Ea este femeia care nu a mai mâncat nimic de 25 de ani. Trăiește doar cu lumină solară. A șocat medicii din întreaga lume - Infoalert.ro
Connect with us

Diverse

Ea este femeia care nu a mai mâncat nimic de 25 de ani. Trăiește doar cu lumină solară. A șocat medicii din întreaga lume

Published

on

RECOMANDARE
Mănâncă mai multă slănină dacă ești fumător! Uite ce efect are acest aliment asupra plămânilor

Femeia care i-a șocat chiar și pe medici, nu mănâncă nimic din anul 1993. Trăiește doar cu prana. Ea s-a născut în Australia și purta numele Ellen Greve.

În prezent se numește Jasmuheed. A recurs la această metodă după ce a fost diagnosticată cu cancer. S-a vindecat apelând la chirurgie, terapii tradiționale și renunțând la mâncare.

Este autoare autoarea unor cărți, având ca temă alimentația prana. De asemenea ține conferințe și seminarii în care își expune modul de a gândi și de a trăi.

Deși nu mînâncă, își permite să bea câteodată un capucino.

„ Nu există nicio celulă în corpul meu care să simtă nevoia de mâncare fizică. Ma hrănesc cu prana de multă vreme, iar corpul meu este sănătos, dar oamenii care trăiesc în această realitate spun că este imposibil să trăiești fără să mănănci”, afirma ea.

„ Boli precum cancerul ni se întâmplă din cauza a ceea ce mâncăm, gândim, simțim. Când le spun oamenilor să nu mai mănânce carne li se pare greu, așa că folosesc un alt termen: ușurarea dietei. Dacă îți ușurezi dieta corpul se bucură și potențialul ți se dezvoltă. Corpul uman nu este creat pentru a fi carnivor”, declara ea.

„E greu să rămâi în viaţă doar cu lumină”

Prana înseamnă în sanscrită „respirație”. În Ayurveda, lumina soarelui reprezintă o sursă de prana. Ea este forța vitală a ființelor vii, ceea ce chinezii numesc Qi.

„E greu să rămâi în viaţă doar cu lumină, apă şi o ceaşcă de cappuccino. Ne hrănim toţi cu lumină, dar ne trebuie mai mult de atât. Eu, personal, sunt vegană, nu mănânc nimic de origine animală. Cred însă că dacă aş consuma doar apă şi prana, despre care vorbesc aceste persoane numite maeştri spirituali, nu aş avea mari şanse de supravieţuire”, a declarat pentru EVZ medicul nutriţionist Corina Zugravu.

“Prana este forţa vitală, psihică şi spirituală care susţine deopotrivă atât acţiunile şi manifestările corpului cât şi pe cele ale minţii, fiind subjugată de acestea la fel cum un cal este înhămat la o trăsură, şi fiind dirijată de către minte exact pe căile pe care aceasta doreşte să călătorească, pentru a-şi împlini dorinţele.

Marii înţelepţi şi iniţiaţi ai acestei planete, indiferent de tradiţia de care au aparţinut au revelat faptul că există o energie vitală fundamentală şi divină care transcende timpul şi spaţiul, care impregnează toate lucrurile şi fiinţele din univers şi de care depinde sănătatea şi viaţa tuturor fiinţelor vii. Existenţa ei a fost recunoscută unanim încă din cele mai vechi timpuri, fiind cunoscută sub diferite nume. Yoghinii o numesc prana, polinezienii şi hawaienii – mana, chinezii – qi, iar japonezii – ki. Hippocrate a numit-o Vis Mediatrix Naturae, iar Galen – Pneuma. În lucrările atribuite iniţiatului Hermes Trismegistos această energie este menţionată cu numele de Telesma.

RECOMANDARE
TOP 12 fenomene INEXPLICABILE surprinse de camerele de luat vederi. Poti sa explici asa ceva? VIDEO

Sursa: evz.ro

loading...

Diverse

Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Published

on

By

RECOMANDARE
O afacere ce-ți asigură venituri mari! „Aurul rosu” se cultivă în Gorj și costă 14.000 de euro pe kilogram

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară. Conform unui studiu recent, publicat în Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, mai mult de o jumătate din materia Căii Lactee și implicit jumătate dintre atomii care intră în componența corpurilor oamenilor, ar putea proveni din exteriorul galaxiei noastre.

Astrofizicienii de la Northwestern University (SUA, Illinois) au realizat simulări pe un supercomputer, identificând astfel un fenomen cosmic numit transfer intergalactic, care a dus la descoperirea unor aspecte neștiute din evoluția galactică, scrie sciencealert.com.

Astrofizicienii au constatat că exploziile colosale ale supernovelor pot expulza cantități imense de materie din propriile galaxii. Atomii pot fi propulsați, în acest fel, cu o forță suficient de mare pentru a parcurge distanțele imense de la o galaxie la alta. Datorită acestor fenomene, galaxia noastră, Calea Lactee, a „importat” materie provenită de la alte galaxii și, desigur, a și „exportat” gigantice cantități de atomi, în urma exploziilor propriilor supernove.

După cum remarcă conducătorul studiului, Daniel Anglés-Alcázar, în organismul fiecărui om există un număr de atomi proveniți din galaxiile vecine, deci, ne-am putea considera, fie și parțial, „călători prin spațiu” sau „imigranți extragalactici”. Citeşte mai mult pe cunoastelumea.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***