sâmbătă, iulie 13, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Scrisul de mana îți dezvăluie personalitatea!

Chiar dacă azi folosim mai rar scrisul acesta ne poate spune foarte multe despre personalitatea noastră.

Scrisul de mână este un adevărat test de personalitate. Azi, îl folosim tot mai rar, dar sunt momente în care este mult mai elegant să trimiți o scrisoare scrisă de mână, decât un mesaj pe telefon. Iată ce spun despre tine modul în care scrii, forma literelor și mărimea lor.

Literele mari, lăbărțate și rotunjite sunt specifice caracterelor puternice și îndrăznețe, lipsite de inhibiții.

Literele mari, dar strânse și scrise adunat indică persoane active, descurcărețe, educate, capabile să se descurce în diverse situații dificile.

Scrisul mediu, adunat și cursiv, cu spații mici între litere, este scrisul oamenilor calculați, metodici și riguroși, care iau întotdeauna decizii după o matură chibzuință, indiferent de pregătirea lor profesională.

Literele mici sunt specifice intelectualilor, persoanelor cu preocupări științifice și culturale, cu un bagaj vast de cunoștințe.

Scrisul foarte mic, aproape ilizibil, se întâlnește adesea în carnetele artiștilor și poeților. Este specific spiritelor boeme, dedicate unui singur ideal, deosebit de atente la detalii, uneori până la obsesie.

 

Dacă mărimea literelor crește pe măsură ce se încheie fraza, aceasta indică o persoană sinceră, deschisă și comunicativă.

Dacă mărimea literelor scade spre finalul rândurilor, trădează un caracter ascuns, viclean, dar și o persoană îndemânatică.

Litere inegale, unele mai mari, altele mai mici, indică persoane cu un caracter mai puțin plăcut, în care nu poți avea încredere și care își urmăresc propriile interese în detrimentul altora.

 

Descifrează forma literelor

Literele rotunde trădează persoanele deschise, sociabile, comunicative, ba chiar vorbărețe și înclinate spre bârfă. Le place mult să facă planuri și să despice firul în patru, dar muncesc puțin și rareori au inițiative lăudabile. De obicei, nu sunt oameni de acțiune și nu te poți baza pe ei când ai nevoie de ajutor.

Foarte interesant și..  Poziţia în care dormi îţi dezvăluie personalitatea

Literele ca de tipar, simple, fără înflorituri aparțin oamenilor practici, întreprinzători și harnici. Sunt persoane tot timpul ocupate, tot timpul implicate în activități și proiecte noi, cu o viață bine organizată și plină.

Literele ascuțite sunt specifice caracterelor îndrăznețe, ambițioase, gata să se lupte prin diverse mijloace să-și atingă scopurile. De cele mai multe ori, sunt interesați de latura financiară a activităților în care se implică, de câștigurile pe care le pot obține, să aibă întotdeauna partea leului. Pot fi parteneri de încredere numai dacă au aceleași interese ca tine, altfel veți fi concurenți.

Sursa: reporterntv.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.