duminică, iulie 21, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Poveste din batrâni din Neamț. O tânără a deschis ochii în timp ce vroiau sa o bage în groapă, a rostit câteva cuvinte băgându-i în sperieți pe toți, apoi a închis ochii pe vecie

În județul Neamț, cazul socant al tinerei care a deschis ochii la propria inmormantare, a facut inconjurul tarii.

Avea 20 de ani, era necăsătorita si pastea oile pe munte. A ramas însărcinata cu un taran din sat. De rușine că va avea un copil din flori, fata si-a provocat singura un avort.

Ani mai tarziu, tanara s-a imbolnavit si a luat cu ea secretul pe lumea cealalta.
In ziua înmormântării, in timp ce rudele se pregăteau sa o bage in groapa, fata a deschis ochii si a inceput sa vorbească, spre spaima tuturor.

„Părinte, părinte, vino incoance…nu te teme. Cu sfintia ta am treaba…Eu am facut un mare pacat in viata si m-am rusinat sa il spovedesc. Dar pentru ca am avut evlavie la Maica Domnului, ea s-a rugat pentru mine inaintea Mantuitorului si mi-a trimis sufletul in trup, ca sa imi spovedesc pacatul pe pamant, caci pe pamant l-am facut…”
Tanara si-a marturisit pacatul savarsirii avortului, in fata preotului.

Satenii s-au adunat ingroziti in jurul ei si au inceput sa o intrebe despre viata de dincolo, daca exista Rai si cum arata Dumnezeu.

„Cum este dincolo, nu pot sa va spun. Atat va pot spune, ca asa cum este aici, pe pământ, unde fiecare este scris la primarie cu tot ce are, tot asa si dincolo, fiecare este scris cu tot ce a facut, bun sau rau… Va rog cu lacrimi, sa fiti spovediți fiecare de toate păcatele, ca ce se dezleaga pe pamant, se dezleaga si in cer… Dincolo nu mai este pocainta si nici Maica Domnului nu se roaga pentru pacatosi. Tot ce ati facut pentru mine, rugaciuni si pomana sunt primite. Continuati!”, a mai spus ea, apoi a închis din nou ochii si nu s-a mai trezit.

Foarte interesant și..  Iată modul în care creștinii ar putea lua Lumina Sfântă în 2020, de ÎNVIERE! Metoda este una inedită

Poveste a fost transmisa din mosi-stramosi, fiind redata si de Arhimandritul Ioanichie Balan, in cartea „Istorioare duhovnicesti”.

Sursa:wowbiz.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.