joi, aprilie 11, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Dezvăluiri despre războiul psihotronic și urmările sale la scară globală

Se pare că suntem supuși unor experimente cu arme psihotronice.

În prezent războaiele au căpătat alte forme de manifestare. Dintre acestea, războiul psihotronic este unul fără reguli, indus prin mass media și persoane pregătite în manipulare. Are un efect puternic asupra  maselor.

Sunt persoane care  au dispozitive care alungă câinii sau insectele nedorite prin intermediul ultrasunetelor. Aceste dispozitive fac parte dintr-o anumită categorie de… arme psihotronice.

Dacă poate fi identificată la animale o frecvență anume prin care pot fi alungate, fiți convinși că s-a cercetat și modul prin care omul poate fi influențat psiho-mental de la distanță, fără ca măcar să sesizeze că este agresat. Și nu doar prin ultrasunete, ci și prin câmpuri electromagnetice, folosirea nanotehnologiei, introducerea în alimente a unor substanțe care generează „efecte specifice”.

Cei care au făcut armata își amintesc de bromul care se băga în ceai, ca să calmeze pornirile tinereții și să-i facă pe militari mai docili.

În prezent, industria alimentară, controlată de aceleași elite, este un instrument foarte bun prin care se poate exercita o anumită influență specifică asupra populației, prin intermediul substanțelor care se pot introduce în orice produs de pe piață

Foarte interesant și..  Stânca în formă de X din Marea Neagră, locul în vecinătatea căreia au avut loc dispariții misterioase, un fel de Triunghi al Bermudelor

Trebuie știut că armele psihotronice, așa după cum au confirmat mulți oameni care au avut funcții în armată sunt folosite de o vreme asupra populației pentru a o face docilă sau pentru a o isteriza, atunci când este nevoie. Generalul Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, a făcut declarații șocante într-o emisiune a reporterului Daniel Roxim.

Sursa: .cunoastelumea.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.