Se operează încontinuu, deşi riscă să moară! Tocmai şi-a scos patru coaste, le-a pozat şi le-a pus pe Instagram (FOTO) - Infoalert.ro
Connect with us

INFO ȘTIRI

Se operează încontinuu, deşi riscă să moară! Tocmai şi-a scos patru coaste, le-a pozat şi le-a pus pe Instagram (FOTO)

Published

on

RECOMANDARE
VIDEO |Scene terifiante în Anglia: „Este cel mai violent atac petrecut pe pământ britanic”. Un arbitru a fost bătut şi călcat în picioare de zeci de jucători la un meci între două echipe de turci

A făcut peste 100 de operaţii şi încă nu se opreşte, deşi viaţa îi este pusă în pericol. Acum câţiva ani i-a căzut nasul din cauza repetatelor intervenţii chirurgicale, pomeţii din silicon i-au luat-o la vale şi a suferit nenumărate infecţii din cauza condiţiilor neigienice în care s-a operat. Recent, şi-a extirpat patru coaste, riscând ca plămânii să-i cedeze. Cu toate astea Rodrigo Alves vrea să devină Păpuşoiul Ken.

De mai bine de patru luni bate la uşa tuturor clinicilor de înfrumuseţare din toată lumea şi a fost refuzat de fiecare dată. De ce? Toţi doctorii i-au spus că extirparea a patru coaste îi poate fi fatală lui Rodrigo Alves. Cu toatea astea britanicul cu origini braziliene este neoprit în demersul său.

Recent, şi-a văzut visul cu ochii. Un doctor a acceptat să îi scoată coastele dacă îl plăteşte cu 32.000 de dolari şi semnează un document prin care acceptă să nu îi reproşeze niciodată medicului efectele secundare ale operaţiei. Supranumit „Păpuşa umană”, Rodrigo Alves a început să se înfrumuseţeze încă din 2004. A făcut până acum 103 intervenţii chirurgicale şi are la activ peste 1.000 de proceduri de înfrumuseţare aplicate pe întreg corpul (botox, injecţii cu hialuronic, extensii de păr, implant de păr etc ). Cel care a acceptat să îl opereze pe Alves a fost doctorul Michael K. Obeng din Los Angeles, SUA.

Medicul a acceptat ca Alves să se filmeze în timpul procedurii medicale şi să posteze pe pagina lui de Instagram întreaga intervenţie. Teama doctorului este că plămânii „păpuşelului” vor ceda în momentul în care nu vor mai fi protejaţi de cutia toracică. În plus, absenţa celor patru coaste extirpate îl vor face pe Alves dependent de liposucţii abdominale, pentru că tânărul are tendinţa de a mânca peste măsură şi nu face sport… de lene.

Rodrigo Alves şi-a fotografiat cele patru coaste extirpate şi le-a pus pe Instagram. Foto: The Sun

Până în prezent a cheltuit peste 700.000 de dolari pe trupul său şi are la activ 60 de intervenţii invazive asupra scheletului (nas, mandibulă, pomeţi, frunte, maxilar etc).

Iniţial, Alves a vrut să îşi scoată şase coaste, dar medicii nici nu au vrut să audă pentru că… trupul său ar fi colapsat în momentul în care ar fi încercat să facă primii paşi.

Rodrigo Alves părăsind clinica după intervenţia chirurgicală de extirpare a coastelor. Foto: The Sun

„Este un moment important al vieţii mele: între ianuarie 2018 şi vara lui 2018 mă voi transforma într-un model fitness. Veţi avea parte de o surpriză”, a scris păpuşelul pe pagina lui de Internet. El a devenit celebru la nivel mondial, a fost invitat la 56 de emisiuni televizate şi a ajuns să aibă un onorariu de participare la evenimente de peste 100.000 de dolari.

Surse: thesun.co.uk; click.ro

loading...

Agricultura si economie

O afacere ce-ți asigură venituri mari! „Aurul rosu” se cultivă în Gorj și costă 14.000 de euro pe kilogram

Published

on

By

RECOMANDARE
Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Aurul roşu este un ingredient gastronomic foarte scump. A fost aclimatizat și în România. Planta este şofranul, care a căpătat acest renume din cauza preţului. Se comercializează chiar şi cu 14.000 de euro kilogramul.

Originar din Orientul Mijlociu, şofranul creşte acum şi pe dealurile din Gorj. Spaniolul Guzman Aparitio a cumpărat 15 hectare de teren în comuna Bustunchin pe care le cultiva in mare parte cu sofran.

„În piaţa de desfacere, aici în Spania, de exemplu, se vinde cu 8.000 de euro kilogramul şi în Europa este în jur de 14.000 pe kilogram”, spune Guzman Aparitio, investitor spaniol.

Bucătarii îi dau dreptate. Şofranul este lux şi delicatesă. Spaniolii îl folosesc la paella, căreia îi dă culoarea galben-roşiatică specifică. Italienii îl adaugă în celebrele lor risotto-uri, iar indienii îl pun şi la dulciuri.

„Este într-adevăr mai scump decât caviarul, decât vita kobe şi decât aurul. Îl folosim foarte rar, îl folosim la mese speciale pentru că are o aromă delicată şi nu toată lumea ştie să aprecieze”, spune Claudia Turbatu, bucătar şef.

Sursa: deretinut.net

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***