duminică, decembrie 3, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Românii au început să golească magazinele de generatoare, după anunțul lui Arafat legat de o eventuală pană de curent

Recent Arafat a îndemnat oamenii să se asigure că au bani cash, surse de lumină, apă și mâncare pentru cel puțin 72 de ore: ”Instituțiile cheie cum ar fi spitale, unități de pompieri sunt dotate cu generatoare industriale, iar fiecare dintre noi e bine să aibă în casă provizii de apă și alimente, pentru că lipsa pe termen lung a energiei ar putea duce și la oprirea alimentării cu apă potabilă în anumite zone ”, a explicat șeful DSU, Raed Arafat, , scrie ReplicaOnline.

După acest anunț, constănțenii au dat iama în magazine pentru a-și cumpăra generatoare, lăsând în urma lor rafturile goale. Au epuizat rapid stocurile, iar angajații magazinelor spun că au, în continuare, cereri. ”Nu mai avem niciun model pe stoc momentan, nu știm exact cauza exactă, în ultima săptămână este o întreagă nebunie pe partea de generatoare. Din păcate nu deținem o dată exactă așteptăm să fim anunțați când se va reface stocul.”, a declarat, pentru Replica, reprezentantul centrului comercial Leroy Merlin din Constanța.

Și centrele comerciale precum Dedeman sau Hornbach au rămas cu stocurile goale.

”Nu mai avem pe stoc generatoare de la mijlocul săptămânii trecute, în doar câteva zile s-au terminat toate.Se pare că oamenii se pregătesc pentru orice eventualitate, nu se știe… ”, spun angajații centrului comercial Dedeman. ”Nu mai avem nimic, nimic pe stocuri, vin foarte greu totul depinde de furnizor, peste tot în țară în magazinele Hornbach stocurile sunt lichidate ”, au precizat, la rândul lor, cei de la Hornbach.

Foarte interesant și..  Te cutremuri vazând asta. Legumicultorii români își otrăvesc cu bună știință consumatorii. Un reportaj cu camera ascunsă arată cum sunt coapte forțat roșiile țuguiate cu o substanță cancerigenă - VIDEO

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.