Acasă Evenimente Putin amenință lumea cu armele nucleare

Putin amenință lumea cu armele nucleare

0

Președintele rus a ordonat intrarea forțelor nucleare sau „forțele militare de descurajare” în alertă, în urma „declarațiilor agresive” făcute de statele membre NATO, anunță Reuters.

„Ordon ministrului apărării și șefului Statului Major să pună forțele de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă”, a declarat Putin într-o întâlnire cu șefii săi militari, transmisă la televiziunea de stat, relatază și agenția rusă Tass.

„După cum vedeți, nu numai că țările occidentale iau măsuri neprietenoase împotriva țării noastre în dimensiunea economică – mă refer la sancțiunile ilegale pe care toată lumea le cunoaște foarte bine -, dar și înalții oficiali ai principalelor țări NATO își permit să facă declarații agresive în ceea ce privește țara noastră”, a declarat Putin.

Citeşte întreaga ştire: LIVETEXT Război în Ucraina | Vladimir Putin a ordonat intrarea forțelor nucleare în alertă. Kievul a acceptat să meargă la negocieri în Belarus, anunță Zelenski în

Foarte interesant și..  Grăsimea, mai ales cea abdominală, îți afectează inclusiv creierul. Iată cum

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentPreședintele SUA anunță că în acest moment ori începe Al Treilea Război Mondial, ori Rusia plătește pentru ce a făcut
Articolul următorCine ar fi putut să-și imagineze că acest copil sărac va da astăzi planeta peste cap?