sâmbătă, aprilie 13, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Amestec miraculos de Sărbători. Usturoi în vin roșu. Iată rețeta ce te pune pe picioare

Are puternice proprietăți de prevenire și combatere a diferitelor tipuri de cancer.

Remediul naturist îmbină acțiunea terapeutică a usturoiului cu proprietățile  vinului roșu. Băutura previne și poate trata mai multe boli. Preparatul obținut curăță sângele, fortifică sistemul imunitar, elimină colesterolul rău, stimulează activitatea sistemului cardiovascular, elimină sarea în exces din organism, creste rezistenta la efort, dă energie , lupta cu virușii și tratează infecții.

Publicația sanatate.bzi.ro ne asigură că acest remediu are puternice proprietăți de prevenire și combatere a diferitelor tipuri de cancer.

Ingrediente:

12 căței de usturoi;

1/2 litru de vin roșu de calitate.

Mod de preparare:

Se curăță usturoiul de coji si se amestecă cu 500 ml de vin într-un borcan de sticlă. Se recomandă utilizarea usturoiului romanesc si cel chinezesc din supermarketuri care are un conținut de arsenic mai ridicat si proprietăți terapeutice reduse. Pentru o mai bună macerare puteți tăia usturoiul în două. „Elixirul” va fi mai puternic, dar nu toți suportă gustul preparatului.

Borcanul (închis ermetic) se tine la macerat două săptămâni, într-un loc umbrit. În tot acest timp, vasul se agită de 2-3 ori zilnic. După acel interval de timp se filtrează lichidul și se depozitează într-un recipient opac.

Acest tratament se poate administra de cel puțin două ori pe an, în cure de câte o lună, timp în care vor consuma 2-3 lingurițe pe zi.

Sursa: sanatate.bzi.ro

Foarte interesant și..  Metodă prin care românii extrag aur pur din plantații de porumb și lucernă. Anumite plante „absorb” aurul din sol, în mod natural

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.