Se continua răpirea în serie a copiilor români de Norvegia, Familie în stare de șoc - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

Se continua răpirea în serie a copiilor români de Norvegia, Familie în stare de șoc

Published

on

RECOMANDARE
Confesiunea unui pacient operat într-un spital din România: „Am rugat medicul cu bani, dar m-a refuzat”

După cei 5 copii Bodnariu, de aceasta data au fost răpiţi 2 copii dintr-o familie creştină ortodoxă română. Credeti ca este vorba despre „interesul superior al copilului” sau este vorba despre o mega afacere legala de trafic de copii?

Acuze stupide aduse de Barnevernet: Bunica din România işi „bătea” copiii în Norvegia

O familie în stare de şoc, rămasă şi ea fără cei 2 copii printr-un scenariu aproape similar cu al familiei Bodnariu, l-a contactat pe fratele lui Marius Bodnariu, adică pe Daniel Bodnariu din Bucureşti. Aceşti părinţi afirmă că sunt cu atât mai disperaţi, cu cât ei sunt foarte singuri, nu au rude şi prieteni peste tot, în Romania şi în lume, aşa cum a vazut ca are familia Bodnariu. Deşi deocamdată ei nu doresc să facă public numele şi situaţia lor până după procesul cu Barnevernet-ul de la sfârşitul lui Ianuarie. ( La fel ca în toate cazurile şi ei au fost ameniţaţi să tacă dacă vreau să îşi mai vadă copiii; deşi, în mulţimea de cazuri cunoscute, tăcerea nu a lucrat niciodată în favoarea victimelor)

Iată ce declară Daniel Bodnariu:

„Saptamana trecuta am fost contactat de o familie de romani crestini orotdocsi carora le-au fost luati copiii in acelasi mod abuziv. Sunt disperati si in acelasi timp terorizati de aceasta instituie. Dansii mi-au spus ca NICIODATA nu au dat macar o palma fetiei de 7 ani, cu toate acestea acuzatiile sunt: „fata a spus ca este batuta zilnic de mama, tata si bunica”. Ideea este ca bunica este in Romania, iar ei sunt plecati de 5 ani in Norvegia. Cand o vad pe nepotica, si asta se intampla destul de rar, bunicii nu stiu cum s-o mai iubeasca. Tatal vine de la lucru tarziu acasa si mi-a spus: este absurd sa ta gandesti ca o bat in fiecare zi.

Ar insemna sa o scol seara cand vin, sa-i dau bataie si s-o trimit la culcare. Tot ce spun astia sunt minciuni sfruntate si nu cred ca ar fi spus vreodata copilul asa ceva. Singurul semnal pe care l-au primit si nu si-au dat seama ce-i paste a fost ca fetita, cu o spatamana inainte de a fi luata, a spus mamei ca va merge intr-o familie care ii va cumpara toate jucariile pe care si le doreste. Este un caz dramatic, il voi face public cat de curand, parintii sunt amenintati sa ramana anonimi, altfel nu-si vor mai vedea copiii. Cu toate acestea le-a ajuns cutitul la os.

Cu alte cuvinte, v-am luat copiii, acum voi sa taceti ca altfel nu ii mai vedeti vreodata. Nu stiu cum sa numesc abordarea asta „civilizata” made in Norvegia. Seamana foarte bine cu abordarea securitatii de la noi. Probabil de asta nici nu gasesti avocati care sa pledeze impotriva statului (familia asta a schimbat doi; acum sunt la al treilea). Fratele meu abia a schimbat unul. A gasit pe unul care a castigat un caz important impotriva statului si acum nu mai are licenta pentru Norvegia!!!

Aberantul „Interes superior al copilului” conceput de Barnevernet Norvegia – a lăsat 10.000 de copii fară părinţi în anul 2015

http://www.nkmr.org/…/2524-summary-and-report-to-the… . Daca acest sistem in care statul este cel mai bun parinte posibil si „stie” care este interesul superior al copilului mai bine decat parintele natural si poate sa ofere mai mult unui copil decat o pot face tata si mama (ceea ce este o aberatie care prinde tot mai mult teren – nu stiu cata dragoste parinteasca si cata dragoste de mama poate oferi statul) ar trebui sa va uitati la ceea ce produce acest sistem.

