuit lui Streinu Cercel. Vezi aici documentul

Art 404 Infracțiuni contra securității naționale – Comunicarea de informații false

„Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.”

”Rețineți cifra din imagine, de 2 milioane de români, morți de la gripa aviară, aruncată în publicul lipsit de informații de secretarul de stat la Ministerul Sănătății Streinu Cercel, joi 22 iunie 2006. Același” expert”, la faimoasa gripă porcină din 2009, anunța 20.000 de victime, din aceeași funcție.

Cu programul VACANȚA MARE, „pentru categoria de 65 de ani măsurile imediate propuse de şeful de la “Matei Balş” sunt “ izolarea la domiciliu pentru următoarele 12 săptămâni – indiferent cum se cheamă domiciliu (casă proprie, relocare într-o casă liberă sau relocare instituţionalizată), susţinerea acestor persoane, respectând cu stricteţe măsurile de distanţare socială, pe toată această durată.”

După 2 milioane de morți în 2006, această unealtă OMS care conduce practic România cu Rafila, Arafat și Tătaru, mai vrea să ofere vârstnicilor 3 luni de arest la domiciliu, după o lună și ceva deja petrecute între patru pereți”,a scris Iulian Capsali pe pagina de socializare.

Dar să privim si din alt unghi. În opinia jurnalistului Ion Cristoiu, documentul a apărut pentru testarea opiniei publice în legătură cu niște măsuri cumplite pe care le va lua regimul Iohannis si multe dintre aberațiile din document se vor regăsi în ordonanțele militare, ba chiar și în hotărîri de Guvern.

”Despre jocurile pe care le face Adrian Streinu Cercel am scris chiar din momentul cînd el a fost folosit pentru a justifica științific minimalizarea pericolului Coronavirus de către Klaus Iohannis, interesat în ținerea alegerilor anticipate. Scriam pe cristoiublog.ro din 28 februarie 2020:

Foarte interesant și..  Veşti bune din orașul care a raportat prima infecție cu COVID-19 din Italia. ,,Chiar și cele mai întunecate nopți au un răsărit frumos”

„Știu că Adrian Streinu Cercel e o somitate în domeniu. Dar mai știu că el, asemenea altor somități din Medicină, a fost subiectul a multor investigații de presă care au creat imaginea unui personaj ușor de șantajat de Sistemul Cătușelor din România. Cum să cred în aceste condiții declarațiile sale prin care minimalizează proporțiile bolii, ajungînd chiar – ca în cazul celui din Dolj – să prezinte pe cei atinși de virus mult mai sănătoși decît cei neatinși. Cine ne garantează, cînd am văzut cum l-au înhățat pe Beuran, că analizele, care se fac la Institutul condus de Adrian Streinu Cercel din vremuri imemoriale, sînt corecte?

Ne-a dovedit până acum managerul Institutului că n-au cum să fie falsificate? Mai ales că grație acestor analize România e pe cale să devină un tărîm de basm. În timp ce mii de români vin în țară din Italia, iar italienii se plimbă pe la noi ca la ei acasă, am înregistrat un caz de coronavirus și acela de ins care se simte mai bine ca înainte de a se îmbolnăvi.”

După apariția documentului, Adrian Streinu Cercel și l-a asumat, cînd ar fi trebuit să fie foc și pară pentru ieșirea din seifuri a unui text de uz intern, menit să nu fie dat publicității.

De unde se vede limpede că Adrian Streinu Cercel a fost din nou pus la lucru: Pentru testarea opiniei publice în legătură cu niște măsuri cumplite pe care le va lua regimul Iohannis. Pariați cu mine că multe dintre aberațiile din document se vor regăsi în ordonanțele militare, ba chiar și în hotărîri de Guvern din perioada următoare?”, a explicat jurnalistul pe cristoiublog.ro.

Sursa articolului 

Articole asemănătoare