Senzațional! Acest bărbat are 179 de ani! - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

Senzațional! Acest bărbat are 179 de ani!

Published

on

RECOMANDARE
Satul plutitor din România, unic în Europa, asaltat de turişti. Cum arată în interior și cât costă o cameră

Un bărbat  de origine indiană a fost remarcat pentru longevitatea sa. Cu un stil de viață echilibrat, a reușit să depășească de mult centenarul vârstei.

Acest  bărbat din India afirmă că are 179 de ani. Pare un om în vârstă. Etatea bătrânului indian a fost identificată recent, atunci  când a fost descoperit certificatul lui de naștere.

„Am trăit atâția ani, încât mi-am văzut nepoții murind. I-am îngropat și a fost dureros. Într-un fel, moartea a uitat de mine!”, spune Mahashta Murasi, care declară că are 179 de ani, scrie Efemeride.

Datele înscrise în certificatul de naștere ne arată că  Murasi s-a născut în luna ianuarie, anul 1835, în Banglore. În anul 1903, acesta s-a mutat în Benares. Aici a lucrat ca cizmar, până în anul 1957, când a împlinit 122 de ani.

La venerabila vârstă afirmă: ”Cred că nu mai am speranță. Am 179 de ani și încep să cred că sunt nemuritor sau ceva de genul ăsta. Încă mă țin bine, motiv pentru care trebuie să profit de această șansă.

Cu toate că actele îi confirmă longevitatea, este greu de efectuat teste biologice privind vârsta sa. În 1971 a fost ultima dată la medic, iar între timp medicul a decedat.

Surse: efemeride.ro , voceatransilvaniei.ro

loading...

Din lume

VIDEO |Scene terifiante în Anglia: „Este cel mai violent atac petrecut pe pământ britanic”. Un arbitru a fost bătut şi călcat în picioare de zeci de jucători la un meci între două echipe de turci

Published

on

By

RECOMANDARE
Top 10 cei mai mari mari câini de rasă din lume

Un meci de fotbal între două echipe de amatori a oferit un eveniment care a oripilat opinia publică. Două echipe formate exclusiv din etnici turci s-au înfruntat în finala „London Turkish League Federation Cup”, disputată în capitala Angliei. Meciul dintre Dumlupinar Yeni Malatya Spor şi GS FC s-a terminat cu scorul de 2-1, dar imaginile oferite de cele două echipe sunt de-a dreptul şocante. Arbitrul Fernando Lopez a fost călcat în picioare de fotbalişti, bătaie la care au fost părtaşi şi câţiva fani.

Arbitrul întâlnirii a fost pus la pământ şi bătut de jucătorii ambelor echipe, conform Daily Mail. Conform sursei citate, fotbaliştii lui GS FC, echipa pierzătoare, şi-au ieşit din minţi după ce le-au fost refuzate două două penalty-uri pe finalul partidei, terminând, de asemenea, meciul în nouă oameni. Comunitatea Turcă de Fotbal din Londra a anunţat ulterior pentru Sportsmail că arbitrul Lopez are doar vânătăi şi că nu a rămas cu nimic rupt după acest incident.

„Cu siguranţă e cel mai violent atac asupra unui arbitru petrecut pe pământ britanic”, a declarat reprezentantul Ref Support UK, Martin Cassidy.

Un oficial al ligii a oferit şi primele declaraţii pe seama incidentului: „Îi vrem afară. E dezgustător şi îi condamnăm. Cerem excluderea permanentă a celor implicaţi, odată ce poliţia va identifica vionovaţii. Îi vrem afară, chiar dacă e o ligă pentru comunitatea turcă în Marea Britanie, care se joacă de peste 40 de ani”.

Poliţia a fost chemată la faţa locului, iar un martor a declarat că arbitrul nu ar vrea să depună plângere în urma acestui eveniment.

Sursa: prosport.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***