Implicarea protectiei copilului in familiile din Norvegia creste an de an. Potrivit unei statistici numai in anul 2010 in evidenta Protectiei Copilului au ajuns sub o forma sau alta 37300 de copii din care 8073 au fost luati din familiile naturale, in anul 2011 alti 8485 de copii au fost luati din familii și s-a ajuns ca in 2015 sa fie peste 10000 de copii luati din familiile naturale. Iar acest lucru se intampla la o populatie de aprox 5 milioane de locuitori cat are Norvegia.

Credeti ca este vorba despre „interesul superior al copilului” sau este vorba despre o mega afacere legala de trafic de copii? Aceasta autoritate nu raspunde in fata nimanui, este suverana. Raspunsul pe care l-am primit de la Ministerul Copiilor din Norvegia, este ca ei, ca minister, nu pot interveni sub nici o forma in deciziile si cazurile acestei autoritati.”

De fiecare data scenarii similare

Aşa după cum descrie coordonatorul Stop Barnevernet International ,”Scenariul este întotdeauna similar. La început o plângere nefondata facuta de catre cineva (care primeste o recompnsa substantiala pentru acest lucru). Apoi părinții stupefiati si neputinciosi , văd cum copiii lor le sunt luati pentru un motiv oarecare, de neînțeles și la început li se spune ca trebuie să colaboreze cu autoritățile. Iar acestia fac ceea ce le se cere . Li se spune sa urmeze recomandările de la Barnevernet, sa nu vorbeasca despre caz și sa aștepte cu răbdare pentru o întâlnire cu copiii …  aceasta va fi de câteva ore pe an … numai în prezenţa lucrătorilor de la Barnevernet  şi a poliţiei.”

iata mai jos un scenariu de rapire a copiilor.

Sursa articiol: https://marianagoron.wordpress.com/2016/01/08/se-continua-rapirea-in-serie-a-copiilor-romani-de-catre-barenevernet/

loading...

Din lume

VIDEO |Scene terifiante în Anglia: „Este cel mai violent atac petrecut pe pământ britanic”. Un arbitru a fost bătut şi călcat în picioare de zeci de jucători la un meci între două echipe de turci

Published

on

By

RECOMANDARE
Whats-App introduce o regulă dură. Copiii sub 16 ani nu vor mai avea acces la platformă începând cu luna mai 2018

Un meci de fotbal între două echipe de amatori a oferit un eveniment care a oripilat opinia publică. Două echipe formate exclusiv din etnici turci s-au înfruntat în finala „London Turkish League Federation Cup”, disputată în capitala Angliei. Meciul dintre Dumlupinar Yeni Malatya Spor şi GS FC s-a terminat cu scorul de 2-1, dar imaginile oferite de cele două echipe sunt de-a dreptul şocante. Arbitrul Fernando Lopez a fost călcat în picioare de fotbalişti, bătaie la care au fost părtaşi şi câţiva fani.

Arbitrul întâlnirii a fost pus la pământ şi bătut de jucătorii ambelor echipe, conform Daily Mail. Conform sursei citate, fotbaliştii lui GS FC, echipa pierzătoare, şi-au ieşit din minţi după ce le-au fost refuzate două două penalty-uri pe finalul partidei, terminând, de asemenea, meciul în nouă oameni. Comunitatea Turcă de Fotbal din Londra a anunţat ulterior pentru Sportsmail că arbitrul Lopez are doar vânătăi şi că nu a rămas cu nimic rupt după acest incident.

„Cu siguranţă e cel mai violent atac asupra unui arbitru petrecut pe pământ britanic”, a declarat reprezentantul Ref Support UK, Martin Cassidy.

Un oficial al ligii a oferit şi primele declaraţii pe seama incidentului: „Îi vrem afară. E dezgustător şi îi condamnăm. Cerem excluderea permanentă a celor implicaţi, odată ce poliţia va identifica vionovaţii. Îi vrem afară, chiar dacă e o ligă pentru comunitatea turcă în Marea Britanie, care se joacă de peste 40 de ani”.

Poliţia a fost chemată la faţa locului, iar un martor a declarat că arbitrul nu ar vrea să depună plângere în urma acestui eveniment.

Sursa: prosport.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***