Connect with us

INFO ȘTIRI

Secretul lui Ilie Năstase. Singurul lui băiat a fost născut de o copilă de 13 ani

Published

on

Ilie Năstase are cinci copii, din trei căsnicii, fostul mare tenismen fiind tatăl a patru fete şi al unui singur băiat. 

Primul copil al lui Năstase este Nathalie, care acum are 40 de ani şi a cărei mamă este prima soţie a lui Ilie, belgianca Dominique Grazia, care a fost soţia românului între 1972 şi 1980. După divorţul de aceasta, Ilie şi-a refăcut viaţa cu Alexandra King, un fotomodel american de succes în anii 1980. Întrucât toate încercările acesteia de a rămâne însărcinată au eşuat, ea şi Ilie au decis să înfieze un copil. Ei au urmat procedurile americane de adopţie şi pe 1 iulie 1987 s-a născut Nicholas.

Mama naturală a acestuia era o puştoaică de 13 ani, din San Antonio, care rămăsese însărcinată cu un coleg de şcoală. Ea a decis să dea copilul către adopţie, deoarece dorea să revină la şcoală şi să-şi continue studiile. Nicholas a fost luat de Ilie şi Alexandra a doua zi după naştere şi în contractul de adopţie nu a fost trecut clauza conform căreia noii părinţi trebuie să păstreze legătura cu cei naturali, astfel că urma acestora s-a pierdut în timp. Dezvăluirea îi aperţine chiar lui Ilie Năstase, în cartea sa autobiografică scrisă de americanca Debbie Beckerman în 2006.   Chiar dacă Nicholas nu este copilul natural al lui Ilie Năstase cei doi au avut mereu o relaţie extraordinară, păstrată inclusiv după ce fostul tenismen şi Alexandra s-au despărţit, după zece ani de căsnicie. Nicholas are acum 29 de ani şi locuieşte la New York, dar vine destul de des în România pentru a-l vedea pe Ilie. Şi al treilea copil al lui Ilie Năstase este tot înfiat. El şi Alexandra au adoptat-o pe Charlotte, născută pe 14 martie 1990.

Mama naturală a acesteia este o femeie din Miami, care la vremea respectivă se apropia de 40 de ani şi mai avea şapte copii, astfel că nu-şi mai permitea încă unul. Şi de Charlotte, Ilie este foarte apropiat. Ea stă tot la New York, cu mama ei adoptivă. După ce s-a despărţit şi de Alexandra, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu. Ei s-au cunoscut în 1996, dar s-au căsătorit în 2003 şi au fost împreună până în 2010. Amalia i-a dăruit lui Ilie două fete Alessia (13 ani) şi Emma (10 ani). Cu actuala nevastă, Brigitte Sfăt, Ilie Năstase nu are niciun copil. Ea are însă un băiat, Robert (16 ani) şi o fată, Sara (9 ani) din două căsnicii anterioare.

RECOMANDARE
Ne-ar fi putut ajuta in lupta cu gripa? Din ce cauză a dispărut vaccinul Polidin

Citeste mai mult: adev.ro/pbbqzd

loading...
Loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

INFO ȘTIRI

Chiar credeati ca in pizza si merdenele se pun cascaval si branza? Cum isi bat joc de noi patiseriile si cofetariile

Published

on

By

Patiseriile, pizzeriile si cofetariile isi bat joc de clienti, pacalindu-i in privinta continutului produselor lor. Ministerul Agriculturii avertizeaază că, în urma controalelor care au vizat 180 de magazine şi unităţi de producţie din Bucureşti şi din alte 12 muncipii, s-a constatat că 40% dintre acestea utilizează în procesul de fabricaţie specialităţi pe bază de grăsimi hidrogenate şi informează eronat consumatorii prin sistemul de etichetare că utilizează produse obţinute din lapte.

„Au fost verificate 180 de unităţi (din care 85 patiserii, 17 Cofetării – laboratoare cofetărie, 47 pizzerii, 15 restaurante/catering, 11 unităţi de Fast Food, 5 magazine alimentare). Controalele s-au desfăşurat în Bucureşti şi in municipiile reşedinţă de judeţ precum Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Vrancea, Vaslui. Dintre acestea 73 de unităţi, reprezentând un procent de 40,5%, utilizează în procesul de fabricaţie specialităţi pe bază de grăsimi hidrogenate şi informează eronat consumatorii prin sistemul de etichetare că utilizează produse obţinute din lapte (brânză, caşcaval, unt, etc)”, anunţă Ministerul Agriculturii, care, împreună cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a reluat din 21 ianuarie activităţile de control desfăşurate în anul 2018, pentru a evalua corectitudinea practicilor comerciale privind utilizarea grăsimilor hidrogenate în locul produselor exclusiv pe bază de lapte, informarea corectă a consumatorilor, depistarea, sancţionarea şi diminuarea fraudelor în domeniu.

Acţiunile se desfăşoară atât în Municipiul Bucureşti cât şi în toate municipiile reşedinţă de judeţ şi urmăresc în principal verificarea conformităţii denumirii produselor alimentare ce se comercializează, în raport cu înscrisurile de compoziţie din sistemul de etichetare.

„Chiar dacă se constată o diminuare a fenomenului de substituire a produselor lactate cu specialităţi obţinute din grăsimi hidrogenate, în comparaţie cu amploarea fenomenului din anul 2018, neregulile majore persistă în detrimentul producătorilor autohtoni de lapte şi produse derivate din lapte şi pe linia informării corecte a consumatorilor”, subliniază ministerul.

Au fost depistate şi alte abateri precum comercializarea aşa-zisei „Specialitate Bulgaria” drept Telemea de Bivoliţă, Telemea de Capră şi Telemea de Vacă, la preţuri cuprinse între 8,5 lei şi 11 lei/kg, fenomen de substituire care, pe lângă faptul că afectează imaginea producţiei autohtone, autentice şi sănătoase, reprezintă practic şi „o sfidare a consumatorilor”, conform Ministerului Agriculturii.

Pentru nereguli precum dezinformarea consumatorilor şi substituirea produselor procesate din lapte cu specialităţi pe bază de grăsimi hidrogenate, dar şi cele privind încălcarea normelor igienico-sanitare şi siguranţă alimentară, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 661.219 lei.

RECOMANDARE
Un stat european îşi deschide larg porţile pentru români. Salariile ajung şi la 6.000 de euro

sursa digi24

loading...
Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***