sâmbătă, decembrie 2, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Cum ești furat la pompă în benzinării când angajatul îți spune: „POT SA VĂ AJUT?”

Un bucureștean supărat a povestit cum a furat  angajatul unei benzinării din București. El le recomandă șoferilor să fie atenți la cei îi ajută să-și facă plinul.

Ieșisem la ora 22 de la munca si in drum spre casa am oprit la benzinărie. Am băgat benzina si ștergeam geamurile. La doua pompe mai încolo de mine vine o “tanti” la vreo 40-45 de ani.

O acostează “băiatul de la pompa”, ea ii zice cat sa bage si se duce la casierie, in magazin. “Băiatul de la pompa” scoate un bidon de 5-6 l din tomberonul de lângă pompă, îl umple, îl bagă la loc în tomberon si continuă să-i umple lui “tanti” rezervorul. Femeia a plătit suma si a plecat. P-asta chiar n-o știam!”, a scris un motociclistul indignat de cele întâmplate.

„De atunci nu bag decât cu mânuța mea benzina sau daca nu scap de “băiatul de la pompă”, stau lângă el până termină de băgat. Cine știe câte bidoane am umplut fără să știu.”

Sursa: stirilekanald.ro

Foarte interesant și..  Poporul meu trebuie să afle! La nivel global “cărțile sunt făcute”! Oamenii ăștia sunt prea deștepți și prea puternici!"

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.