Să fie începutul Apocalipsei? Anunţ de ultimă oră făcut de NASA! O planetă ar putea dispărea ÎN TOTALITATE! - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

Să fie începutul Apocalipsei? Anunţ de ultimă oră făcut de NASA! O planetă ar putea dispărea ÎN TOTALITATE!

Published

on

RECOMANDARE
Cristian Preda - "Dăncilă a demisionat, Kovesi a fost revocată de președinte, România îşi mută ambasada din Israel de la Tel Aviv "

NASA a făcut o descoperire şocantă în urmă cu foarte puţin timp în ceea ce priveşte starea unei planete. Una dintre cele două luni care orbitează în jurul planetei Marte, Phobos, se află într-o accentuată stare de degradare, şi ar putea dispărea în totalitate.

Phobos orbitează în prezent la o distanţă de aproximativ 6.000 de kilometri deasupra suprafeţei planetei Marte. Cercetătorii din cadrul NASA sunt de părere că Phobos este mai aproape de planeta sa decât orice altă lună din sistemul solar, relatează în pagina electronică NASA.

Gravitaţia planetei Marte atrage Phobos, cel mai mare dintre cei doi sateliţi ai săi, cu aproximativ 2 metri la fiecare sută de ani. Oamenii de ştiinţă din cadrul NASA au ajuns la concluzia că Phobos o să fie distrusă în aproximativ 30- 50 de milioane de ani, scrie MEDIAFAX.

Terry Hurford, reprezentantul NASA de la Centrul Goddard pentru zborurile spaţiale din Greenbelt, SUA, a declarat: „Noi considerăm că Phobos a început deja să se distrugă, iar primul semn al acestui proces este mulţimea de adâncituri de pe suprafaţa lunii”.

După ample cercetări, oamenii de ştiinţă din cadrul NASA au ajuns la concluzia că aceste adâncituri pot fi şi rezultatul mai multor impacturi mici cu materialele evacuate de Marte. Noile studii ale lui Terry Hurford susţin ideea că aceste semne apar ca urmare a deformării Phobos de către forţele mareice cauzate de atracţia gravitaţională dintre Marte şi Phobos. Şi în cazul Terrei este valabilă aceeaşi teorie. Pământul şi satelitul său natural, Luna, se atrag între ele la fel, producând mareele în oceane şi conferind celor două forma unui ou în loc de o sferă perfect rotundă.

Descoperirile lui Terry Hurford şi ale colegilor săi au fost prezentate în 10 noiembrie, la Reuniunea anuală a Diviziei de Ştiinţă Planetară ale Societăţii Americane de Astronomie, ce a avut loc la National Harbor, Maryland.

Sursa: spynews.ro

loading...

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
57 de verificări OBLIGATORIU de făcut când cumperi o mașină second hand

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***