joi, aprilie 11, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Fosta soție a președintelui rus a declarat că la Kremlin este o sosie a adevăratului Putin

Fosta soţie a lui Putin a declarat într-un interviu că fostul său soţ este mort de câtva timp. Ludmila Putin a mai declarat că ea, împreună cu fiicele lor, au refuzat să joace rolul infam, propus de către elitele care conduc lumea, adică acela de a fi în continuare prima doamnă a Rusie, alături de sosia acestuia, scrie jurnalulparhovean.ro

Ludmila a mai declarat că viaţa alături de Vladimir Putin a fost un infern. Umilințe, bătăi, narcotice, toate acestea au făcut parte din viața sa. Am fost o prizonieră, spune Ludmila. Acum, ea se teme că viața ei şi a celor două fiice este în pericol.

În ceea ce privește evenimentul dispariției lui Putin, (la începutul anului 2015) ea a susținut că în acea noapte, Putin a stat de vorbă cu fiicele sale, după care a dispărut şi nu s-a mai întors acasă. După dispariția lui Putin, ea a fost amenințată, casa răvășită de numeroșii agenți care au controlat fiecare bucată de hârtie. Aceștia au sfătuit-o să tacă, pentru că altfel va muri.

Dispariția şi implicit eliminarea lui Putin, au fost gândite de mult timp. În acest sens au fost pregătite pentru a lua locul lui Putin mai multe sosii. Când una dintre ele a ajuns la performanța dorită de elitiști, Putin a fost înlăturat.

Pentru că ea nu a acceptat rolul de soție a unei sosii, elitiștii au inventat divorțul lui Putin de Ludmila.

În prezent, Ludmila şi cele două fiice ale sale, trăiesc în străinătate, sub identități false. Ea susține că în Rusia a fost pregătită o sosie şi pentru ea. O perioadă de timp, Putin nu a mai apărut în public, situaţie care a ridicat multe semne de întrebare în lumea politică.

După apariția sa, din 15 martie 2015, rumorile s-au amplificat. Cel care a apărut în public, este cu adevărat Putin?

Absența lui Putin a fost pusă pe seama faptului că el a fost bolnav, sau că a devenit tatăl unui bebeluș.

Foarte interesant și..  Cum a ordonat Putin ca un avion de pasageri sa fie doborât de către armată

Cu toate acestea, mulţi politicieni, dar şi prieteni de-ai lui Putin, au observat că persoana care s-a prezentat ca fiind Putin, în carne şi oase, este diferită faţă de cel pe care l-au cunoscut.

Jurnalista Tania Rahmanova susține că la Kremlin a avut loc o lovitură de stat, după moartea opozantului său, Nemţsov. Jurnalista a mai declarat că ne rămâne ce ne rămâne, adică o sosie.

Putin, ca fost ofițer al KGB, poate că devenise prin uriașa sa putere incomod pentru o parte din elita rusească, dar şi mondială.

Este ştiut faptul că mulții președinți de stat au avut sosii, pe care le foloseau atunci când ei veneau în contact cu mulțimea şi pericolul unui atentat era major.

Alexei Navalnîi, unul dintre opozanții lui Putin, a declarat într-un interviu că la Minsk, februarie 2015, nu a fost Putin, ci una dintre sosiile sale.

Citește aici despre femeile din viața lui PUTIN

Comportamentul ciudat, diferențe mari în înfățișare şi gesturi, dar şi o cicatrice pe care sosia o are deasupra sprâncenei, i-au făcut pe mulţi participanți, să-i dea dreptate lui Navalnîi. Stalin a fost unul dintre președinții cu cele mai multe sosii. Istoricii susţin că el ieşea foarte rar în public, preferând să trimită o sosie de a sa, la evenimente care se organizau în contact cu mulțimea.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.