sâmbătă, aprilie 13, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Sărutul cu un necunoscut, în Turnul Eiffel, i-a schimbat viaţa unei tinere. L-a căutat disperată, dar a avut o mare surpriză când l-a găsit

O întâmplare demnă de scenariu de film i-a schimbat viaţa unei tinere din SUA. Pentru Juliana Corrales (18 ani) din California, un sărut romantic în Turnul Eiffel, cu un străin, s-a transformat într-un dezastru.

Eleva era într-o călătorie școlară la Paris, când și-a promis că va săruta pe cineva în Turnul Eiffel. Și-a postat pe Twitter planul de a fi sărutată de un străin frumos.

„Am mers la Paris pentru 12 zile cu cei mai buni trei prieteni”, a scris ea pe rețeaua socială, „și de când părinții mei m-au surprins cu această veste că voi ajunge acolo, am făcut un pact cu mine că voi săruta pe cineva în Turnul Eiffel.”

„Pe data de 6 ianuarie eram în Turnul Effiel și căutam pe cineva cu care să mă sărut. Din păcate, nu existau multe opțiuni pentru că nu era nimeni de vârsta mea care să nu vină cu prietena”.

Dar, din fericire, prietenul meu l-a văzut pe Gavin și l-am urmat până la nivelul superior și ea l-a lovit pe umăr și apoi s-a retras să mă lase pe mine să vorbesc cu el. Cumva, am reușit să fac propoziții concise și l-am întrebat dacă nu l-ar deranja să mă sărute.

„I-am explicat pactul meu și, spre uimirea mea, el a fost de acord să mă sărute.”

Dar nimic nu ar fi pregătit-o pe Juliana pentru ceea ce urma să se întâmple.

„Așa că ne-am sărutat și a fost destul de grozav, iar prietenii mei m-au aplaudat și am râs cu toții”, a dezvăluit tânăra entuziasmată. Și apoi mama lui a strigat: Acesta este fiul meu, sărută-l din nou, să pot face o poză și, bineînțeles, am acceptat pentru că era superb.

Foarte interesant și..  Soluţia găsită de un român pentru a plăti doar 5 LEI pe lună factura la energie electrică. Înainte, factura ajungea la 300 de lei

Cu toate acestea, Juliana a uitat să îi ceară numărul de telefon, iar apoi a încercat să îl găsească pe Gavin prin intermediul rețelelor de socializare.

Nu a trecut mult timp și Juliana l-a găsit, însă acesta avea deja o iubită și tânăra are inima frântă.

Sursa: dailynews.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.