luni, iulie 15, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Roşie şi lămâie – un remediu natural simplu pentru cearcănele întunecate de sub ochi

Destul de mulţi oameni au probleme cu cearcănele negre de sub ochi care pot fi cauzate de numeroși factori.

Cearcănele sunt uşor de observat şi de multe ori sunt puse pe seama nopţilor pierdute şi a oboselii acumulate. De cele mai multe ori, însă, adevărul este cu totul altul, cearcănele trădând una sau mai multe afecţiuni sau sensibilităţi ascunse. De fapt, cearcănele apar în urma aceluiaşi mecanism care produce contuziile: oxidarea hemoglobinei.

Dacă doriți să scăpaţi de cearcănele întunecate sau de pungile de sub ochi, beţi multă apă și încercaţi să dormiţi pe spate. În plus, vă puteți pregăti un remediu natural simplu, dar extrem de eficient.

Veți avea nevoie de o jumătate de lămâie și 1 jumătate de roşie. Stoarceţi roșia și lămâia şi amestecaţi bine sucul obţinut, într-un bol.

Mai întâi, curățați bine fața. Apoi, aplicaţi ușor amestecul sub ochi, fără a freca zona. Se lasă să acționeze timp de 15 minute și apoi se clătește. La final, se aplică o cremă hidratantă.

De asemenea, ţineţi cont de câteva reguli de bază, cum ar fi: beţi cel puţin 8 pahare de apă zilnic, dormiţi minimum 8 ore, reduceţi consumul de alimente sau suplimente care conţin vitamina A, deoarece acestea pot cauza o hipersensibilitate a vaselor de sânge, şi folosiţi creme pe bază de ulei de migdale şi niacinamidă, un derivat al vitaminei B3, care are rol de iluminare a pielii şi are proprietăţi antiinflamatorii, ceea ce o transformă într-un tratament ideal contra ochilor umflaţi şi a cearcănelor pronunţate.

Sursa: Just Natural Life

Foarte interesant și..  „Cum să imporți tu, România, cireșe din Africa de Sud, usturoi din China, fasole din Etiopia, praz din Egipt, mere din Polonia, lăptuci din Brazilia?...” și lista poate continua

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.