sâmbătă, aprilie 13, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Producătorii telefoanelor recomandă ca atunci când nu îl folosești, telefonul trebuie să stea cu fața în jos

Există două tipuri de oameni: oamenii care atunci când nu îşi folosesc telefonul îl pun cu ecranul în jos, şi alţii care îşi așează telefonul cu ecranul în sus.

Producătorii şi dezvoltatorii de aplicaţii au recunoscut faptul că unii oameni preferă să-şi păstreze telefonul cu faţa în jos atunci când nu doresc să fie deranjaţi şi au dezvoltat soluţii software care dezactivează telefonul atunci când este aşezat în acest mod,  scrie phonearena.com, citat de Libertatea.ro.

Se pare că, dacă laşi telefonul cu ecranul în jos, bateria va rezista mai mult timp. La fiecare notificare, mesaj sau apel telefonic, mobilul va consuma mai multă energie. Astfel, indiferent ce notificări primeşti sau cine te sună, display-ul va rămâne închis.

În consecință, dacă nu vrei să fii deranjat noaptea, în timp ce dormi, de diverse notificări sau pur și simplu nu vrei să îți fie distrasă atenția, poziționează telefonul cu ecranul în jos.

Totuși, ai grijă să cureți frecvent ecranul telefonului tău mobil deoarece acesta acumulează, în timp, microbi și bacterii periculoase. Lipindu-l de obraz şi ureche nu faci altceva decât să te infestezi cu acestea şi să te expui afecțiunilor dermatologice.

Pe lângă aceste motive, mai există și o nuanță psihologică a gestului de a pune telefonul cu ecranul în jos atunci când te afli într-o discuție cu alți oameni.

Modul în care o persoană își așează telefonul, poate arăta cât de prezentă este aceasta din punct de vedere mental și cât de angajată este în conversație.

Foarte interesant și..  Un cățel de usturoi mâncat dimineața pe stomacul gol este extrem de benefic pentru sănătate

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.