joi, aprilie 11, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Să fim atenți și spirituali, că lumea geme de intelectuali și „iecsperți”!

O tacere asurzitoare a oficialitatilor in privinta acestui subiect.

Acum, când s-au mai stins ecourile unei încăierări sociale reîncălzite periodic, poate că ar fi de folos s-o examinăm mai cu atenție. Și s-o desființăm cu mânie proletară (sau intelectuală) dacă vom constata că-i falsă. Să dăm cu teoria conspirației de pământ, cum ar veni. Sau dimpotrivă, să vedem dacă are baze reale și merită luată în serios. Vorbim de teoria existenței sau inexistenței chemtrails (dâre chimice).

Primul lucru ciudat în legătură cu această teorie (ca și în cazul altora celebre) este tăcerea suspectă și asurzitoare a autorităților, a prostituaților din presshub, a specialijdilor și a iecsperților în orice. Canalizările de tembeliziune ar putea organiza foarte ușor niște dezbateri pe aceste subiecte, invitând atât susținători ai teoriilor cât și uoameni de jdiintză, iecsperți, influenceri – tonomat, etc. Ar fi simplu, dacă tot afirmă că lucrează la aflarea adevărului. Dar n-ai să vezi niciodată așa ceva.

Ministerul Adevărului Oficial nu autorizează asemenea dezbateri. Gurnalijdii coprofagi preferă să „se râdă” cu superioritate de „bieții și nefericiți conspiraționiști” și să invite diverse prostituate și prostituați de pe centura politicii sau de pe centura orașului, să-și spele rufele murdare în public și să arunce cu rahat în ventilatoare. Ăsta este rolul canalizărilor de tembeliziune. Prin urmare, un prim punct dubios.

Discuțiile despre chemtrails se poartă cel mai frecvent cu „intelectuali” frumoși și liberi, pe cât de mândri de diplomele și titlurile cu care se împăunează agasant și ostentativ, pe atât de ridicoli prin contradicțiile și fracturile de logică pe care le găzduiesc într-un mod miraculos în tărtăcuțele lor țuguiate. Evident, intelectualii frumoși și liberi consideră o datorie de onoare să fie de partea „bună”, adică de partea jdiinței.

Le-aș aminti totuși distinșilor intelectuali cât de mult s-a prostituat jdiința în ultima vreme, mai cu seamă în ultimii patru ani. Culmea, excluzând subiectul dârelelor chimice, unii dintre ei, sub presiunea evidenței și a șuvoiului de informații verificabile, mai admit cu jumătate de gură că într-adevăr, pare că la butoanele lumii au ajuns niște asasini obsedați de reducerea drastică a populației globului. Și cum pot face așa ceva? Prin metode „pașnice”: vax-kill-uri, medicacamente și fel de fel de substanțe cu efecte toxice și debilitante, administrate „științific” în apa potabilă, în alimente, etc. Numai în aer, NU!

Așa consideră idioții că stau lucrurile. Adică, plutocrații ăștia or fi ei niște asasini ce vor să elimine „pașnic”, „științific” și silențios cel puțin șapte miliarde de „mâncători inutili”, dar, frate, au și ei un cod al onoarei. Codul ăsta le permite să folosească orice metodă de rărire a „mâncătorilor inutili”, mai puțin dârele chimice. Astea n-au voie, nu le permite codul „onoarei” de asasin planetar. Are logică, nu? Cât de îndobitocit trebuie să fii ca să urmezi „raționamentul” ăsta?

Foarte interesant și..  Nouă mecanisme uimitoare de AUTOAPĂRARE ale organismului

Pentru a fi corecți până la capăt, ar trebui să admitem că majoritatea oamenilor au fost „educați”, adică dresați, să vadă lucrurile în extreme, în alb și negru, în rău și bun, etc. Evident că rareori lucrurile stau așa în realitate. Diavolul știe să se ascundă în detalii și nuanțe. Dacă vorbim de substanțe dăunătoare sănătății și cu efect debilitant pe termen lung, este clar că nu putem să folosim termenul de „otrăvuri” pentru aceste substanțe. Pentru că oamenii consideră otrăvuri doar substanțele cu efect letal imediat. Dar cleptocrații mondiali nu sunt idioți să folosească așa ceva. Ei folosesc „bombe cu ceas”. Efectele pot fi temporizate și vizibile după luni sau ani de zile. Așa cum este și zerul „superb și sigur”.

Așa că, în concluzie, cred că trebuie să fii cel puțin naiv (sau intelectual util) pentru a exclude dârele chimice din lista posibilelor arme letale folosite de asasinii psihopați pentru rărirea turmelor de mâncători inutili. Nu spun că ăsta este neapărat rolul dârelor chimice. Spun doar că nu trebuie exclusă posibilitatea aceasta. Evident, acele substanțe pot fi pulverizate și pentru multe alte scopuri, inclusiv pentru producerea modificărilor climatice.

O singură certitudine trebuie să avem în legătură cu banksterii și păpușarii mondiali: că nu ne vor binele. Ne consideră dăunători și mâncători inutili pe planeta LOR și vor să ne stârpească. Exact cum un gospodar stârpește rozătoarele care-i invadează gospodăria. Exact așa ne văd ei pe noi.

Chiar dacă n-ar fi adevărat și păpușarii ne-ar vrea doar binele, n-avem nimic de pierdut dacă-i privim cu suspiciune. În schimb, dacă ne vom încredința viața și viitorul în ghearele păpușarilor și a jdiinței prostituate, atunci riscăm „să ne culcăm seara sănătoși și să ne trezim dimineața morți”

Sursa articolului aici 

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.