Connect with us

INEDIT news

RĂZBOI TOTAL. Ce nu vrea să-ţi spună DOCTORUL

Published

on

RECOMANDARE
Singura ființă nemuritoare de pe Pământ. Întinerește când vrea ea

RĂZBOI TOTAL. Ce nu vrea să-ţi spună DOCTORUL. Conflict între abonamentul medical şi asigurarea de sănătate. Ce spun asigurătorii şi clinicile private

Asigurare sau abonament? Ultimul costă 60 de lei pe lună, asigurarea cam tot atât, poate uşor mai mult în cazuri cu acoperire mai mare a evenimentului asigurat. Ambele sunt deductibile fiscal în limita a 400 de euro pe an. Asigurătorii spun că viitorul este cel al asigurărilor de sănătate, dar că abonamentul de sănătate are nevoie de reglementare deoarece acoperă multe dintre serviciile oferite de asigurări. De cealaltă parte, reţelele private de sănătate mizează pe abonamentele medicale, dar nu refuză nici aportul asigurării de sănătate.

Pentru că preţul abonamentului nu acoperă în totalitate riscurile la care se expune clientul şi pe care spitalul privat se angajează că le va acoperi, operatorul de servicii medicale găseşte subterfugii pentru a scădea din calitatea serviciilor pe care le oferea în declaraţia iniţială, spun asigurătorii şi multe voci din domeniul protecţieiv consumatorilor. Aceştia susţin că viitorul aparţine asigurărilor, iar abonamentul medical trebuie reglementat pentru a redeveni ceea ce este de fapt: un abonament medical şi nu o asigurare. În replică, Cristian Hoţoboc, preşedintele Patronatului Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED, spune că asigurările sunt complementare şi pot coexista în sistem.

„Riscul de a se repeta în sectorul asigurărilor de sănătate experienţa din domeniul asigurărilor RCA este foarte mare şi consider că trebuie o abordare responsabilă din perspectiva nivelului de preţ”, a declarat Virgil Şoncutean, membru al Comitetului de Direcţie al UNSAR – Uniunea Naţională a firmelor de asigurare. La rândul său, Mihai Popescu, CEO Ergo Asigurări, a spus că „până la urmă abonamentul este un produs, deductibil, datorită rolului social, dar necesită reglementări în privința conținutului livrat de la o zi la o lună şi de la orice serviciu la orice alt serviciu. Cu astfel de reglementări am fi mai aproape de rolul complementar dintre asigurările și abonamentele de sănătate.”

Şi la asigurarea de sănătate şi la abonametul medical, în schimbul unui preţ plătit, asiguratul sau beneficiarul unui abonament are acces, în anumite condiţii, la anumite servicii medicale. Aceasta este partea vizibilă, care creează şi cea mai mare confuzie între cele două produse. Ceea ce este mai puţin vizibil şi care reprezintă principalul argument în a considera ambele produse drept produse financiare, este în fapt obligaţia asumată de asigurător sau furnizorul de servicii medicale, care este de natură financiară, indiferent de forma ei de livrare – servicii medicale sau bani. Mai mult, aceste obligaţii sunt mult mai mari decât preţul plătit de beneficiarul acelui contract.

Sursa: www.economica.net

loading...

INEDIT news

Cruntul adevăr despre femeile din lagărele de concentrare, în timpul Germaniei Naziste

Published

on

RECOMANDARE
Descoperire de excepție făcuta la Iași de un student și ignorată complet de autorități. Oare de ce televiziunile nu vorbesc despre asta?

Cruntul adevăr despre femeile din lagărele de concentrare. În timpul Germaniei Naziste, femeile sufereau orori de neimaginat.

Unul dintre cele mai mari secrete ale acelor vremuri a ieșit la iveală: multe dintre acestea erau transformate cu forţa în sclave sexuale.

Mult timp, supravieţuitoarele lagărelor de concentrare nu au putut povesti chinurile prin care au trecut, măcinate de ruşine sau spaimă.

Ele sunt victime ale nazismului ce nu şi-au găsit dreptatea nici în ziua de astăzi.

Mai mult decât atât, s-a aflat că bordelurile din cel de-al Doilea Război Mondial nu le serveau doar soldaţilor Wehrmachtului, ci şi prizonierilor din lagăre, în semn de bună purtare.

Această iniţiativă a fost luată la finele lui 1942, prin decretul Reichfuhrer-ului SS, Himmler.Clienţii bordelurilor erau prizonierii care îşi puteau cheltui astfel banii câştigaţi din diverse munci, în loc de mâncare sau ţigări.

Dar, aceste „privilegii” nu se aplicau şi în cazul prizonierilor evrei.

Peste 200 de femei „deserveau” lagărele din Buchenwald, Dachau, Sachsenhausen și Auschwitz.

Sursa: www.tvhappy.ro

loading...
Citește mai departe>>

Facebook

Alte recomandări

Loading...

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***