miercuri, aprilie 17, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Secrete despre România care ar putea schimba istoria pe care o știm

Din  anul 1995, după studii îndelungate, mai mulți cercetători americani de prestigiu au ajuns la concluzia ca Potopul descris in Biblie a avut loc pe malul vestic al Marii Negre, unde locuia o populație dezvoltata, in Romania de astăzi.

Olimpul ar fi fost muntele Bucegi, unde se află și al doilea Sfinx de pe Pământ.

Homer scria ca numai tracii știau să lupte călare si cu arcul începând cu mileniul cinci înainte de Christos.

In jurul anului 1400 I.C, se construiește in Tracia nord-Dunăreană, cea dintai școală cu local de sine stătător de pe Terra, numita Androniconul, unde preoții Zamolxieni predau toate disciplinele universitare începând cu teologia (cultul Zeului Soare si al celor 12 constelații).

Platon si Socrate arătau că și  Pitagora si-a completat studiile la Scoala Zamolxiană. Atunci in Dacia erau cei mai de seama medici ai timpului.

Istoricul Herodot, ii considera pe Cimerieni originari de pe versantul Nord-Estic al Carpatilor, (Moldova de astazi). Apoi o parte din ei s-au deplasat spre Sud, in Anatolia, unde au fost cunoscuti ca Cimiry. S-au deplasat catre Italia, Spania, Anglia si Irlanda și au fost cunoscuti sub denumirea de celti.

Scrisul aparut mai intai in spatiul tracic si abia mai tarziu in spatiul greco-roman, dus probabil acolo tot de triburile care au migrat de aici. Traco-dacii au avut cea mai veche agricultura din Europa. Pentru dispozitivele de măsurare a timpului foloseau cercul.

Traco-dacii reprezintă cea mai veche si evoluată cultură de pe Pamant, anterioara celei Sumeriene. Aveau o corectitudine desavarsită, toate conventiile fiind incheiate verbal si apoi pastrate cu sfintenie. Lipsa de acasa era semnalata printr-un bat lasat la poarta, fiind mai mult decat suficient.

Traco-dacii erau singura civilizatie din lume care nu a folosit sclavagismul.

În zona Olteniei se inregistreaza cea mai veche locuire in bordeie din lume(18,000 ani inainte de Christos), cea mai veche activitate de minerit, cel mai vechi tarnacop de miner descoperit vre-o data, cea mai veche activitate metalurgica a aramei din lume (8,000 ani inainte de Christos), cea mai veche scriere din lume (tablitele de la Tartaria 6.000 ani inainte de Christos).

Tot aici s-a inventat arcul, au aparut primele furnale din Europa, si tot de aici au plecat si s-au format celelalte popoare indo-europene si nu numai cum ar fi: iranienii, carienii, italicii, frygienii, scitii, cimmerienii, triburile iberice, bascii, sarmatii, elenii(ahei si dorieni), fenicienii, etc.

Foarte interesant și..  De ce se tem specialiștii că România devine deșert

Zona Nord-Dunareana (Romania de astazi era un teren bogat, cu terenuri agricole, pasuni intinse, toate formele de relief, un incredibil sistem hidrografic natural, o zona bine aparata contra majoritatii dezastrelor naturale…..etc. Ca un miracol unic al istoriei, locuitorii acestei zone n-au putut fi alungati din vatra stramoseasca si nici deznationalizati.

Articole asemănătoare

4 COMENTARII

  1. Nu mai folositi terminul inninte de Christos.nu e corect si aduceti ofense memoriei neamului.
    Corect innaintea erii noastre. Folosind terminul i,de Iisus,promovati si intariti minciuna.
    Stramosii nostri Dacii,il aveau pe dumnezru Soarele si nu un mort rastignit,cica!
    Nu aduceti Ofensa neamului cu un mit mincinos,nascocit de un popor brutal,vulgar si mincinos.

  2. Am citit și eu ceva despre Daci și un obicei al lor ma atras și am zis ca ei cînd sacrificau un animal .Doamne iartămă voi sacrifica acest animal ,Sufletul ial tu și trupul ne va folosi /nouă /mie /lor /.Lor zic cănd sacrific uni vecin / drept hrană .Mulțumesc și la treabă .Despre SOARE de mic ziceam și credeam că acolo e casa celui prea ÎNALT a lui DUMNEZEU .Am 61 ani și nu mint dar am primit vindecare de la SOARE și asta mi sa transmis în timp ce dormeam .Anul acesta voi zice în mintea mea vreau în Franța să fie caniculă și radiații mari și a mai fost ceva mai în urmă sa zis că au murit 3000 de nerezistenți la radiații .Prin iulie va fi iar anul acesta și am motiv de ce cer asta .Se poate zice de după ISUS marcăm un timp și nu uităm de ce a venit ISUS pe Pămînt și ce rol a avut .Cînd a zis beți mîncati acesta e sîngele meu care se varsă pentru voi și PENTRU ÎNPLINIREA LEGII CELII NOI .SA SCHIMBAT O LEGE ÎN CER .LEGEA NOUĂ PE CARE O POT INTUI DAR AU DREPTUL TOȚI SĂ O CAUTE .Ce găsim în pămînt și la adîncimi mari nu sunt din vremea noastră a acestui pămînt ,că acesta are doar 6000 ani și sa făcut de DUMNEZEU din alte planete locuite poate în alte universiri ETC prin acele găuri negre ce se văd care atrag planete și se distrug se sortează și ese altă planetă .Am scris în pagina mea de FACEB am aceiași identitate ca aici .Sunt multe de zis ,Darwin a zis ceva lau crezut și acum văd că ia înșelat .Niște babuini .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.