miercuri, aprilie 10, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Secretele frecvențelor care ne permit să atragem lucruri pozitive în viață

Ştiința a dovedit că totul este compus din energie şi totul are propria vibrație şi frecvență, care poate varia. Vibrația pe care o emite o persoană poate afecta energia altei persoane, iar despre frecvența 432 HZ se spune că rezonează din punct de vedere matematic cu frecvențele universului.

Experimentele au arătat cum ne pot afecta frecvențele în moduri pozitive sau negative, unele frecvențe ne pot ajuta să ne concentrăm într-un mod mai bun, în timp ce frecvențele joase pot provoca disconfort şi pot avea un efect dăunator asupra corpului uman, scrie eushtiu.com.

Ştiinta Cymatics, care se ocupă cu studierea vizualizării sunetului şi a vibrațiilor, ilustrează cum vibrațiile sunetelor modelează materia atunci când trec prin diferite medii, cum ar fi apa sau aerul.

Atunci când undele sonore se deplasează pe un mediu fizic (nisip, aer, apă), frecvența undelor este direct legată de formarea structurilor create de undele sonore.

Diferența dintre frecvențe poate fi observată în imaginea de mai jos:

Cu toții vibrăm pe o anumită frecvență, mai înaltă sau mai joasă, în funcție de gândurile, intențiile şi emoțiile pe care le trăim şi le manifestăm. Aşa cum corpul uman este constituit din 80% apă, frecvențele muzicale ne pot influența frecvența vibrațională, modificându-ne stările de conştiință.

În 1953, International Standards Organisations (ISO) a hotărât ca muzica pe care o ascultă oamenii să treacă la un standard internațional de 440 Hz. Însă, cercetările au arătat că această tonalitate vine în dizarmonie cu rezonanța care se regăseşte în natură. Astfel, se pot genera efecte negative la nivel de conştiință şi comportament uman.

Unele teorii susțin că regimul nazist a favorizat adoptarea acestei frecvențe standard, după ce ştiința a determinat care sunt frecvențele care induc frica şi violența printre oameni.

Studiile moderne arată că frecvența ideală la care ar trebui să ascultăm muzica este cea de 432 Hz. Aceasta ar fi frecvența la care vibrează universul.

Nu doar oamenii de ştiință au demonstrat diferențele şi efectele frecvențelor 432 Hz şi 440Hz. Muzicienii profesionişti, dar şi amatorii au observat că muzica pe 432 Hz este mai frumoasă şi mai armonioasă. În plus, aceasta induce o senzație plăcuta în corp. Muzica la 440 Hz a fost simțită ca o senzație mai exterioară şi mai superficială.

Foarte interesant și..  Ne apropiem de punctul zero. Din 1980 timpul pe Pământ s-a scurtat. O zi nu mai are 24 de ore

Există foarte multe conspirații în jurul acestei frecvențe şi acestea par destul de plauzibile, dacă admitem că industria muzicală pentru mase încorporează propaganda şi controlul minții.

Aşadar, dacă frecvențele transformă şi modifică apa, atunci ce ar putea face în corpul nostru?

Există două frecvențe care au efect pozitiv puternic asupra minții umane. Acestea sunt 432 Hz şi 528 Hz. Fiecare frecvență are o funcție şi o caracteristică diferită:

396 Hz – eliberează de sentimentul de vină şi frică;

417 Hz – curăță experiențele traumatice şi facilitează schimbarea;

440 Hz – nu este în armonie cu corpul uman şi poate fi dăunătoare. Nu este găsită nicaieri în natură şi poate distruge nivelul de creativitate;

528 Hz – cunoscută ca frecvența naturală a pământului, repară ADN-ul şi aduce transformări frumoase în viață. Rezonează cu corpul uman şi cu natura;

639 Hz – îmbunătățeşte relația cu oamenii din jur, întăreşte relațiile;

741 Hz – oferă puterea de exprimare de sine, curăță celulele de toxine;

852 Hz – ajută la trezirea intuiției.

Frecvențele potrivite ne permit să atragem lucruri mai bune în viață, prin stimularea emoțiilor noastre pozitive.

Sursa: secretele.com

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.