Connect with us

INFO ȘTIRI

Secretul lui Ilie Năstase. Singurul lui băiat a fost născut de o copilă de 13 ani

Published

on

Ilie Năstase are cinci copii, din trei căsnicii, fostul mare tenismen fiind tatăl a patru fete şi al unui singur băiat. 

Primul copil al lui Năstase este Nathalie, care acum are 40 de ani şi a cărei mamă este prima soţie a lui Ilie, belgianca Dominique Grazia, care a fost soţia românului între 1972 şi 1980. După divorţul de aceasta, Ilie şi-a refăcut viaţa cu Alexandra King, un fotomodel american de succes în anii 1980. Întrucât toate încercările acesteia de a rămâne însărcinată au eşuat, ea şi Ilie au decis să înfieze un copil. Ei au urmat procedurile americane de adopţie şi pe 1 iulie 1987 s-a născut Nicholas.

Mama naturală a acestuia era o puştoaică de 13 ani, din San Antonio, care rămăsese însărcinată cu un coleg de şcoală. Ea a decis să dea copilul către adopţie, deoarece dorea să revină la şcoală şi să-şi continue studiile. Nicholas a fost luat de Ilie şi Alexandra a doua zi după naştere şi în contractul de adopţie nu a fost trecut clauza conform căreia noii părinţi trebuie să păstreze legătura cu cei naturali, astfel că urma acestora s-a pierdut în timp. Dezvăluirea îi aperţine chiar lui Ilie Năstase, în cartea sa autobiografică scrisă de americanca Debbie Beckerman în 2006.   Chiar dacă Nicholas nu este copilul natural al lui Ilie Năstase cei doi au avut mereu o relaţie extraordinară, păstrată inclusiv după ce fostul tenismen şi Alexandra s-au despărţit, după zece ani de căsnicie. Nicholas are acum 29 de ani şi locuieşte la New York, dar vine destul de des în România pentru a-l vedea pe Ilie. Şi al treilea copil al lui Ilie Năstase este tot înfiat. El şi Alexandra au adoptat-o pe Charlotte, născută pe 14 martie 1990.

Mama naturală a acesteia este o femeie din Miami, care la vremea respectivă se apropia de 40 de ani şi mai avea şapte copii, astfel că nu-şi mai permitea încă unul. Şi de Charlotte, Ilie este foarte apropiat. Ea stă tot la New York, cu mama ei adoptivă. După ce s-a despărţit şi de Alexandra, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu. Ei s-au cunoscut în 1996, dar s-au căsătorit în 2003 şi au fost împreună până în 2010. Amalia i-a dăruit lui Ilie două fete Alessia (13 ani) şi Emma (10 ani). Cu actuala nevastă, Brigitte Sfăt, Ilie Năstase nu are niciun copil. Ea are însă un băiat, Robert (16 ani) şi o fată, Sara (9 ani) din două căsnicii anterioare.

RECOMANDARE
Exista in lumea asta un copac atat de toxic, incat nu poti sta sub el atunci cand ploua

Citeste mai mult: adev.ro/pbbqzd

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

INFO ȘTIRI

Varujan Vosganian viseaza si ni-l ofera pe Tariceanu presedinte. „Este un om elegant, civilizat si nu e ticalos”

Published

on

By

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a opinat că liderul partidului său, Călin Popescu Tăriceanu, este o variantă ideală pentru şefia statului român, pentru că e un om elegant, civilizat, nu a fost niciodată ticălos sau lacom şi nu încurajează clientela.

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a afirmat vineri seară, la Antena 3, că România „ar reintra în normalitate” dacă şeful său de partid, Călin Popescu Tăriceanu, ar câştiga alegerile prezidenţiale din 2019.

„Să vă spun ce nu aş vrea să se întâmple. În 2014 circula o glumă proastă la care românii râdeau cu poftă pentru că avea un substrat real: ‘cine câştigă alegerile, cine rămâne liber’. Aş vrea ca aşa ceva să nu se mai întâmple şi aş vrea ca serviciile de informaţii, procuratura, reţelele externe ale diverselor sisteme de informaţii să nu se amestece”, a declarat Vosganian, citat de Mediafax.

Liderul ALDE a afirmat că nu vrea să aprecieze care ar fi cae mai bună varianta de prezidenţiabil a coaliţiei de guvernare, pentru a nu stârni posibile animozităţi în PSD, însă personal îl preferă pe Tăriceanu.

„Nu vreau să duc discuţia asta care este prematură, pentru că ar trebui să decidem înăuntrul coaliţiei pentru că a aduce argumente în favoarea unuia dintre candidaţi în dauna celuilalt, ar însemna că într-un fel minimalizezi rolul partidului celuilalt şi cei de la PSD s-ar putea simţi ofensaţi de argumentele mele. În legătură cu Călin Popescu Tăriceanu pot să vă spun, din punctul meu de vedere, că este un om elegant, civilizat. În viaţa lui nu a fost nici ticălos, nu a fost înclinat către arghirofilii, nu a fost lacom de bani, nu a mai încurajat clientela. Când nu a mai fost prim-ministru şi-a cărat singur geanta la Parlament. Este un om cu care România ar reintra în normalitate. De aceea eu îl susţin pe Călin Tăriceanu şi am acest argument că am fost împreună şi îl cunosc de aproape 30 de ani”, a menţionat Vosganian, citat de epochtimes.ro

RECOMANDARE
Fenomen meteorologic rar intr-o comuna din Buzau: Ninsoare cu tunete si fulgere (Video)
loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***