Connect with us

Din lume

Sclavele sexuale ale nebunului Planetei. Ororile de nedescris ale fetelor care au scăpat din ghearele dictatorului nord coreean

Published

on

Kim Jong-Un este cunoscut că fiind un lider înfricoşător pentru populaţia Coreei de Nord. O tânăra care a reuşit să scape de regimul comunist, din Coreea de Nord, a povestit traumele prin care a trecut şi a dezvăluit preferinţele dictatorului Kim Jong-Un
Tanara, Hee Yeon a mărturisit ce preferinţe bizare avea Kim Jong-Un, în materie de femei. Avea 26 de ani cand a fugit în China şi apoi în Coreea de Sud după moartea tatălui său, în 2015.

Părintele fetei era colonel în armata condusă de Kim. Bărbatul cunoștea foarte multe detalii despre dictator, chiar şîi cele mai ascunse secrete ale acestuia.
Adolescenta a fost martoră la uciderea mai multor artiști.

Conform theindependent.co.uk, la un moment dat, fata a fost obligată să asiste la execuţia a 11 muzicieni, care au fost acuzaţi că au realizat o producție de filme pentru adulți.
Trupurile neînsuflețite erau împrăştiate peste tot, după ce pur şi simplu au fost aruncate în aer. “Erau bucăţi de carne şi sânge peste tot”, a spus Heem. In clipul de mai jos vedeți o parte din mărturia sa.

Potrivit afirmaţiilor tinerei, liderul nord corean îşi satisface fanteziile sexuale cu adolescente, toate fiind selectate în funcţie de calităţile fizice. Totuşi, există şi o condiţie pe care fetele trebuie să o îndeplinească obligatoriu: să aibă picioare drepte şi frumoase.
Deşi Kim Jong-Un este căsătorit şi are 3 copii, acest lucru nu îl împiedică să îşi trimită oficialii să facă razii prin şcolile nord-coreene.

Fetele cele mai frumoase sunt duse în casele de la Phenian. Acolo devin sclavele acestuia și sunt învăţate să îl servească pe lider cu mâncare scumpă, să îi facă cel mai bun masaj, dar și să întrețină relații sexuale cu acesta. Dacă nu se supun ordinelor, fetele sunt omorâte.
Datorită felului în care e păzită ţara, nu se poate ştii cu exactitate cât de adevărate sunt spusele defectorilor. Conform unui profesor expert pe Asia, Colin Alexander, „există elemente de sclavie în Coreea de Nord. Am citit multe lucruri de-a lungul anilor, inclusiv despre sclave sexuale şi gulaguri.

Donald Trump a vorbit recent în faţa adunării generale a Naţiunilor Unite şi a cerut distrugerea totală a Coreei de Nord. El a rugat China, unicul mare aliat al statului comunist, să pună presiune pe Kim Jong-Un pentru a renunţa la testele nucleare. Citește mai multe pe click.ro

RECOMANDARE
Fostă membră a Bisericii Scientologice, mărturisiri cutremurătoare despre Tom Cruise

Citește mai multe pe click.ro

loading...

Agricultura si economie

Tineri din România, cu vârste între 18 și 35 de ani, pot benefica de teren gratis pentru construcția de locuințe

Published

on

By

Tineri cu vârste între 18 și 35 de ani, pot benefica de teren gratis pentru construcția de locuințe.

În mediul rural, persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, pot cere, primăriilor de care aparțin, atribuirea unei suprafețe de teren de până la 1.000 m2, fără a plăti nimic, doar pentru a-și construi o casă.

Conform  legii, tinerii își pot construi locuințe cu suprafețe cuprinse între 150-300 m2 în sectoarele municipiului București, dar și în alte municipii, între 250-400 m2 în orașe și între 250-1000 m2 în comune și sate care aparțin de unitățile administrativ teritoriale.

Cei care ar putea beneficia de a acest teren trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– vârstă între 18 și 35 de ani,

– să nu dețină nicio proprietate sau teren pe care poate fi construită o locuință în localitatea în care solicită terenul sau în alte localități din țară.

– părinții tinerilor să nu dețină sau să nu fi deținut un teren cu o suprafață mai mare de 500 mp în mediul urban, sau 5000 mp în mediul rural, în ultimii 10 ani în nicio localitate.

– cine a primit terenul, în decursul unui an trebuie să înceapă construcția cu respectarea tuturor prevederilor legale pentru executarea lucrărilor. În caz contrar, beneficiarului i se poate retrage dreptul de folosință asupra terenului primit.

Acte necesare pentru a putea primi terenul

Cererea pentru atribuirea unui teren de casa gratuit se depune la consiliul local al comunei, orasului, municipiului sau sectorului in care solicitantul are domiciliul.

Cererea cuprinde numele si prenumele solicitantului si domiciliul acestuia. La cerere se anexeaza urmatoarele documente:

* o copie a certificatului de nastere;
* o copie a cartii de identitate;
* o declaratie a solicitantului, pe propria raspundere, in care se mentioneaza ca nu detine sau nu a detinut in proprietate o locuinta ori un teren destinat construirii unei locuinte;
* o declaratie similara se depune si la data rezolvarii cererii.

RECOMANDARE
Cum se explică experiențele la limita morții? Teoriile științifice care lămuresc misterul

Beneficiarul terenului este obligat sa inceapa constructia locuintei in termen de un an de la data atribuirii terenului.

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***