miercuri, mai 29, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Șeful Google Search îndeamnă angajații să se adapteze la noile cerințe și să acționeze cu rapiditate

Prabhakar Raghavan, șeful Google Search, a transmis un mesaj clar angajaților săi în cadrul unei întâlniri recente, insistând asupra necesității de a se adapta la „o nouă realitate operațională” și de a acționa mai rapid în mediul în schimbare al tehnologiei. Purtând un hanorac cu inscripția „We use Math”, Raghavan a captat atenția echipei, încurajându-i să ia loc și să se simtă confortabil.

”Cred că putem fi de acord că lucrurile nu sunt aşa cum erau acum 15-20 de ani, lucrurile s-au schimbat”, a spus Raghavan, conform înregistrării evenimentului, obţinută de CNBC.

Adaptabilitate și rapiditate

În timpul întâlnirii, el a subliniat importanța adaptabilității și necesitatea de a răspunde mai prompt la cerințele pieței. Referindu-se la evoluția industriei de căutare, Raghavan a recunoscut schimbările semnificative din ultimele două decenii și a subliniat importanța menținerii ritmului cu inovațiile și reglementările noi.

”Dacă există o realitate clară şi prezentă a pieţei, trebuie să luăm startul mai repede, aşa cum o fac atleţi”, a spus el.

În timp ce Google continuă să se confrunte cu provocări precum concurența sporită și reglementările mai stricte, Raghavan a încurajat angajații…

Continuarea articolului pe playtech.ro

Foarte interesant și..  Descopera.ro. Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.