vineri, aprilie 12, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Situaţie absurdă în România. Un tânăr revenit din Italia a fost izolat de familie în podul casei

Un tânăr din localitatea maramureşeană Curtuiuşu Mare a fost obligat de familie să locuiască în podul casei, după ce s-a întors din Italia.

Restricţia a fost aplicată de familie în urmă cu câteva zile, în plină criză de coronavirus. Potrivit site-ului emaramures.ro, tânărul s-a întors acasă dintr-o zonă a Italiei care nu era afectată la vremea respectivă de virusul gripal. Cu toate acestea, membrii familiei i-au amenajat tânărului o locuinţă izolată în podul casei. Deşi tânărul nu prezenta semne de boală, a acceptat decizia familiei timp de mai multe zile.

În seara zilei de sâmbătă, 7 martie, a consumat însă băuturi alcoolice în exces şi a recurs la un gest radical. Adolescentul ar fi scris unor prieteni pe Facebook că este decis să-şi pună capăt zilelor fiindcă nu mai suportă izolarea. Prietenii au anunţat Poliţia care s-a deplasat la locuinţa indicată.

Poliţiştii au solicitat la rândul lor un echipaj special de la Spitalul de Boli Infecţioase din Baia Mare. Consultul medical a arătat că tânărul nu prezintă simptome de gripă. În schimb, a fost consultat ulterior şi psihiatriac, iar medicii au decis să-l interneze la Psihiatrie

Citeste mai mult pe adevarul.ro

Foarte interesant și..  Cumpără produse românești! Ajută țăranii să supraviețuiască!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.