miercuri, aprilie 10, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Putin declarat sfânt. Putin pregătește Rusia pentru venirea lui Iisus pe pământ

Foarte mulți ruși îl onorează pe  Vladimir Putin, ca pe o reîncarnare a Sfântului Pavel, relatează publicaţia „Der Spiegel”, citat de Evenimentul Zilei.

Femeile urcă un deal, lângă râul Volga, şi spun că urmează „Legea Dragostei”. Legea aceasta le aduce în faţa unei clădiri cu trei etaje, din cărămidă albă, cu turnuleţe aurii şi o poartă roz. O numesc „Capela Învierii Rusiei”.

La poartă îşi schimbă ghetele prăfuite cu sandale verzi de plastic, înainte de a aşterne carpete pentru rugăciune, pentru a se ruga către sfântul lor protector: Vladimir Putin. Ele consideră că Putin este reîncarnarea Sf. Pavel.

Oamenii care îl venerează astfel pe președintele rus trăiesc în satul Bolshaia Elnia, lângă Nizhni Novgorod, la circa 400 de km est de Moscova.

Maica Fotina, conducătoarea lor are 73 de ani şi se consideră reîncarnarea Ioanei D’Arc.

„Eu spun doar ceea ce mi-a dezvăluit Dumnezeu”, spune ea. Aşa cum Saul i-a persecutat pe creştini, înainte de a se converti în Sf. Pavel, aşa şi Putin i-a persecutat pe credincioşi din postura de ofiţer KGB sovietic.

Sovieticii au dărâmat biserici sau le-au înlocuit cu bazine de înot, dar „când a devenit preşedinte”, spune ea, „Sfântul Duh a venit la el”. De atunci, Putin îşi conduce turma, cu înţelepciune, aşa cum a făcut şi Apostolul Pavel.

În toată Rusia, nu doar în acel sat, afecţiunea oamenilor pentru Putin s-a transformat în adorare religioasă. Rabinul-şef al Rusiei, Berel Lazar, a spus, acum câteva luni, că ruşii au toate motivele din lume să îi ceară lui Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Putin, care, în fiecare zi, în fiecare oră, face doar bine, pentru atât de mulţi oameni, a salvat sute şi mii de vieţi. Iar Vladislav Surkov, directorul-adjunct al administraţiei de la Kremlin, vede în Putin „un om trimis de Dumnezeu în Rusia”.

Foarte interesant și..  Imagini revoltătoare. Priviți cum o femeie de etnie rromă, fură de sub nasul vânzătorului o baterie auto

Pentru foarte mulți ruși, Putin este înfăţisat ca un înger cu o mână întinsă, binecuvântând locuitorii oraşului St. Petersburg. Fotografii cu chipul lui Putin fiind lipit peste cel al unui cherub de pe Catedrala Sf. Petru şi Pavel.

Legătura emoţională dintre Putin şi popor este mult mai puternică decât cu oricare dintre politicieni, spune istoricul rus Roy Mevedev. „Este văzut ca un lider moral”, precizează el. Sondajele arată că 57% dintre ruşi au observat un „cult pentru Putin” în ţară, iar 52% consideră că acest lucru este unul pozitiv.

Maica Fotina consideră că oamenii nu au de ales, de fapt, pentru că Dumnezeu l-a ales deja pe Putin pentru Rusia, să o pregătească pentru venirea lui Iisus Hristos pe Pământ.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.