marți, decembrie 5, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Răzvan Ciobanu trăia de pe o zi pe alta. Era falimentar și ajunsese datornic până și la pet shop

Răzvan Ciobanu, care a murit la 43 de ani în a doua zi de Paşte într-un tragic accident de maşină, era plin de datorii şi trăia din vânzarea unor pisici. Era în faliment şi avea datorii până şi la un petshop pentru mâncarea pisicilor.

Răzvan Ciobanu ajunsese la pământ din punct de vedere financiar. Designerul era în faliment şi avea diverse datorii. Ca să facă un ban şi să aibă din ce trăi, Răzvan vindea pisici din rasa Spfynx, fără păr. Un astfel de exemplar poate costa chiar şi peste o mie de euro, însă Răzvan Ciobanu le vindea cu 750 de euro. Printre ultimele sale postări de pe Facebook, se află şi o filmare cu pisicile pe care le creştea pentru a le vinde. De altfel, fiecare pisicuţă era filmată şi publicată pe pagina de Facebook a regretatului creator de modă. Persoana care se ocupa de tranzacţii era chiar el.

Şi pentru că de datoriile lui s-a vorbit mult în lumea mondenă, anul trecut, în septembrie, designerul a ţinut să vorbească deschis despre acest subiect pe pagina lui de Facebook, pentru a lămuri lucrurile.

“Aşa cum nu m-am ferit cam niciodată să spun adevărul, nu o voi face nici de această dată. Am preferat să postez toate aceste lucruri pe paginile mele oficiale, scrise de mine (nu am o armată de PR, consilieri, etc. care să o facă pentru mine). Dacă am datorii?! Da, sigur! Îmi doresc ziua în care să pot spune că nu am… până atunci lucrurile stau cam aşa: datorez bani unor furnizori de piele, cu care mi-aş dori să pot colabora şi pe viitor. Ambii comercializează piele naturală. Apoi mai am o datorie măruntă, nu neînsemnată, la un petshop de unde obişnuiam să cumpăr hrană şi aşternut igienic pentru minunata mea Lili (ştiţi voi, pisica cheală). Cred că suma datorată nu depăşeşte 110-117 lei, bani împrumutaţi (de la oameni de succes’ sau cunoscuţi în cercurile mondene, nu ştiu să am), dar este adevărat că am datorii personale în faţa a 3 sau 4 prieteni. Iarăşi să nu lăsăm loc de interpretări, sunt adunaţi probabil 3000€. A… povestea cu Cătălin Botezatu este aproape încheiată, avem un caiet unde ne ţinem socotelile şi din cei 10 mii, care periodic ies la iveală, au mai rămas (posibil) undeva la 1000 €”, a scris atunci fostul jurat de la ”Bravo, ai stil”.

Foarte interesant și..  O româncă mai bogata decât Ion Tiriac. Cum a dat norocul pentru o gălățeancă ce s-a măritat cu un miliardar indian?

Luni dimineaţă, în a doua zi de Paște, creatorul de modă a suferit un oribil accident de maşină în localitatea Săcele din judeţul Constanţa, care i-a curmat brusc, viaţa.

Spre finalul vieţii, Răzvan Ciobanu avea un trai destul de greu. Proiectele profesionale erau din ce în ce mai puţine, colaborările erau pe termen scurt, aşa că banii erau destul de puţini. Fapt pentru care regretatul designer de modă s-a gândit să facă o mică afacere din vânzarea de pisici din rasa sphynx, fără păr. Un astfel de exemplar poate costa şi peste o mie de euro, dar Răzvan alegea să le vândă cu 750 de euro. În urma sa a lăsat două animăluţe de lux pe care Vica Blochina (43 de ani) ne-a mărturisit că şi le-a dorit foarte mult, însă nu a fost să fie: “Am vrut să îi iau eu pisica, dar nu s-a putut. Era tare drăgălaşă. A luat-o un prieten, şi pe ea, şi puii pe care îi avea”.

Principala caracteristică a pisicii din rasa Sphynx este lipsa blănii. De fapt, aceste animale au corpul acoperit cu un păr fin şi pufos care seamănă cu coaja de piersică. Nu au mustăţi şi nici gene. Ochii sunt adânciţi în orbite şi au formă de lămâie. Corpul are osatura fină, însă este musculos şi are pieptul în formă de butoi. Picioarele sunt lungi şi subţiri iar coada este lungă, conică şi dură la atingere.

sursa click.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.